Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bugun oraya geldigimde hic mi donesin gelmedi bugun berbat gorunuyordum beni oyle gormeni istemedigim halde seni gormek istedim diye geldim o kadar mi onemsiz kıymetsiz oldum senin icin

benden sonra uyanıp işe gidenleri kıskanıyorum.
seni de kıskandım.
bir de işte öyle beklersin anca. = D
ne de iyi yaptım. ohh olsun :halay:

Yazisirken o "canim" kelimesini kullaniyorsun ya, eriyorum...

Her seyin sebebi sensin. Kesin disimin agrima nedeni de sensin! Oksursem seni bilirim neden olarak. Cunku o kadar stresli o kadar huzursuzum ki vucudum hastaliklarla kaplandi sayene. HER SEYIN NEDENI SENSIN BU YUZDEN! Neyini sevdim senin ya? Dun gece annemle oturuyoruz bana soyle dedi ^bir insan neden sevdigine sebep bulamiyorsa o insan gercekten seviyordur^ dedi. Zaten bu kadar kotu oldugun halde sevmemin baska bir aciklamasi olamazdi. . .

Dunden bugune ne degisti bilmiyorum.
Ama bosluktan kendini unutturmamak adina neden oyle donersinli geriye aklin mi karisti koskoca 6-7 sene gecmis uzerinden !! yoksa dengesiz misin ? Zaten sana ayni duygulari tekrar hissetmem mumkun degildi. Boylesi iyi oldu gercekten en azindan karakterlerimizin uyusmadigini gorduk. Ikimizde buyuk yikimdan ciktik birbirimizin yara bandi olamazdik yapismazdik. O yuzden anlattigin o kizin yerine beni koyma herkes yerinde dursun. Tek tavsiyem sana cok seviyorsan baris sana ne yaptiysa belli ki cok sevmissin. Benim hic kimse tarafindan sevilmedigim kadar cok. Ben kimsenin arasina girmem o yuzden guzel bir haftani bana ayirdigin icin cok teşekkür ediyorum. Sayende biraz daha iyiyim ☺ Allahin dengesiz herifi !

Enişteme bakmaya gidiyorum bugün Mavişim. Yemek yaptım çorba yaptım. Ihmal etmem onu,senin gözün arkada kalmasın Teyzem. Her fırsatta gider bakarım hiç üşenmem

Sana beddua edemiyorum icim titriyor. Ya tutarsa? Bak yine kotu olmani istemiyorum. :KK12: disimin agrisi elhamdulillah hafifledi. :) Uzulmuyorum bak. Ben Rabbimden gelene raziyim. Sadece boyle bitmeseydi keske. Benim uzuldugum sey bitis nedeni. . .

Çok seviyorum, çok özledim. Özlem gitgide artıyor haberin var mı? Bu kadar özlenildiğini biliyor musun? Ben mesela hayatımda hiç bu kadar sevilmedim. Hiç bu kadar özlenilmedim. Sevilmeyi değil ama sevmeyi seni sevmeyi biliyorum mesela. Seni özlemeyi çok iyi biliyorum. Canım benim.. Seni çook seviyorum. Bilmem kaçıncı özleyişim bu gece..

Rüyamda eşimin anneannesini gördüm.. Evli değiliz.. aşığız...Ben onun evindeyim..o evde yok..kanepede oturuyorum, gideceğim zaman..küçük bir biblo gibi bişey bırakıyorum.. gülümsüyorum.. bulunca çok sevinecek diyorum..çıkarken.. anneanne bana; duvardaki aynayı gösteriyor.. bir dolap kapağı bu..birgün düğün davetiyeniz burda asılacak diyor..hayırdır inşallah..nedir ki bu?

şimdi yanımda uyuyo.. ikimizin de aklı 1 yıl öncesinde bazen farklı insanlarla aynı şeylerin başımıza gelmiş olması hayatın güzel bi yolunun kesişimi mi sence de ..?

Sen Eyşan'ın seni neden aldattığını merak etmiyorsun.
Sen Eyşan sana öyle bir sebep göstersin ki onu affet istiyorsun.

Sevgilim..
Bana ait olmayan sevgilim. Adın geçince senle alakalı bir şey olunca istemsizce gülmeme sebep olan insan. Varlığından üç yıldır haberdarım. Daha ilk zamanlarda üç yıl öncede sana anlamlandıramadığım şekilde bir şeyler vardı bende. Diğerlerinden ayrıydın. Farklıydın. Kalbi olmayan ben nereden bilecektim sana aşık olacağımı. Nereden bilecektim seni bu kadar seveceğimi.. Zaman geçiyor bir şekilde. Bazen hızlı geçiyor bazense mıhlanıp kalıyor acının en işlek olduğu vakitte. Çok gece oldu sana özlemimden buraya yazdım. Özlemine dayanamayıp ağladım. Seni görebilmek bir kez daha sesini duyabilmek konuşmak için çok gece diledim. Bir üç yıl daha geçer mi bilmiyorum. Seni çok sevdim. Sevgimin nasıl bir şey olduğunu biliyor musun? Bunu bilmek isterdim. Mesela çok sevdiğimi, kalbimde her gün olduğunu, canımın içi olduğunu, sana meftun olduğumu, seni kıskandığımı, sana söylemek isteyipte söyleyemediğim tüm cümleleri biriktirdiğimi, gün içinde birşeyler yaşarken sana anlatma planları yaptığımı, şarkımızı sonuna kadar sadece bir iki kez dinleyebildiğimi, sana sarılıp tüm birikmişlere omzunda ağlamak istediğimi, senli hayaller kurduğumu ve daha nicesini.. Aşka inanmak istedim, bu sevdanın mutlu sonla bitmesini, çocuklarımıza birbirimize anlatacak bir aşk olmasını diledim. Her şeye rağmen seni diledim. Dünyadaki en değerli kıymetlimdin sen benim. Canımdın benim. Şimdide öylesin. Canımsın. Kalbimsin.
Eğer bir gün hiç dönmeyeceksen ve bendeki bu sevda karşılıksızsa bir sabah kalktığımda senden uzaklaşmış olmak istiyorum. Ruhum senden uzaklaşmış olsun istiyorum. Ben sana aşığım, senli hayallerim gerçek olsun istiyorum ama ola ki senin bana aşkın yoksa ben bu sevgiyi tek başıma yaşamak istiyorum sevgilim.

Dün alışverişteydim.Bir sesle birden geri dönüp baktım.Sesi ne kadar da sana benziyordu,senin gibi tatlı gülüyordu arkamdaki genç kadın.
Benim tatlı gülüşlü çocukluk,ilk gençlik arkadaşım,keşke hep var olsaydın kendi hayatında ve benim hayatımda.
Çok yıllar oldu ama,seni hatırlatan herşey içimi sızlatıyor.
Ne kadar da gamsızdın,ne kadar neşeliydin,başına gelecekleri bilmeden.Ah keşke,keşke...

Yok olmuyor. Seninle konuşmak istiyorum. Yarın gün vardı birlikte gidecektik. 1940lar modası konsepti yapacaktık. Teyzem, canım, mavişim, seni görmek istiyorum. kalbim acıyor yokluğunu kabul etmek istemiyorum. 10 gün oldu Günaydın demiyorsun ya gün aymıyor sanki. börek yapayım diye alıp verdiğin ıspanaklar hala dolapta çürüsünler istemiyorum ama pişirmek sensiz yemek de istemiyorum. Zor Teyzem çok zor gel kurtar

Gelme nolur evime. Unutamiyorum yaptiklarini. Sen benim hicbir seyi unutamadigimi bile bile nasil yanlis yapiyorsun bana. Yapamiyorum susamiyorum. Seni incitmekten hoslanmiyorum. Gelme nolur sana karsi kotu soz deyip gunaha girmek istemiyorum. Yalvaririm git gelme. Gelme Allah askina ya! Istemiyorum yuzunu gormek. :KK42:

X