Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kaç gece sene görmek için yağmurlar da ıslandığımı bilmiyorsun

güzel bebeğim, hadi artık tekmele anneni
zalımın doktoru kesin kız demediği için hala bir iğne bile alamadım sana
ama sen benim minik kızımsım biliyorum, Melinda'msın
yıllarımın hayalisin
seni düşününce ergen aşıklar gibi oluyorum nedense, hiç de sevmem öyle mıç mıç sevgi sözlerini ama sana söyleyesim geliyor
mesela seni dünyanın en mutlu insanı yapmak istiyorum
ileride senin üzülme ihtimalini düşününce bile içim acıyo
hatta bazen çok fazla ağrılarım oluyo ağlatacak derecede, acaba hissediyor musun, acı hissi sana geçiyor mu diye düşünüp buna da ağlıyorum
balık burcu bir aşık olarak oldukça romantik biriyim, balık burcu bir anne olarak herhalde kafayı yicem ilerde

Sende olmamasına rağmen bi akıl verme çabası falan büyük cömertlik..

Sabah sabah "dilek taşı" takıldı dilime.
Zaten yağmur da yağıyor....
Hep senin yüzünden bunlar.

farzet ki o burayı okuyacak ne yazmak isterdin . . sorusuna hangi birine hangi beş para etmeze demek istiyorum o kadar çok insan demeye bile dilimin varmadığı kişiler. . benim söyleyeceklerim hayata düzeni bozuk adaletsiz hayata benim ağır sözlerim .. neden kaybedenler kulübünun baş kahramanıyım ben ?
neden sayısız sıkıntım var?
yada neden bir adım atınca iki adım geriye savuruyosun beni ?
yada ne biliyim milletin hayalleri dev şeylerken benim hayallerim onların aklına bie gelmeyecek kadar günlük şeyler kadar acımasız sıradan onlara bile niye muhtaç bırakıyorsun beni ??

Kafamda her şey bulanıkken sen fazlasıyla netsin.

Dün diyecegimi dedim. Ama bi tekrar yapacagim uygun zamanda.

"Bu hayat seni incitirse, beni öldürür."

Sizi kim tanıştırdıysa onlar da laf edicem yani neredeyse, ölmüşlerdir Allah rahmet eylesin ama büyük hata yapmışlar....
Bunaldım hep...

ağır mı konuştum? evet.
“hayatımı mahvediyorsun, fark et artık” demek ağırdı. ağırına gitti. biliyorum.
ama üzül diye söylemedim. kavga olsun diye söylemedim. seni sinirlendireyim, canını yakayım diye ağzımdan çıkmadı o laf.
üzgünüm ama gerçekten böyle düşünüyorum.
bu yüzden geri adım atmayacağım.

hayatımın en güzel günlerini seninle yaşadım.
seninleyken mutlu olduğum kadar başka hiçbir şekilde mutlu olamıyorum.
ama beni çok yoruyorsun. artık anla. gerçekten mahvediyorsun.

çok darıldığını biliyorum.
ama bu sözü söyledim diye özür dilemeyeceğim senden.
çünkü ben artık gerçekten öyle düşünüyorum.

İstediğiniz kavgayı edin ama bana bulaşmayın, canımı sıkmayın ya.
Zamanında daha küçükken laf ettim de bolca karşılığında"sanane" lafı duydum zaten ben ne diye yaptınız ki beni diye düşündüm, şimdi de beni karıştırıyorsunuz işin içine.
Aile çok önemli... Bunlar bana ileride aile kurarken çocuk yaparken ders olsun inşallah ama önce travmalardan, etkilerden sıyrılmak gerek olabildiğince.

bazı bireyler buraya sadece birilerine saldirmak kendini övmek için gelmişler 7/24 kendini övmekten başka bir şey yapmıyorlar ve egolarından başka bir şeyleri yok

Pişman olmanı isterim ne yalan söyleyim, beni çok sinirlendirmiştin.
Ama olmazsa da umurumda değil o kadar.

Seninle herseye varim ben. Sen benim ugurlu yolunsun. Yildizlara yururum senle. Sen iste canim senin olsun...

Sen herseysin.. canimi canina katabilirsin. Cayarsam senden, beni su atese atabilirsin.

Canimmmm

sana kooskocaman sarılmak isterdim.
sen her ne kadar seni seviyorum demeyi sevmesen de, ben sık diyince kızsan da sana “seni seviyorum” diye mesaj atmak isterdim.
bugün çalıştığım konuları seninle birlikte çalışabilmek istedim.

sense benden uzak kalmayı tercih ediyorsun.
yoktan bir sebepten küsüp, günlerce konuşmuyorsun.
sesini özledim ben senin.
ama sen nasıl istersen öyle olsun.

normalde sen böyle saçmalayınca senin geri adım atmanı beklemeden ben gelirim ya.
ya da sen geri adım atarsan da tek mesajınla ben sana on koşarım, hiç trip atmam ya hani.

inan bu sefer böyle olmayacak.
3-5-10-15 gün… ne kadar sürer bilmiyorum. ama elbet bir gün konuşmak isteyeceksin.
o gün de ben seninle konuşmayacağım.

çünkü çok yoruldum. beni çok yordun.
küslük uzatmak huyum değildir, bilirsin.
seni çok özledim. ama şu dakika bana mesaj atsan terslerim. konuşmam.
çünkü ben gereksiz şeylerden kavga etmekten, ortada hiçbir sebep yokken her şey güzelken bir anda bana küsüp kendini geri çekmenden yoruldum.

biz ergen değiliz.
ama sen yetişkin gibi davranamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…