Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Neden böyle yaptıgını cok ıyı bılıyorum ama bılemessın benı nekadar kırdıgını ve üzdüğünü hatta agladıgımı beklentılerın bana tamamen terstı en azından tanısaydın neyse olması işte ben sevılmeye deger degılım

Dün söylediklerinden sonra sabaha kadar uyuyamadım, ayrıntılar için yarım saat daha beklemek işkence yahu

Milletin annesi sırdaş olur, sana hiç bir şey söylenmiyor anne.
Sen beni karşılaştırıyordun(hala arada bi oluyor), napalım.

10 aralık diyorlar 40 mevlüdün varmış. Gülüyorum tekrar söyleyince. Gülesim geliyor artık. Ne demek kırk mevlüdün var? Sen gittin ve kırkın mı çıktı? Sahi mi ya? Aklım durdu Yarabbim sen yardım et. Nasıl yani? Mavişim sen gerçekten geri gelmeyecek misin?

Neredeyse iki ay oldu seni görmeyeli, sabrıma hayran kalıyorum. Senin için gösterdiğim sabrı hiçbir şeye göstermedim. Geçer mi bu günler?

Senin kadar sorumsuz bi insan görmedim
Bebeğin kaç kere yataktan salıncaktan v.s düştü ve sen hala gülerek bugünde düştü diye anlatıyosun.
Bebek yahu bu bebek
Tamam insanlık hali bi an boşluk olur ama sende rutine binmiş olay. Allah o masum bebeği korusun, senin gibi ancak lafta bilen boş bilmiş insanlarada akıl fikir versin.

Cahilsin hemde kör cahil!

Seni tanimiyorum simdilik. Suan napiyorsun ne haldesin fikrim yok. Ama zaman yaklasiyor sanirim. Oyle hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…