Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen bir şeyleri sana yardım ya da olması gereken diye değil bağırıp çağırma enerjimi emme diye yapıyorum anne. Ama bazen fayda etmiyor yine bir sürü laf dinliyorum. Hiç bir şey yapasım gelmiyor bu yüzden. Ben kendimi bildim bileli o kadar ama o kadar çok kırdın ki beni...
ya ben hiç evlenmicem diyodum şimdi tencere seçiyorum. bi de şu pembeli hoşuma gitti galiba. ne ara bu seviyeye geldim te allaaaam ya. bikaç metre de kurdele alayım ne olur ne olmaz.
Keşke beni insan yerine koyabilsen anne, baskılamak istediğin kendi istediğin gibi olmasını istediğin bir çocuk değil de... Evet benim özgüvensiz hallerim, kendime çekilmem, evde işlere karışmak istememem vs. hepsi senin suçun. Bırak da gidene kadar bu oda bana ait olsun bari.
hala neden hislerim tavan yaptığında bunu garipsiyorum? senin için dayandığım o kadar şeyden sonra bile kendime neden şaşırıyorum? yıllar geçse de birini aşırı sevme haline inanamıyorum anlaşılan.
hayatta bu kadar muhteşem ama bir yandan da bu kadar korkutucu başka bir duygu daha yoktur herhalde. kalbim pır pır modundan çıkmalı bence. bu heyecan fazla geliyor. kendimde değilim sanki.
Dün gece seni rüyamda gördüm. Sadece ara sira esiyorsun aklima ama artık bitme vaktin geldi. Midemi bunaldiriyor bana yaptiklarin. Beni sevmiyorsan bunu yuzune karşı soylemeliydin. Beni aldatarak beni omur boyu hayatindan savdin. Sana tek soyleyecegim umarim hic mutlu olmazsin.
Seni o kadar çok seviyorum ki. Hayat çoğu zaman boş. Şu hayatı anlamlı hale getiren nadir şeylerden birisin. Canımın ta içisin. Birtanem. Sevdiğim. Seni sevmek.. Sevmek çoğunlukla güzel bir eylemdir ama seni sevmek başka. Gözlerine bakabildiğim günleri özlüyorum. Gözlerine uzun uzun bakmak.. Seninle konuşurken sesim titrerdi. O kadar muhteşem bir şeydi ki sesini duymak. Seni çok seviyorum. İnsan severken sevdiğini söylemek istiyormuş. Her şeye herkese anlatası geliyormuş o sevgiyi. Sana yine bakabilecek miyim? Yine sarılabilecek miyim? En güzel hayallerimde sen varken sensiz olmak çok zor. Bir gün olur mu? Bir sabah uyandığımda yanımda seni görür müyüm? Hani nasip diyorlar sen de benim nasibim olur musun bir gün? Bir gün evimizde kahvaltı yapar mıyız? Bizim hatıralarımızın olduğu o yere gider miyiz orada olur muyuz? Ben gittim oraya. Oturdum. Orada olduğumdan haberin yoktu. Bekledim yine de. Bir gün bu aşkı birlikte yaşar mıyız? Yaşamayı çok isterim ben sevdiğim.. Gel artık..
Seni çok seviyorum sensiz geçen 1yil 3 ay boyunca ne düzgün yemek yedim ne düzgün uyku uyudum ne de huzurum vardı. Sen geldin hayatım renklendi. Yeniden canlandım. Nolur ellerimi bırakma. Dayanamayabilirim.
Alışmıştım ama dahası iyi geliyordun, anlamaya çalışıyordun beni, bu sıkıntılı sürecimde iyi gelmiştin, dinliyordun, destek veriyordun, iyiydin işte, umarım kötü hissetmem tekrar... Üzdüğüm için de gerçekten çok üzgünüm. Şuan bir boşluk var ama geçecek... Tekrar konuşmayız umarım, çünkü karşılık veremiyorum sana...
Eğer özgürleşirsem inşallah, istediğime ulaştığımda uygun olursam sana haber vermek istiyorum... Bilmiyorum belki rahatsız etmek de istemem o saatten sonra bakalım.