Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Özlediğim..
Geceleri daha başka oluyor. Bazen her şey daha ağır geliyor.. Kalbimi açıp sana gösterebilseydim ne kadar özlediğimi. Sen oradasın ben burada. Dün de öyleydi. Yarın da aynı olacak. Sen benim canımda çok sevdiğim.. Alıp içime kalbime sığdırmak istediğim.. Çok zor bir imtihan şu özlem denilen şey. Hemde bu şekilde özlemek.. Ben biz olalım istiyorum. Sen ve benden biz oluşsun. Sen hiç özlemedin mi? Ben nasıl bu kadar özlüyorum seni. Seni çok özledim. Bu gece daha fazla özledim..

seni düşünmekten uyuyamıyorum.

inşallah iyisindir. aksini düşünmek, ihtimal vermek bile istemiyorum.

eski neşem yok artık. yerli yersiz şeylerden saniyelik mutluluklar çıkartıyorum. inanır mısın gözlerimin altında mor halkalar çıktı. kaç yaşındayım, hiç olmamıştı. ara sıra "acabaların arasında" kayboluyorum. acaba arar da duyamaz mıyım? arar da kötü haber alır mıyım? acaba... acaba... acaba...

yüreğinden öpüyorum seni. geleceğin günlerin sayısı tek basamaklıya düşsün artık nolur.

yine gel kapıya. zile basma, hafifçe tıklat. zaten olurda duyamam diye hiç ses yapmıyorum evde biliyorsun. gir içeri. bi selam ver uzan koltuğa. kolunu kapat gözüne.

ben en çok o anlarda rahat kitap okuyorum.

Niye girdin ki hayatıma? Senden önce hiç değilse huzurum vardı. Gramlık huzur bile mutluluk veriyordu. Sen geldin ve huzurumu yerle bir ettin. Ne istedin benden?

Senin gözünde neyim ben? Gönül mü eğlendiriyorsun yoksa gerçekten bir şeyler hissediyor musun? Anlayamıyorum, hiçbir şeyi kestiremiyorum artık. Beynim uyuşmuş gibi.

Tamam, ben de çok istekli görünmüyorum ama hiç mi hoşlandığımı anlamıyorsun? Bunu anlatmakta çok mu yetersizim? Sana zaman ayrmam bile hoşlandığımın işareti değil mi? Daha ne o zaman?

Yalvarıyorum bunu bana yapma. Öyle hassasım ki... Bunu bana yapma.

Anlasana ya, seni is-ti-yo-rum.

İyi ki hayatıma girdin. Tamam çok kötü şeyler yaşadım sayende hayatım berbat oldu. Ama sayende büyüdüm. Her sevdiğim insana delice bağlanmamayı öğrendim. Zaten 2 kişiyi sevdim. Her sevdiğime deli gibi bağlanacaksam ilerde ki hayat arkadaşıma ne kalır ki..
Herkes sevilmeye değmez, kimseye hesap verme ve kendin ol. Seni olduğun gibi kabul etmeyeni hayatından sil ilgiye samimi Sözlere kanma bunları öğrettin bana. Büyüdüm sayende dünyayı öğrendim...

Seni o kadar çok seviyorum ki canımın içi.. Birtanem..Özledim seni. Sana sımsıkı sarılmak öpmek istiyorum. Çok özledim. İçimde özlemin artıyor. Ah sevdiğim..

Hadi bi an once ocak olsun :)

Ve ayrica nedir senin bu abinin yasantisina ozentin? Walla sinir olmaya basliyorum. Dakkada bir onlarda olan hersey harikaymis gibi gostermeye calisiyorsun. Bende bazi seyleri inat ettim artik. Inadina yapmiyorum. Biraz daha makul ol. Sevimsiz buldugum insanlarin hayatini surekli bana ornek gosterme. Akilli ol

Son düzenleme:
Haklıyken, tavırların yüzünden haksız duruma düşmeyi başardın. Ben ise haksız birinden özür dilemem.

off kavga etmekten nefret ediyorum. Ne olurdu mutlu mesut olsaydik su birbirimize en ihtiyacimizin oldugu donemde?

Canımın içi.. Yazılacak söylenilecek o kadar çok şey var ki. Tamda şuan seni o kadar çok özledim ki canımın içi..
Seni seviyorum, seni özledim. Gelmeyecek misin? Birgün gözlerinin içine bakabilecek miyim? Sana seni seviyorum diyebilecek miyim bir gün? Bir gün.. O bir gün gelecek mi? Özledim. Ben her gece özlemekten vazgeçmeyeceğim. Her gece seni sevmekten vazçgeçmeyeceğim. Sen bizden vazgeçecek misin? Bir gün sende özleyecek misin? Senin üzüldüğünü duyunca böyle sımsıkı sarılasım geliyor sana. Yanımda olsan böyle sımsıkı sımsıkı sarsam seni.. Sevdiğim.. Ben seni çok seviyorum..

Olmasın öyle bir tarih.. Olmasın canımın içi öyle bir tarih olmasın hiç..

Nasıl böyle bir şey yaptım ben :KK43: Of.. Hadi çözülsün şu sorun.. Hadi ya :KK43: Sen görmeden çözülsün

Sevgili hoşlandığım adam,

Seninle iletişimimizin dördüncü ayını doldururken bize dair radikal kararlar aldığımı bilmeni istiyorum. Bundan sonra - senden hala deli gibi hoşlanıyor olmama rağmen - hayatımda olmanı bile istemeyecek seviyeye geldim sayende. Sabahki mesajına cevap vermek istemiyorum mesela, daha doğrusu seninle yazışmak bile istemiyorum artık.

Kaçıp kovalanmaktan, kaçan seni kovalamaktan sıkıldım. Hep bir hesaplar ve taktikler silsilesi...

Gücüm ve enerjim yok artık. İstediğim tek şey; buram buram huzur, sadakat ve samimiyet kokan bir ilişkiydi. Çok mu zordu bunu yaşamak?

Zaman o kadar değerli ki böyle belirsizlikler içinde yuvarlanan bir flörte ayıracak zamanım yok artık. Üzgünüm gerçekten.

Yaşanmamışlıklar için çok üzgünüm...

Hepiii

Geçen sene fuardan almıştık bu şalları. Ikiz kardes gibi aynı renk aldık iki tane. halbuki hiç yapmadigimiz şey. Yani hiç aynı giyinmezdik teyzecim. Ama o gün aynı renkten iki tane aldık. Zeynep büyük bir çanta verdi bunlar anneme aldiklarin dedi. Kimseye vermeyelim senin olsun dedi ses çıkarmadan aldım. O ağladı ben aglayamadim. Sanki boşluk sanki bulantı sanki kaybolmuşluk hissi ya da anlatamıyorum işte sallaniyorum olduğum yerde boş boş sanki kulaklarim uğulduyor. Öyle işte. Aldım eve geldim artık ikisi de bende o şalların. Çok iyi saklayacam bunları canım benim. Kimseye vermeyecem. Özledim

Hakkim yok neden demeye. Verirken iyi de vermezken kotu mu Allah? Suan bu haldeysek vardir Allah'in bi bildigi. Ama seni ozledim. Yaptiklarindan hic pisman oldun mu? Benim kendimce var pismanliklarim. Cogunluk cikar hissettiklerim. Niye bilmiyorum bitmedi gibi geliyor. Her neyse belki de sacmaliyorum bakma sen bana. . .

Saat 02:45.. Seni bu gece de özledim. Seni bu gecede bekledim. Dayanmakta zorlanıyor. Artık gel sevdiğim..

X