Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

"Sizde akıl var mi" diye yazmıştınız geçen bir konuya aklıma gelip gelip gülüyorum o cümleye. Allahta seni güldürsün :)

Bi suru sey bekliyorum artik. 1 Christmas bi an once gelsin istiyorum. Bayiliyorum o doneme
2. Subat ayi bi an once gelsin istiyorum <3
3. Mayis - Haziran aylari. En hayirlisiyla
4. Ekim ayi! <3

Bekle bekle bekle :)))

Seninle hiç mutlu değilim.
olmadı hayallerim ve umduklarımla bulduklarim çok farklı verdigin hiçbir sözü tutmadın benim gönlümü hep göz ardı ettin. Gulsem niye güldün ağlasam niye ağladın dedin...
Seni sevdim ama senin beni sevdiğini hisstmedim bencilce davranışların beni Deli ediyor...
Sen hislerimi hep kucumsedin .
Durumum olsa senden bir dakika bile düşünmeden bosanirdim...
Sevgi emek ister ben emek veren taraf oldum her zaman ve artık çok yalnız hissediyorum kendimi ...
İçimden ne yapmak geliyor biliyor musun çekip bu şehirden gitmek kimseye haber vermeden hiçbirşey almadan kendime sıfırdan bir hayat kurmak fakat ne yazik ki yapamıyorum...
inanki mecburen yanındayım
seni sevmiyorum artık...

Bİr gun benım degerımı anladıgın da ıcın cayır cayır yansın ıstıyorum ve bana yaptıgın bu davranıslar benı nasıl yaktıysa senı de o pişmanlıgın yaksın yıksın.

daha önce yazmıştım gene yazıyorum ,

bensiz can veremiyesin inşallah , adımı sayıkla dilin sadece adımı söylesin

SENİN GİBİ SE..SİZ BİR ADİ DAHA GÖRMEDİM. NE BİÇİM BABALIK YAPIYORSUN SEN. ADAM OL DA OĞLUNUN ARKASINDA DUR. KARAKTERSİZ. OĞLUNUN ÜZERİNE BORÇ YIKMAYI KES DESTEK İÇİN ÇABALA. CİĞERİ BEŞ PARA ETMEZLERİN AĞZINA SAKIZ ETMEYİ BIRAK. KARAKTERSİZ ERKEK OR..USU. ÖYLE NEFRET EDİYORUM Kİ SENDEN İŞKENCE GÖRSEN ONÜMDE KILIMI KIPIRDATMAM. MİLLET EVLADINI SAVUNUR, ARKASINDA DURUR, ONA GELMESİN BANA GELSİN DER. SEN OĞLUNUN İYİ OLMASINI KALDIRAMIYOSUN. KANIN GÖTÜRMÜYOR KANSIZ KÖPEK. GİDECEK KAPIN OLMASIN, ŞU HALİMLE BEDDUAMİ ALİYOSUN YA YATACAK YERİN YOK SENİN. SÜRÜN SER...SİZ. ALLAH'A HAVALE ETTİM SENİ. ÖYLE BİŞEY YAŞA Kİ DANK EDİP AH KEŞKE BÖYLE YAPMAYAYDİM DİYESİN. ÖYLE PARA KAYBET Kİ CİĞERİNE OTURSUN GECEN ZEHİR OLSUN , UYKU NEDİR BİLMEYESİN. KARAKTERSİZ

Bugün birlikte 3. ayımıza giriyormuşuz bebeğim. Riskli zamanlar bitiyor yavaş yavaş Allahın izniyle. Şu 21 kasımdaki kontrolü de bir atlatalım sanırım çok daha fazla rahatlayacağım. Benim gibi pimpirikli birinden nasıl bir anne olcak bakalım

"açsana kızım şu kapıyı" demeni özledim.

ayağını 3 kere yere vurunca cama çıkmam gerektiğini anladığım geceleri özledim.

"ağlamasana kızım filmlere" demeni de özledim.

sabahın köründe arayıp "uzat bakayım kafanı bi'" demeni özledim.

seni çok özledim ben

yüzüklere bakmıyorum artık. elbisemi de kaldırdım. ama takvimde işaretlemiştim geleceğin, nişanlanacağımız günü. biraz üzülüyorum. çok değil ama. biraz. azıcık falan.

Sevmeyeceksen seviyormus gibi neden yaptin. Ya da madem gidecektin neden hic gitmeyecekmis gibi yaptin. Biliyo musun. Oyuncluk yetenegin cok iyiymis. Ben hic -muş gibi yapmadim. Hep sevdim. Hep kaldim. Bekledim.
Sanırsam yanlıs insanı beklemisim. Ve beklemek kosmaktan daha yordu..

Biz şimdi evindeyiz mavişim. Mutfağında misafirlerine çay koydum geçtim koltuklarina oturdum. Ağustosta aldın bunları daha 2 ay mi oturdun teyzem. Gelince sererim diye bir sepet çamaşır makinadan çıkarmış birakmissin. Gel de ser kokacaklar teyzecim seni bekliyorum sen nerdesin niye yoksun

Ben ne seni anlayanildim nede kendimi senin yaninda heyecanlanmiyorum kalbim yerinden cikacakmis gibi olmuyor ama sensizde yapamiyirum iste ozluyorum seni hatta bazen sacmaladigimin farkindayim bugunku gibi bugun hayalindeki kadindan soz ederken tarif ettigin kisi benmiydim ben oyle anlayayim mi diye oyle konustun

Nolursun varsa birsey soyle artik tukendim acabalar dusunmekten

Canim benim. Benim yuzumden uc gundur turlu turlu sebeplerden uykusuz kaldin. Kiyamam ben sana. Cok sagol birtanem. Senin benim yoldasim oldugunu gun gectikce daha cok anliyorum. Cok tesekkurler canimm

ben senin haber vermek için arkadaşının telefonundan arayan o parmaklarını yerim.

en büyük pişamlığım sana hissettiğim hislerim ve bunu sana sürekli ifade etmem değmezmişsin..

Durumumu bildigin halde hala savasiyorsun beni daha kotu durumlara sokuyorsun hem cok iyisi disariya karsi banada bir o kadar kotusun ayrilicaz ortada olan cocugumuz olucak ne gerek birazcik adim atsan keske birazcik cesaretlensen niye bu kadar korkaksin ben duzeltmeye calisiyorum ama cok tukettin beni
Seni hic ama hic sevmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…