Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kendimi berbat hissediyorum. Seni incitip yolladim ya. Hickira hickira aglayasim var suan. Defalarca soyledim anneme gelmemesini soyle dedim! Neden ustume geliyorsunuz? Hicbir sey olmamis gibi davranmami nasil bekliyorsunuz? Sogudum anlayin artik. . .

Üst komşum inanılmaz derecede ses yapıyor özellikle gece 10 dan sonra. Koltuk çekiyor, (çocuklar büyük) zıplıyor, yere birşeyler vuruyorlar. Gece 1:30 da uykumdan uyanmamı sağlayan ses dolayısıyla gidip rica ettiğim de sizde pazar sabahları sessiz olun dedi. Yani bilerek yapıyormus. Ve ben ona "Hafta sonları Salonda ve arka odada yaşadığınız / yaşanılan tüm fantazilerinizi duyuyoruz, adım adım her anını her sesi( ses dediğime bakmayın :KK48:) ve bunun için gelmiyorum , gelmem de. ne mutlu size ama gece 1:30 da yaptığınız ses farklı güm güm çocuklar uyanıyor" diyemedim. Şimdi kadının ya da kocanın bu sesten haberi olmaz sa ailevi bir durum yaşanmasın dimi:skandal:

İtiraf edeyim hani kıskanmam deyip duruyorum ya ben senin her kiskandirmaya calistiginda iliklerime kadadr kıskandım seni
1 hafta bana 1 ay gibi gecti ozledim hemde oyle boyle değil

Daha ne kadar oyle adı konulmamiş bir uzaklik bir mesafe yasiyicaz tükendim ben sanki hemde çok

Canım yanıyor. Senin o kızla konuştuğunu düşününce kötü oluyorum. Neden ya neden. Seni daha ne kadar bekleyeceğim? Daha kaç gece özleyeceğim, daha kaç gece sana söyleyemediklerimi buraya yazacağım. Çok zor oluyor. Seni hepsinden daha çok seven benim. Seni özlediği için geceleri ağlayan da benim. Seni bekleyende benim. :KK43:

Icten ettigim duamsin sen. Dilime dokemedigim duam. Benden ne kadar uzak olursan ol baska sehirde dahi olsan yuregimde hissettigim surece en yakinimdasin. Silmesi en zor olansin. Maalesef. . .

Hayatıma geldin ben değiştim bambaşka kişi oldum geldin kendini sevdirdin sevdiğine inandırdın benim senin tarafından çok değerli olduğuma inandırdın sonra gittin... hemde başka bir kıza ve gittin simgemizi çıkma tarihinle kirlettin çok kırdın kalbimi aşk nefrete ne çok yakınmış bunu öğrettin bana. Hani hiç gitmeyecektin? Ellerimi bırakmayacaktın? Sen beni çok güzel bir rüyadan uyandırdın ama şimdi bir kabusun içinde gibiyim. Unutmak bu kadar basit mi? Bu kadar kolay mı? Benden sonra yeni bir kıza dokunmak? Sen bende ne zaman bittin biliyor musun? O kıza dokunduğun gün bittin bizi bitirdin şimdi artık gelsende hiçbir fayda yok yıldızım ama sen yinede gel biz sevgili olmayalım ama yine de gel yeter ki başkasına bakmasın gözlerin benim olma ama gitmede hayatımdan seni çok seviyorum

Benim sana verebileceğim çok bir şey yok aslında; çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen.”

birtanem benim. en yakın arkadaşım.
seni çok seviyorum.
romantiklik sevmiyoruz diye hiç böyle cümleler kurmadım sana. ama buraya yazmak istedim işte.
iyi ki varsın. iyi ki hayatımdasın

Canımın içi.. Seni o kadar özledim ki tamda şimdi :KK43: İçimde bir çok şey var.Ah be..
Seni canımdan çok seviyorum. Özlüyorum. Duygularımı artık buraya bile yazamıyorum. Bir zaman sonra yazamıyormuş insan. Ya ben sana sımsıkı sarılmak istiyorum. Seni bu kadar severken sana sımsıkı sarılmak isterken bunları yapamam diyememek koyuyor. Boğazında hani bir şey olur yutkunamazsın ya, midene birden bir şey oturur ya aynen öyle işte. Ben dayanamıyorum. Yoruldum. Sensizlik yoruyor. Kalbimde sen varken sensizlikle başetmekte zorlanıyorum. Gel artık. Gel de beraber olalım artık. Gel de sana sevdiğimi söyleyebileyim. Gel artık. Ben özlemek istemiyorum. Gel lan bir kere de gel işte. Olmuyor. Bu gece geçmiyor işte. Nasıl bir özlem nasıl bir sevgi bu bilmiyorum. Lan işin kötüsü dışarıdan bakınca böyle durmuyor. Ama seviyorum. Ömrümden ömrüne katılsın. Nasıl sevdiğimi nasıl anlatayım ki? Hani ikimizden birinin canı yanacaksa benim canım yansın diyorum. Nasılsa senin canın yanarsa benim canım daha çok yanmış olur. Neden diye sorma bende bilmiyorum. Hem nedeni mi olurmuş sevmenin? Özlemenin? Beklemenin? Seviyorum işte. Kimseyi sevmediğim kadar seni seviyorum. Kimseyi özlemediğim kadar seni özlüyorum. Seni bekliyorum. Bir gün bende sana seni seviyorum demek istiyorum. Bir gün buraya iyi ki geldin yazmak istiyorum. Çok şey istiyorum. Çok şey. Hepsinde sen varsın. Tüm dileklerim sen olmuş. Hadi gel be sevdiğim hadi gel artık gel.

Nereye kadar böyle? Emin olmadığın veya çekindiğin şey ne?

Iyi geceler teyzem. Sen şimdi Rabbimin yanında sıcacık huzurlu mutlu. Ben özlem dolu. Iyi geceler cancazım

Birilerini bi yerlere yollamaktan nefret ediyorum. Aklim hep onlarda kaliyor. Sen daha gitmedin bile. Ama benim aklim sende kaldi bile

Telefon cekmeyen yerlerde aklinda oldugumu biliyorum.
Sag kulagim cinliyor :KK51:

Bazen çocuklar komik şeyler yapıyorlar birden onlara gülüyorum ama hemen durduruyorum kendimi mavişim. Suçluluk hissediyorum sanki gülmemem gerekiyormuş gibi ne bileyim öyle işte. Sen ansızın gittin daha doyamadin yaşama ama ben gülüyorum şimdi diyorum. Kendimden nefret ediyorum cananım. Özledim

Hiç benim olmayan bebegim seni o kadar özlemle bekledim ki ...cunku sen gelince bütün yaşadığım acıların son bulacağına inandım. Ama artık anladım sende beni yanlız bıraktın gelmiyeceksin.senin kokunu duymadan evlat ne demek bilmeden sevdim.:anne:

Tek kelime, sana yazıklar olsun. Sana resmen hakaret eden insanları şimdi bağrına basarken, benim ağzımdan çıkan, içinde tek bir hakaret olmayan cümlem yüzünden ilişkiyi kestin. Ne demişler, deveyi diken insanı s... yaranırmış. Sen bilirsin.

X