Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Gitme demeyeceksın bılıyorum umrun da olsaydım bir gün bile görmeden yapamazdın tıpkı benım gıbı .Kacıyorsun benden üzülmedım mı sanıyorsun bır yara daha acıldı gönlüm de .Suan kim bilir hangı kadınla vakıt gecırıyorsun sürümsürüm sürün alçak.:))))Bu da gececek elbet

Bu da benim imtihanim degil mi? Imtihanim yuregimle. Ben bu imtihani kazanacagim. Olmuyorsa olmuyordur be adam. Tamam da bunu anlayan aklim yalnizca kalbime anlatamiyorum ki. ANLAMIYOR ISTE! Kalp bu gormuyor duymuyor konusmuyor. Bu sartlar altinda nasil anlatirim ona bir seyleri. Anlamiyor beni. Cok yaniyor canim. Aylar oldu. Alismam gerek. Olmuyor bizden. Bittik biz. Anlasamadik. Ne diye ozluyorum ki seni? Ne diye yaniyor canim? Allah acimi hafifletsin. Ben hic iyi degilim. . .

küsüz konuşmuyoruz diye amaçsızsa vatsapta açık mısın diye bakan, tüm gün çevrimiçi göremeyince “ay başına bir şey mi geldi acaba?” diye endişelenen, en son çevrimiçi yakalayınca da “ohh tamam yaşıyor” diyip gönül rahatlığıyla vatsaptan çıkan bir insanım ben. sen beni nasıl üzersin bugün?

Baban tarafini sevemiyorum. Sevimsiz geliyorlar bana. Sahte insanlar. Hele o uvey annen yok mu? Onun bakislarinda meymenet yok zaten. Surekli insani yargilar gibi bakiyor. Hic kadin sicakligi yok. Gorusmelere gorev gibi gidiyorum. Benden onlarla samimi olmami bekleme

aşkım evlenemem, yemin ettim, evlenirsem profilime "kocişinin nutellalı rokası" yazıcam. "patlıcan reçelli lahmacunu" yazıcam. yapma bunu

Benim yakisikli sevgilim... hayatta ki sansim. Birtanem. Seni cok seviyorum. Ve bazen de nefret ediyorum. Ask denilen sey tek tip yasanmiyor ki. Iyi kotu butun duygulari en yogun seninle yasiyorum cunku benim icin en degerli en onemli insan sensin

Valla ne yapmaya calistigini bi anlasam artik. ya tak diye cekiliyorsunda nereye gidiyorsun valla hic anlam veremiyorum. bi problem oldugu belli ya hadi bakalim

“Hadi acele et cabuk gel” ne ya?
Butun gece katlanacagim ailenin yanina gitmek icin hiiiiccc acelem yok. Kusura bakma. Ne kadar vakitten calarsam o kadar iyi.

Pis sahtekarlar ordusu

Yillar once yaptigin iyiligi unutmadigim icin oncelik senin. Ben bana yapilan iyiligi minicikte olsa 100 senede gecse unutmam. 10 yili gecti hala derim. Uzgunum anne oncelik anneannemin...

Bir hafta bir ay, bir ay üç ay oldu.

Nolur daha fazla uzamasın çok özledim.

Anlatacak çok şeyim var ama oralarda canın sıkılmasın diye anlatmıyorum.

ben seni o gün çok istediğim için öyle davrandım. çok özledim kokunu ve tenini.
aynı şeyler olmayacak her şeyi öğrendim. her ne kadar affetmeyeceğim desem de hazırım gel bekliyorum. her şey daha güzel ve farklı olacak eğer sen gelirsennn :)

Bir rüyayla aklıma yeniden gelmeyi başarabildin.. Evet rüyamda seni gördüm, benimle görüşmek istiyordun.. Kabul ediyorum, karanlık bir yolda yürüyoruz.. Sana kızgın değilim, gülüp geçiyorum her haline.. Bir kadın dövülüyor yolun ortasında.. Şaşkın bir şekilde bakıyorsun, kararsızsın bir şey yapsan mı, yapmasan mı.. Git kadını kurtar diyorum, dayak yiyip geliyorsun yanıma.. Yüzün gözün kan revan içinde.. Gerçek hayatında hiç olmadığın kadar masumsun o anda, dayanamayıp bir öpücük konduruyorum yaralı yüzüne, hüzünle bana bakıyorsun, pişman gibisin beni kaybettiğin için.. Seni ambulansa alıyorlar sedyeyle, seninle gelmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…