Tüm gün boşboş yatağımda uyusam da ayağa kalkacak halim bile yokken yataktan kalkmazken hep seni düşündüm. Bir insan hep bir insanı nasıl düşünür. Olmadı. Ruhum ölüyor demiştim, bedenim ölse daha iyi olurdu. Nefes aldığım her an bana acı veriyor. Geçmiyor geçmiyor geçmiyor. O kadar zamandır geçmedi. Hayatım son bulsun istiyorum.Bir gün uyanamayım istiyorum. Canım yanmasın. Yanmasın. Sensizlik çok ağır bana. Brn yapamadım. Arada o kadar zaman geçti. Olmadı ama. Kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ama olmadı. Delirir gibi oldum ma olmadı. Nerede olduğunu bile bilmiyorum. Geçenlerde iyi olmadığın gibi bir şey öğrendim arkadaşından. Benim canım daha da yandı. Hep yanıyor zaten. Ama senin iyi olmadığını bilmek daha da yakıyor. Bu nasıl bir şey. Bundan tam 12 yıl önceydi. 12 yıl önceki aynı yerde aynı nedenden ağlayan bendim şimdi. Şimdi anlıyorum. O günü unutamadım, o gün yüreğimden bir şey kopmuştu. Hangi acı buna neden olur ki demiştim. Cevabını yıllar sonra yaşayınca öğrendim. O kapıda yıllar önce duyduğum o cümle o an onları duyunca neden dedim neden? Şimdi anlayabiliyorum. Aynı şeyleri yaşayınca anlıyormuş insan. Her geçen gün seni özlemekten başka elime bir şey geçmiyro. Ben artık özlemek de istemiyorum. Ben eziliyorum. Kaldıramıyorum. Altında kalıyorum. Gelmeyeceğini biliyorum. Arkadaşındanda senin haberini alamayacağım. O çok büyük bir acı. Böyle tarif edemez ya insan canının yandığını benimde öyle. Tek çaresi sensin. Belki yurtdışına o gün gitseydim seni tanımıyacaktım. Ama pişman değilim. Değilim ama bu kadarı bana fazla. Bu dünyayı hiç sevmedim ben. Sen olmayınca zaten içine edim böyle yerin. İşte dışarda başkalarına iyiyim demek insanları hayatı çekmek.. Bok gibi her şey.. Ya ben her tartışan çift gördüğümde kadının adama trip attığı, adamın gönlünü almaya çalıştığını gördüğüm anlarda ben olsam diyorum. Ya ben sana kalbimi verdim. Şu lanet yerde sahip olduğum tek şey kalbim aklım, bedenim ruhum. Ben sana kendimi vermeye hazırdım. Kalbimi verdim. sevdim. Sevdim sevmenin başka bir şeyi mi olur? üç yıl daha mı geçmeli? Bir sabah kalktığımda seni unutabilmiş olacak mıyım? Seni unutursam her şey biter ama.Bitmesin. Bitmesini istediğim tek şey bu hayat. O sözleri duyduğum an ben bitmiştim zaten. Ben zaten öldüm. Ama nefes alıp verdiğim an seni özlemiş unutmuş olmuyorum. Seni ne kadar sevdiğimi bir gün anla. Buraya bir üye yazmıştı ayrıldığı nişanlısından mı bilmiyorum, sana başkasyla mutluluklar dileyecek kadar yapamıyorum diye. Başkasıyla mutlu ol, ol ama ben yaşamak istemiyorum. İstemediğim bir şey daha var öyle bir tarihin olmaması.