Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

sevgilim, ananla anam benden daha çok eğleniyor doğum günümde. şimdi de kestane yiyoruz. birazdan da tombala oynarız herhalde

sen beni affetmemişsin hala.
nefretle bakıyorsun.
kapıdan bile kovmuştum seni.
elaleme de rezil ettim. çok üzgünüm.
daha ılımlı olabilseydim keşke.
ahh benim bu deli kafam.
bu kadar özgüvenli ve şımarık olunca kafama eseni yapıyorum.
beni bitirme. aylar geçti ama bir kez daha konuşalım işte. bi defacık lütfeeennn
bunları sana söyleyebilsem ne güzel olur.
yoksa olmaz mı? acaba fikirlerimi açıklasam ve özür dilesem benimle konuşur musun? ooffff ilk kez bıraktığım biriyle yeniden ciddi bir şeyler istedim hayatımda. kendime inanamıyorum.

özür dilerim. nolur affet.
sen yapsan ben ortalığı ayağa kaldırırdım ama yalvarırım sen yapma.
kendimi affettirecek makul bi açıklamam da yok. bunu yapmak için gerçekten sebebim yok.
bu sıralar hep bi hata, hep bi sorun, hep bi kırgınlık şeklinde ilerliyoruz. biliyorum.
ve bu seferki büyük bi hataydı. bunu da biliyorum.
ama yedim işte bi nane. özür dilerim.
nolur bana olan güvenin kırılmasın.
hatta nane yer yemez sana koştum itiraf ettim diye artsın bile. nolur.

Nolur soyle o sakallari benim icin mi kestin ben eski halin daha iyi dedim diye mi kestin

Nerden geldin girdin hayatima halbuki senin benim hayalimdeki insanla gram alakan yok peki ben ne diye sana baglandim nasil bu kadar baglandim nolur artik imali laflarla hareket edecegine acik acik konus cunku artik sen gelinceye kadar ben yokum ve sahiden olmuycsm sen gelinceye kadar ben gelmiycem karsilasmamak icinde elimden geleni yapicam

Evet biliyorum ben iradesiz biriyim senin orda oldugunu bilerek seni gormemek senden kacmak zor olacak ama basaririm ki ben

Askim ruyamda baska bi adamla evleniyordum ahahaha. Hemde evlendigim adami da gercek hayatta cok cekici buluyorum. Hayirdir insallah

Bak birgün daha bitecek birazdan.. Önceleri uzun uzun yazardım. Artık yazamıyorum. Gün içinde yine bir şeyler biriktiriyorum sana anlatmak için sonra aklıma gittiğin geliyor. O olsa ona anlatsam diyorum, sanki seninle konuşuyormuşum gibi olayları aklımda canlandırıyorum. Ama gelmedin. Bekliyorum ben. Gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Eskiden nerede olduğunu ne yaptığını biliyordum. Şimdi ise bilmiyorum. Neredesin, ne yapıyorsun, nasılsın, şuan kimlesin. Hiçbirini bilmiyorum. Yanında değilim ama kalbimdesin. Yanımda değilsin ama bir yerlerde var olduğunu iyi olacağını düşünmek bile çok güzel. Sevmek böyle bir şey mi bilmiyorum. O kadar zaman geçti, şimdi seni görsem, gelsen.. Sana sımsıkı sarılmak istiyorum. Sarılmak.. Böyle tüm özlemin acısını çıkaracak kadar sarılmak. Seni izlemek istiyorum. Karşımda olsan böyle küçük bir çocuk gibi hayran hayran izlemek istiyorum. Biraz özledim. Seninle gece bir sahil kenarında oturmak istiyorum. Başımı omzuna koyup öyle saatlerce oturmak istiyorum. Seninle yağmurun altında ıslanmak istiyorum. Seninle gülmek istiyorum. Seni istiyorum. Bu gece biraz fazla özledim seni.

Eğer ki şuan bu yazıyı okuyor olsaydın; dünyanın başka bir ülkesinde başka bir şehrindede doğsaydım,o kişi sen ol isterdim.Burdasın benimlesin,yanımda,kollarımda.Seni çok seviyorum,iyi ki hayatımdasın..

Keşke okusan,
Ne bileyim keşke hayatımda bi yer edinmiş olsaydın.
Azıcık önemseseydin beni,
O söylediğin yalan sözler gibi değil tabi ‘gerçekten’ önemseseydin..
Sevmiştim seni, mucize gibi ama gerçek..
Ve ne acı..
Sen de unutuluyorsun.
Kalıcı olmanı isterdim.
Güvenimi, inancımı öyle yitirdim ki senin yüzünden. Artık kimseye güvenmiyorum. Hani gelecektin, hani her şey güzel olacaktı?
Yalanı hala daha sana yakıştıramıyorum ama acı gerçek. Sen de yalansın.
Diğerleri gibi..
Hoşçakal hiç başlamayan hikayem..

Aslında seninde bütün masallar gibi aynı sonla bitecegini bildigim halde direttim sacmaladim uzatmaları oynamak icin direttim

Tamam simdi farkindayim olmayacaginin ama iste ne yapsamda ruhum ruhuna degmese neredeyse 7/24 aklimdasin uyumadan once uyanir uyanmaz hatta bak gecenin bu saatindd istd uyutmuyor senli düşünceler

Numarami aldigin zamsn belki iki mesaj atar arada bir yoklarsin diye umut etmistim kendime bile itiraf etmeyr zorlaniyorum ama dur bak soyleyecegim ben senin beni sevmediginee adım kadar eminim

Kendimi senden uzak tutmaya karar verdim ama beni gormedikce artik bensizligide daha seveceksin bensizlige alısacaksin diyede odum kopuyor desem yalan olmaz hani

Senle yan yana gelince ortak konusacak hicbirseyimiz yok ama yoklugunda her yerde gozum seni ariyor ne seninle nede sensiz hesabı

O değilde sen bana soylesene simdi ben sen on adım kadar otemde 2 kapi ilerimdeyken yanina gwlmeden seni gormeden sana laf atmadan yasamaya nasıl alısıcam skylermisin

Neyse ikimiz icinde hayirlisi ama itiraf edeyim birgun kolunda biriyle gordugum zamsn bogazim dugumlenecek eminim bslkide gozlerim dolar aglarim ama alısırım

Merak etme ya sahiden alısırım biraz arebesk bir cumle olacak ama sahiden ven alirim aliskinim yani hicbir masalimin sonunun mutlu bitmeyisine

Zaten lutuf gibi ayda toplamda 10 kere goremezken artik oda yok neyse hayirlisi diyecegiz artik

O kadar çok özledim ki. Sana olan özlemim arttı. Dayanması zor buna. İçimde her geçen gün sana ait olan özlem, sevgi, aşk, anı adı her ne ise o artıyor. Sona yaklaşmış gibi ama istemiyorum. Öyle bir tarih olsun hiç istemiyorum. Biran olsun aklımdan cikmiyorsun, seni görmeyi, sesini duymayı özledim. İçimde sen varken sensiz olmak çok zor. Zorlaşıyor. Buraya gelmeyecek misin, dönmeyecek misin geri? Bazen seni çok özlüyorum, bir daha seni göremeyeceğimi, sesini duyamayacağımı geri gelmeyeceğin ihtimali aklıma gelince zorlanıyorum. Kalbim duracaksa dursun ama yeter ki kalbimden çıksın diyorum. Sonra tekrar bekliyorum. Zor. Gelecek misin?

Bugünde uğramadın insan çıkmadan bi ugramaz mi o zamanda uğramasan ne zaman uğrayacaksın ki zaten sevmedigin belli özlesen uğrardın dört gün oldu birbirimizi gormeyeli

Şöyle uzunca boylu yağız bir delikanlı
Kara kaşlı kara gözlü
Kalbi kendinden de esmer
Kandırmacaymış meğer...

Son gunlerde favorilerden..

Sensizliğe alışamadım. Alışamıyorum. Ne lanet bir şey bu alışmak. Olmuyor olmuyor. Bugünlerde daha fazla özlüyorum. Nasıl bu kadar çok özleyebiliyorum. Özlememek problem değil ama bu çok fazla. Ben eziliyorum bunun altında. Ben okyanusun ortasında boğuluyorum. Seni bu gece çok fazla özledim.

Geliver de gül yüzünü göster burada bir garip seni bekler
Gel sevindir şu garibi
Gel de üzme şu garibi.

Yildizin hala parliyor. Bakmasini bilirsen gorursun. Sadece bulutlarin arkasina saklandim. Bul beni. Gor isigimi. Sana ihtiyacim var...

Lütfen beni üzme, kırma.Ne olur artık mutlu olayım, bu önce Rabbimin sonra senin elinde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…