Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Tartismadan sonra boyle bisey yapman hos aslinda. Ben neler dusunurken sen neler yapiyormussun. Ama bunlar gunluk mutluluklar. Uzun vadede bku yedik

İnsan duygularıyla oynayan akıl yoksunu vıcdansız bırısın keske adının anlamı gıbı olabılseydın en basında zaten sınır oluyordum haklıymısım hıc yanıltmadın .Kaybetmedım kaybettın.

Duamin karsiligisin diyordun. Sen benim istedigim insansin inanamiyorum ilk defa istedigim bir dua kabul oldu diyordun. Her namazda istedigin dua kabul oldugunda niye boyle yaptin? Ben sana Allahin emanetiydim! SAHIP CIKAMADIN! Ve emanetin sahibi geri aldi beni. . . BITTI.

Nicin nefret edemiyorum? Nefret etmem icin daha ne yapman lazim? Seni sevdikce kendimden nefret ettim. Halbuki tam tersi olmaliydi. . .

Askim.. zamansiz oldun demiyorum ama cok surpriz oldun. Daha ben hayatimi rayina oturtamamis hissederken simdi seni dusunmek durumunda kalmak bana tuhaf geliyor. Ne bileyim ben hala turkan sorayin filmlerindeki genc kiz olamadin gibi hissediyorum. Surekli bi hayat kosusturmacasi, calismalar bilmem neler. Simdi herseyin ortasinda evlenmeye calismak bilmem ne. Cok sukur ama ne bileyim. 26 yasindayim ama 16 gibi hissediyorum. Sudan cikmis balik gibiyim. Saskinim hala. Bir de korkuyorum sanirim azicik. Of ama sen alinma. Seviyorum seni. Ve hayatimin sonuna dek sevecegim

Bitti.. yedinci gün mevlüdü de okundu bitti. Herkes gitti teyzem. sanki hiç dogmamissin zaten hiç yokmussun gibi hersey uçtu gitti. Ama çok kalabalık oldu. Gördün mü? Burda miydin? Minicik öğrencilerin bile geldi. Öyle çok sevenin varmış yani düşün:) canım benim seni sevmemek için kimsenin bir nedeni yoktu. Herkesin aklında o gülüşünle kaldın. Özledim seni. Watsap grubumuza kimse yazmıyor en son sen yazdigindan beri. Ahmet seni soruyor Kıvırcık teyze nerde diye. nerdesin mavişim? Biz hiç bu kadar ayrı kalmadik seninle. Özledim

Senden nefret edıyorum .Daldan dala konan çapkının ıkı yuzlunun bırısın ve senı görmek dahı ıstemıyorum madem ıstemıyorsun bakma bana gıt yukarda bulursun belkı ne guzel mutluydum be kedı gıbı bozdun gıcık en basından nefret edıyordum zaten.

benim neden senden uzak durduğum, neye kırıldığım çok belli de… sen neyin atarında tribindesin? sen hangi hakla atar ve trip yapıyorsun?

Aşkım ruh eşim canım kocam 18 kasımda tam 7 sene olucak flört edeli ve tam 4 senedir aynı evi paylaşıyoruz acısıyla tatlısıyla bir hayatı yaşıyoruz cok mutluyum seninle allahım öglede devam ettirsin inşallah askımızın meyvesi kızımız ve gelecek olan kardeşiyle dahada mutlu olalım iyiki hayatımdasın iyiki hep yanıbaşımdasın daha nice senelere sevdiğim minik ailemizle hep birlikte :)

Kusura bakma hayatim. Hic gelemeyecegim sevimsiz alkolik tanidiklarinla kalmali bi haftasonu kacamagina. Adamlar zaten bizden 50 yas buyuk. Bir de alkolik. Ben alkol almiyorum biliyorsun. Napacam orda. Sen git ne halin varsa gor. Bana da surat asip durma gelmiyorum diye. Evimde keyif yapicam

Olmuyor sensiz olmuyor. İstemiyorum sensizliği ben. Ben seninle olmak istiyorum. Sana sarılmak, gözlerinin içine bakmak. Çok şey istemiyorum. Sevdim işte. Aşk. Söz geçmez kalbe. Kalbimde sen varsın. Seviyorum seni. Bundan bir yıl önce yine sensizliğe alışmaya zorluyordum. Şimdi yine. Nasıl oluyor bu alışmak dedikleri şey? Alışmak zorunda olmayayım. Gelsene. Gelsen neden gittin demem. Bu kadar zaman neden gittin demem. Gelmeyecek misin? Özledim. Son zamanlarda daha çok özlüyorum sanki. Mesela şuan çok özlüyorum. özlemim daha da artıyor. Bazen dayanabiliyorum. Bazense dayanamıyorum. Bazen zaman geçiyor bazense geçmiyor. Çok özledim seni. Seni o kadar çok özledim ki.. Gelmeni ne çok istiyorum canımın içi.. Çok özledim..

Valla bugün gereksiz trip yaptin.
Canımı okudun resmen
Ama son anda yolladığın şarkı icime işledi
Ben seni odun diye bilirdimde
Tam bir romantik odunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…