Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Benim her lafıma, hareketime mana bulan insanlara kapatırım kendimi, rahat konuşamıyorsam uzaklaşırım.
Sen de o insanlardan birisin anne.

tüm gün hiç arayıp sormadın. sabah ben kalkınca aradım 5 dakika konuşup kapattık, tüm gün olan bu…

arkadaşınla birliktesin, 2 aydır görüşmediniz, zaten biz hep birlikteyiz, şurda hepi topu 1 haftalığına gezmeye gittin, orda da seni rahatsız etmeyeyim diyorum… diyorum ama aklım sende.

eminim ben gitsem senin de bende olurdu. gün içinde mesaj atıp haber vermemi isterdin. atmazsam trip atardın. biliyorum. ama sen yapmıyorsun.

biliyorum o yanına gittiğin arkadaşın sıkça konuşuyor kız arkadaşıyla. o onla yazışırken, araşırken senin de bana yazmak aklına gelmiyor mu?

sana sitem edip bunları söylemek istiyorum ama zaten normalde ilgi problemimiz olmadığı için yaptığın 1 haftalık ilgisizlikte şunları söylemem şımarıklık olur diye susuyorum. yine de keşke arayıp sorsan.

Anlık coşkularla aslında ciddi olmadığın şeyler söylemicektin, ne dediğini bilerek düşünerek konuşacaktın.
Ciddiye alırım ağızdan çıkanı.
Hoşçakal.

Sende sev. Gel.. Öyle bir tarih olmasın. Yalvarırım olmasın öyle bir tarih..

hani aradın konuştuk…
“niye trip atıyorsun, her şeyi beraber yapıyoruz arkadaşımla, seni arayayım sana yazayım diyeceğim vaktim yok ki” dedin ya…

“tuvalete de mi gitmiyorsunuz be adam?” diyesim geldi.

aradığın vaktin de arkadaşının sevgilisiyle konuştuğu vakit olması… bizim anca arkadaşının sevgilisiyle ilgilendiği vakitte konuşmamız… hoş değil.

bana 2 dklık arada yazsan konuşmamız yarım kalacakmış. kalsın. ben zaten onu istiyorum. uzun uzun konuşalım değil. gün içinde “naber napıyosun? biz şunu şunu yapıyoruz” diye 2 mesajlık mesajlaşma istiyorum.

“bunu geldiğinde yüz yüze konuşuruz” diyerek kapattım ama içim rahat değil. bunların yapmadığın bi 4 gün daha geçirmiş olacağız şimdi söylemezsem. ama söylemek de istemiyorum. bilmiyorum. belki de abartıyorumdur. ama fazla bi şey istemediğime eminim. çünkü ben gitmiş olsam, sen aynısını benden beklerdin. biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay dayanamadım yazdım valla. hiç öyle “farz et ki okuyor...”la uğraşamadım, direkt okuttum!

tamamını yazmadım tabi, alınmaymış malınmaymış… kısa ve öz, seni de bölmeyecek şekilde 2 mesajla durumu özetledim. artık gerisi senin bilceeen iş.

sen şekersiz içiyorsun ama ben senden daha güzel içiyorum şekersiz çayları. buna ne diyeceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…