Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seni çok özlüyorum seviyorum ama çok kızgınım nefret ediyorum

İyi geceler bile demek istemiyorum artık sana.

Seni seviyorum belki mutsuz oluyorum bazen üzülüyorum ama katlaniyorum ben yalnız sana ait olmak yalnız senin kadının olmak senkn çocuklarının annesi olmak istiyorum rabbim yalnız bu duamı kabul etsin başka da bi şey istemiyorum

Hayatımın en güçsüz hissettiğim dönemindeyim. Lütfen güzel olsun artık bir şeyler,şu hayalim gerçek olsun başka bir şey istemiyorum. Seni hayatımdan çıkarmak için buna ihtiyacım var.

Neredeyse 30 oldum hala bana kimle yazışıyorsun başımıza iş açıcan deyip duruyorsun anne, bir insana saygı göstermek için illa maddi özgürlüğünün mü olması lazım yani, çocukmuşum gibi davranmayı bırakamadın bir türlü. Yıllardır aynı şeyi söylüyorsun başıma bir şey gelse mutlu mu olacaksın "bak gördün mü ben bildim" diyerek anlamıyorum ki.
... (vs. vs.)
Her zaman baskı, ezmek...
Biliyorum çalışmam lazım kurtulmak için bu durumlardan ama bu davranışlar da asla doğru değil.
Bu tarz şeyler yanlış evliliklere götürüyor insanı sanırım ve kaygıyı arttırıyor.
O rahatlayacağım gün gelecek inşallah çalışmayla...

Başarılarınla gurur duyuyorum, üzgün olduğunda içim parçalanıyor, mutluluğunla neşe doluyorum. Tüm hissettiklerinin bende bir yansıması oluyor, benimsemek birleşmek gibi.

yarın yanımdasın.
ama mutlu muyum şu an?
hayır değilim.
hissizim. rol yapıyorum sana da.
o kadar yoldan geliyorsun sonuçta.
aktarmalı uçuş derdi falan...
belki yarına değişirim.
yine kıpır kıpır ve aşk dolu olurum.
belki yüzünü görünce, en önemlisi de kokunu alınca her şey eskisi gibi olur.
bekliyorum. :110: sarılıp öpmeyi kokunu içime çekmeyi özledim en çok. :KK51:aşk meşk değil de alışkanlık gibi bir şeyler var sanki. benim ruh halim hep biraz karman çorman zaten. bilirsin. :bicak:

Dediğin gibi süt dökmüş kediye dönmüşsün ama senin bu döktüğün sütleri saysak...
Dünkü kararlılığım yok sanki,yumuşuyorum saatler geçtikçe ve ben bu duruma sinir oluyorum. Hele bir gel de görüşeceğiz seninle :63:

Öğrenmenin yaşı yok, at gözlüğü ile bakma..

Cok fazla yoruldum.. boyle bi duyguyu hic yasamamisim meger. Meger oncekileri bu duygudan saymisim.. konussak nolcak.. konustuk simdi yani ee ? . Degismek isteyen sen olmadikca ne olacak ?

Ruh hiç ölmez teyze. Anılar birlikte patlaştıklarımız hic ölmez. Kimse seni unutmadı merak etme. Yaşıyor gibi yapıyoruz el mahkum. Ama sen hep benimlesin. Her gece yine iyi geceler yazıyorum sana her sabah da Günaydın. Senin olduğun alemde gün ayar mi gece olur mu bilmiyorum ama mutlusun biliyorum hissediyorum. Sen bu dünyaya fazla iyiydin zaten. Rabbimin yanına yakışır yerin, burda pis dünyada fazla barınamaman çok normal aslında. Iyiler erken gider derler ya ondan♡

Herkese mesafe sana gönül koydum.

Seni cok ozledim senden bu kadar ayrı kalaCgımızı hiç dusunmez dim hergun biraz daha eksiliyorum sensiz. Allahıma dua dua yalvarıyorum sensiz günlerimi kısaltıp biran once bizi kavuştursun dıye. Ve insallah Rabbim mutlu bir sekılde en yakın zamanda bu yazıyı tekrar okumayı nasip etsin bana...

düşündükçe iç acıtan meselelerim var.
ve bunlara tam anlamıyla hakim olduğum için bile bile yanmak gibi ahmakça alışkanlıklarım...

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. Kusurlu olduğumu ve bunun için adım atmasını gereken kişinin ben olduğumu düşüyorsan yanılıyorsun tavşan kardeş. Yok öyle bir dünya!

Sizin sinsice yaptıklarınıza bir süre ya sabır çeker en sonunda ben net bir şekilde tepki veririm.
Sinsice sürdürsem daha tatlı olurum dimi. Ama açık söyleyip yüze vurunca aman çok katısın bilmem ne ya da "sen öyle sanıyorsun" deyip salak yerine koyarak kendinden şüphe ettirmeye çalışmak, ben beceremiyorum öyle alttan alttan iş yürütmeyi, bir noktada "öf yeter be" moduna giriyorum.
(eski fotoları yedeklerken eskiler aklıma geldi sinir oldum yine)

X