Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen de dua et de bir yandan bari, çabuk kurtul benden..

Benim icin artik en onemli sey sensin :)
Sonunda seni boylesine kabullendigime cok mutluyum. Allah sana uzun saglikli omurler versin, canimm

Sana söyleyecek sozlerim bitti demistim doğru değildi . Gözlerine bakarak neden döndün diye bağırmak istedim belki de göğsüne doğru seni hafifçe sarsıp hiç gelmemeliydin demek istedim.
Yapmadım yapmayacağım biliyorum. Bu da içime oturup kalacak . Senin karşında bu kadar çaresiz kalamam . Sen böyle güçlüyken beni böyle umursamazken sana seni seviyorum demekten başka bir anlam taşımaz yapmak istediklerim.
O yüzden her Allah'ın günü içimdeki tüm acı geçene kadar böyle hissedeceğimi bilip kabulleniyorum. Büyümek belki de böyle bir şey. Aci çekmeye alışmak ve kabullenmek. Sen tamamen bittiginde ben çok büyümüş olacağım belkide

Askim safak 97.

Az kaldi bi'tanem
Seni coooook seviyorum...
Rab'bim vatana millete zarar ziyan getirmesin...

srniiii cok seviyorummmmmmm

Ne büyüğünüz çenesini tutabiliyo ne küçüğünüz
Ee ön teker nereye giderse arka teker oraya gider.
Yahu 60 küsür yaşında kadınsın biraz görgü olsun ahlak olsun. Boş yaşamışsın bari boş ölme. İşin gücün mahallede dedikodu yapmak.
Sen milletin bi tarafını açmaya çalışacağına kendi açık münasip yerinizi kapat.
Hakkım haram olsun üçünüzede.
Zaten beterini yaşamışsınız bundan sonrada böyle devam edin. Allah biliyoda veriyo size belaları.

Senin kadar umursamaz bir insan görmedim. Sen bir, kardeşim iki. Dünya yıkılsa umrunuzda değil. Bana da öğretseniz de biraz şu mükemmelliyetçilikten kurtulsam. Ve ilgisizsin kabul et. Ben hâlâ sindiremiyorum senin için 1 sene boyunca her hafta sonu 5 saat yol cekip gelirken senin orda buluşmak icin ayagina cagirmani. Ne aptalim. Seni simartmaktan baska bi sey yapmamisim. Seytan diyo tekmeyi bas ama onu da umursamiyorsun ki. Yine uzulen gozyasi doken ben

Özgüven..?
Psikoloji..?
Mutluluk..?
Hic birindem eser kalmadi degil mi..yazdiklarini bende yasadim tek farki bende gitmedim yanina ve biliyor musun bende ayrilamadim bu ilgisizligine ragmen ama en sonunda zor da olsa oldu gecen hafta ayrildik cok zordu ilk basta agladim zirladim perisan oldum ama ne biliyor musun daha guclu hissediyorum kendimi evet uzuluyorum ama onun beni uzmesi bana ilgisiz olmasi kadar uzmuyor,suan sadece kendime bunun yapilmasina neden izin verdigim icin kiziyorum..Hic kimse unutulmaz degil o once haddini ogrensin sana nasil davranmasi gerekicegini ogrensin birak gitsin kardesim gitmeni onemsemicek adamin yaninda kalma bu en cok insanin kendine zarar veriyor kendime olan saygimi kaybetmistim en sonunda emin ol her sey daha iyiye gidicek ve bundan sonrasana deger vermeyene sende değer vermiceksin

Iftiraci! Nefret ediyorum senden! Ben seni gormek zorunda miyim? En iyisi oldugun yerlere ugramamak. Herkes seni bir sey zannediyor. Melek maskenle sana mutluluklar pis iftiraci!

Merhaba canim bikac yazini okudum ve ayni duygular icindeyken senin bu duygularin icimdeki hüzne tercüman oldu umarim mucizen gercek olur allahim seni bir bebekle mükafatlandirir

Merhaba canim bikac yazini okudum ve ayni duygular icindeyken senin bu duygularin icimdeki hüzne tercüman oldu umarim mucizen gercek olur allahim seni bir bebekle mükafatlandirir

sana da merhaba canım.
çok teşekkür ederim güzel temennin için.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
ameliyattan önce bir umut bekledim ama sanırım yine olmadı.
neyse ameliyat vesilem olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…