Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben yine eski seyleri yasamak istemiyorum. Ama boyle de olmuyor unutamiyorum. Seni affedersem nefret ederim kendimden! Cok uzdun beni. Ben sadece seni sevdim niye bu kadar uzdun ki beni? Sevdim diye mi uzdun?

Kendimden nefret ediyorum .. senin gibi bi insanı kaybettim .. saf masum aşkı kirlettim ... ben bu şekilde yaşamayı hak ederim işte .. bu bana layık olan hayat

Sen benim cocuklugum, ilk goz agrım, askerim,iki gozum..Hayat kumbaramızda ne çok şey biriktirdik. Vuslatı bekliyorum....

Geçen sene bugün biz seninle başbaşa sahilde Petek'teydik. Artık bugünün bir anlamı kalmadı teyze. Zeynep aradı gece 00.01 de. Aynı senin yaptığın gibi. Her sene annem bu saatte kutlardı, bu sene de annem yaptı farzet gitmedi farzet dedi.. Yine ağlayışlar yine... Çok büyük bir boşluktayım teyze. Gelmiyorsun aramıyorsun. En korkunç olanı da; ben artık alisiyorum bu fikire. ama halbuki sen bugün o güzel yemeklerinden hazırlardın şimdi, pastamı kendi ellerinle yapardın. Herşeyin tadı kaçtı. Herşey seninle birlikte o toprağa gömüldü gitti

Su kopegini suanda alip kapi disari etmek istiyorum. Bu ne ya? O salak yuzunden odamdan kactim. Baslarim oyle kopege. Hayvan severim ama benim tahammulumu zorluyor seninki

Bugunleri de gormek varmis. Hic aklima gelmemisti boyle olacagimiz. Oysa benim ne hayallerim vardi. Mahvettin her seyi. . .

Geçti o günler acıttı geçti
Sonunu boş ver başı güzeldi
Uzun bir yoldu haliyle yordu
Pişmanlığım yok bize değerdi...

Gönüllü olduk sevmedik zorla
Öğrendik aşkı kırıla kırıla
Hazin bir sonduk gün ortasında
Sen unutsanda unutmam asla

Ne olurdu çıksan aklımdan, hayatımdan, kalbimden.. Nefret ediyorum senden fazla fazla hem de ama işte kalbim anlamıyor..

O gulumsemen bana herseyi unutturuyor. Butun skintilarim kuculuyor, butun stresim geciyor, hafifliyorum birden.

Iyi ki varsin annem. Gece cok mutlu ettin beni uyumadan once. O dediklerini duymaya ihtiyacim vardi. Yaa birazcik utandim senin oyle demene ama cok hosuma gitti yalan yok. Senin destegine ihtiyacim var hep. Yalvaririm esirgeme. Su donem bir gecsin her sey cok guzel olacak insallah. Rabbime guveniyorum yine eskisi gibi olacak her sey. :KK37:

X