Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Öyle bir tarih sakın olması sevdiğim yalvarırım olmasın öyle bir tarih..

İntikamci ve kinci olusumu daha anlayamadin degil mi...
Kok sokturecegim sana kokk :sopa::KK4:

Gönül gözüm kapalı
Bilerek sana yazılıyorum
A penceresi aralı
Her yerine bayılıyorum

Yavrum baban nereli
Nereden bu kaşın gözün temeli
Sana neler demeli
Ay seni çıtır çıtır yemeli

Anam babam aman, kaçın kurası bu
Ne baş belası bu, gönül kirası
Anam babam aman, kaçın kurası bu
Ne baş belası bu, gönül kirası ah…

Aman bize nasip olur inşallah
Boyuna da posuna da bin maşallah
Senden gelecek cefalara, nazlara,
Sözlere, sazlara eyvallah

:KK8:

N'aber ya, ne güzel bitti değil mi ? İşte üslup bu kadar önemli. Şimdi bir heves hayatımdan komple çıkıp gitmeni bekliyorum, hadi inşallah diyorum. Çok şükür ki başlamadan bitmiş :KK55: hadi bakalım sen sağ ben selamet...

17 gün oldu. Bi sürü şey oldu sana anlatmam lazım. 17 gün oldu sen gittin. Geri gelmeyeceksin. kimbilir kaç ilkbahar yaz sonbahar kış aylar mevsimler sensiz geçecek. Bu limon ağacı kaç limon verecek???

Bugün sen aramasan, beni her zamanki gibi güldürmesen, kalbimdeki o ağırlık geçmeyecekti, iyi ki varsın...

Ya sorun herkesin basinda. Ben senin yaninda olmak istedikce senin yok yapamam edemem tavirarin artik beni sıktı . Bi caban olsa bari icim yanmayacak. Kendine gore hayati belirliyorsun resmen ben senin istedigin zamanda gelip istedogin zamanda gidiyormusum gibi hissediyorum artik

Cok sarsildim gordugum ruya cok sarsti. Gercek gibiydi. Yemin ederim bak icimde hissettim o mutluluk duygusunu. Ruyada da olsa hissettim. Hele o karsilikli aglayisimiz beni bitirdi. Ruya iste. Ama cok guzeldi. Fazla guzeldi. . .

derslerim hafifleyince yine aklimin en dibine cakiliyorsun... nasil oluyorda sadece adini ve memleketinden baska bir sey bilmedigim halde yillardir seni unutamiyorum ?oysa sen benim varligimdan bile habersizsin...:KK43:

Saat 03:26 ve ben seni özledim. Uyumak istemiyorum. Sabah olsun istemiyorum. Bir günü daha sensiz geçirmek istemiyorum. Ben bu hayatı sensiz geçirmek istemiyorum. Artık gel sevgilim. Gel artık :KK43:

Neden sana kırıldığım halde sana küsemiyorum hiç bilmiyorum senide çozemiyorum ki ben senim icin neyim ben seni gormek icin bahanelerle oraya geliyorum ya seninde bizim tarafa gelisin oyle bisey mi beni gormek icin mi geliyorsun acaba

Seni gorunce icimden kucuk bir cocuk çıkıyor sanki naptigini bilmeyen saskin masum bi çocuk
Hayatım artık ne seninle nede sensiz gibi seninle hicbir sekilde olmayacagini bilsemde seni gormeden duramiyorum artik

X