Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ya sen varya cok aklı yarımsın ohhh ıyı oldu sana nasıl davrandım ama hakettın bunu gelecegı gördum resmen korka korka bırseylere baslayacaktım nerdeyse ya senınle görusseydım kendımı affetmezdım ıyı ki olmadın .İçin yansın hep içinde uhde kalsın ,aklını benden alamayasın sana en buyuk ceza bu olur ve ve senın yapamadıgını yapan bırı cıksında catır catır catla gözunun önunde benı nasıl kaptırdıgına yan .

Sorularımın cevapları olmadığını bildiğim halde tüm gün beynimi de kalbimi de kemiriyorum. Artık cevapta aramıyorum aslında sadece bitsin bitmek bilmeyen bu soru işkencesi. Sanırım bunun içinde defalarca aynı soruları sormaya mahkumum. Içimde sen de sana dair her anı da köreleşene kadar içimi deşmeye mecburum. Sanma ki yerini kalıcı kılmak için bilakis seni söküp atmak için mecburum

Senin baba gozlerin dolu dolu sarilmani yerim. Ben de cok duygulandim. Hersey seninle oyle guzel ki. Canim sevgilim

Ajandama baktım az önce bu haftasonu için not almışım planımızla ilgili, şimdi sen uzaktasın karaladım üstünü sayfanın ben de gitmiyorum. Geldiğinde beraber gideriz. Geç olsun senle olsun hiç problem değil.

Saat 3:15 seni özlediğim bir gece daha.. Öyle bir tarih olmasın.. Olmasın öyle bir tarih..

Gercekten cok yordun o kadar cok yordun ki olmayacagini anladım vazgectim sececegin hayatina alacagim kadınla mutluluklar dilerim

Igrencsiniz.
Insan yargiladigini yasamadan olmezmis. Kesin benim de basima gelir sizi bu kadar asagiladigim icin ama tutamiyorum kendimi. Igrencsiniz. Sizin gibilerden nefret ediyorum. Reziller

Kıyafetlerini topluyorlarmis. Neden? Neden bu kadar çabuk neden? Elbiselerin o dolapta kalsa ne olur ki niye topluyorlar niye? Zeynep aradı. Anneme hediye ettiklerini ayırdım kimseye vermedik gel al istersen dedi. Sustum bişey demedim. Ne diyeyim? Nasıl seversin sen giyinmeyi o elbiseleri kemerleri. Belki kabustur ha ne dersin?

Şimdi tam olmuşken öyle bir tarih olmasın.. İlk kez şu hayatta bir şeyi istiyorum. Güzel şeyler yazayım şuraya. Öyle bir tarih olmasın :KK43:

Seni gormek zorunda miyim? Seni gordukce hayattan soguyorum. :KK43: ah zamaninda okumadim canina ya nasil pismanim. Pis iftiraci! Seni bir sey zannedip bir de etrafinda dolaniyorlar insanlar. Yapmaciksin kizim ondan oluyor o bil istedim. :KK66:

Yoruldum artık aşkım çok yoruldum ne olursun gel artık. Beni emanet ettiğin insanlara bile güvenmeyeceğini bilseydin üzüntüden ölürdün seni çok seviyorum Rabbim seni bana kavuştursun. Herşey daha kötüye gitmeden ne olur

Delinin biri kuyuya taş atmış , 40 tane akıllı da kendini kuyudan sallandırmış.:rolleyes: Peki
ben ne yaptım, onlar sallanırken delinin boğazını sıkmamak için kendimi zor tuttum:KK53:
Sonuç, kazanan DELİ?...

ayrıldım diye bana hakaret edeni, ağzına geleni sayıp çirkefleşeni gördüm de
hiçbir şey yaşanmadığı halde iftira atanı ilk kez görüyorum.
nasıl insanlarsınız siz ya! arkamdan daha neler neler dönüyor kim bilir.
ama bunu yapmana karşın dönüp de senin suratına bile bakmayacağım.
işte zaten bu yüzden deli oluyorsun. deli oluyorsunuz.
çünkü başımın dikliği ve sizi dikkate almaz tavrım kudurtucu bir etkiye sahip. :KK62::KK59:

Simdi su dakika senden bir telefon gelse bir saniye beklemem acarim. Ama arayamazsin ki beni hattimi kirdim. Bana ulasacagin bir numaram yok artik. Gerci ulasma zaten. Beni cok incittin. Muhatap olmayalim biz. Biz diye bir sey kalmadi zaten. Senden ayrilmak zorundaydim. Mecburdum. Severek ayrilmanin ne aci oldugunu bilemezsin! Beni hic anlamadin en cok buna yaniyorum. . .

Neler oluyor sana gıcık kaptıgım adam yada bana neler oluyor offffff hadı netleştır sunu artık yemeden kesıldım.

X