Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen bu kadar umursamazken benim seni umursuyor olmam kendimi aptal gibi hissetmeme neden oluyor.
Neden senden kopamıyorum? Neden bitti, bu kadar diyemiyorum?

Tamam ya sen kazandin ben kaybettim. Hayatim boyunca benden daha bakimli ve guzel giyinimli oldugunu kabul ediyorum artik. Hihh

Özellikle birbirini etiketleyip bu topikte alıntı yapıp geyik topiği sananlar, konunun ilk mesajını okur musunuz? Alıntı yapılmaması özellikle belirtilmiş, geyik muhabbetinizi duvarlarınızda veya geyik topiklerinizde yapın lütfen.

Bir gün beni anlamanı umuyorum, ama bil ki sen beni anladığın zaman ben olmayacağım artık...

Aklıma bir salise dahi gelmezken rüyalarıma giriyorsun ya, inşşşallah çok uzun seneler önce bensizligi tercih edişindeki pişmanlığın ve vicdan azabındaki çığlığının aks-i sedasıdır...

Yıllar önce bir yerde okumuştum sevgi türlerini. Sevginin içinde bir sevgi var ki rağmen sevgisi.. Diğerlerinden ayrı, diğerlerinden güçlü.. Rağmen sevgisi..
Ben de seni böyle seviyorum. Her şeye rağmen. Herkese rağmen. Beni benim kadar sevmeyişine, özlemeyişine, gitmene rağmen seni seviyorum. Özlüyorum..

Valla pes sana 3 seneden beridir birakmadin pesimi ya sizofreni ben miyim şimdi sen misin !?

Unutamiyorum! Cildiracagim bildigin! Sen ne yapiyorsun merak ediyorum. Seviyorum tamam mi seviyorum iste yok olmuyor seviyorum seni! Biraktigim icin de pismanim ayrica. Merak ediyorsan eger pismanim. Cok hemde. Eksik yanim cok ozluyorum seni. Kimselere anlatmiyorum artik seni. Icimde saklar oldum son zamanlarda. Bu yara cok derin cok kaniyor ve aciyor. . .

Anne ben çocuk değilim, şunu bir anlasan artık. Bari dışarıda yapma ya. Zaten küçük gösteriyorum, tuz biber ekiyorsun.

Hareketlere bak ya! Ne iticisin!

Sevgim, aşkım hiçbiri seni geri getirmiyor. Dayanmak çok zor buna..

Eğer öyle bir tarih olursa ölürüm biliyor musun. Bedenim değil ama ruhum kalbim ölmüş olur. Ben seni istiyorum. Başımı omzuna koyup seni izlemek istiyorum. Seni o kadar çok özledim ki. O kadar çok özledim ki. Gelmeyecek misin? Çok özledim diyorum. Bana ağır geliyor. Aldığım her nefes bazen ağır geliyor. Bazı vakitler dayanamayacak gibi oluyorum. Şimdi o vakitlerden birindeyim. Zorlanıyorum dayanmakta. Ruhum can çekişiyor işte. Aşk dedikleri şey mi bu? Canımın içi.. Bu hayattaki en büyük hayalim ne biliyor musun? Sana yine sımsıkı sarılmak. Sana sarılıp omzunda ağlamak.. O kadar çok ihtiyacım var ki tam da şuan.. Sana sarılıp omzuna başımı koysam huzur dolardı içim.. Yıllardır huzursuzum. Yılların acısını çıkarmış olurdum. Gözyaşlarımı silerdin. Şimdi ben siliyorum gözyaşlarımı. Sen gelsen mutluluktan ağlarım belki. Geceleri ağlamalarım kesilir hem sen gelirsen. Yapayalnızım burada. Tek başıma. Eksikliğin, gidişin öyle büyük bir boşluk oldu ki. Kapatamıyorum. Her geçen gün büyüyor büyüyor. Geri gel. Canımın içi.. Ben dayanamıyorum. Bu bedenin içindeki bu kalp, bu ruh ağır geliyor. Ölmek üzere ruhum .. Allaha emanet ol canımın içi..
Yalvarırım öyle bir tarih olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…