Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Aşırı şekilde kızgınım her şey havada kalıyor sen böyle yaptıkça. Kendini koyveriyosun hemen, bir kalkıp kendine çeki düzen vermek yerine duruyosun öylece! Bana gereğinde çok daha fazla yükleniyorsun. bunaldım. İkimizin de kafası hep başka yerlerde hep dalgınız. böyle olmuyor. Sorunları kökten çözelim derken aynı sorun içinde bunalıyoruz.

Şimdi tamda şimdi kapıyı açtığımda seni görsem..
Gelsen, başlayalım desen, sıfırdan başlasak her şeye.. Sen hiç gitmemişsin gibi, ben gitmemişim gibi..
Her gün yolda, işte, markkette aklına gelebilecek yerlerde bir şeyler biriktirip akşama onu sana anlatmak için hafızamda yer ederken akşamları sana anlatabilsem..
Sana seni seviyorum diyebilsem..
Gelsen ve sana sarılsam sımsıkı sarılsam hiç ayrılmayacak gibi sonsuza kadar kollarım o şekilde kalacak kalbine yakın olacak ve o şekilde kalacak gibi.. En çok da bunu istiyorum sana sarılmak buna ihtiyacım var.
Tek başıma ağladığım gecelerin acısını çıkarmak istiyorum.. Ama ben unuturum bilir misin, hatta şimdi bile unuttum. Sen gel..
Başımı omzuna koyup seni dinlemek istiyorum saatlerce.. Hep sen anlat ben hep seni dinleyeyim bir tek seni..
Sonra hayal kuralım..
Ya sadece sen ol yanımda istiyorum.. Bu bu kadar mı zor ya? Para, ev, araba bunlar değil ya. Sadece seni istiyorum. Akşamları eve geldiğimde seni görmek istiyorum, senin gülümsemene sebep olan insan olmak istiyorum. Birbirini çok seven iki aşık olalım istiyorum. Evet çok şey istiyorum.. Seni her şeye rağmen çok seviyorum. Gelmesende çok seviyorum. Oradasın uzakta bir yerdesin ve hayata devam ediyorsun. Bunu bilmek de çok iyi.. Ömrüm ömrüne katılsın birtanem.. Seni çok seviyorum be :)..

Senden nefret edıyorum duygu bozuklugu yasadıgın ve yasattıgın ıcın görmek bıle ıstemıyorum zaten en basından gıcık kapıyordum hoşlandım yanlışlıkla neyse bu nefrete dönuştu daha beter oldu bundan sonra oldugun her ortamdan kacıcagım ve sonrası bılıyorsun gıdecegım arkama bıle bakmadan hoş umrunda olmayacak tum bu yasadıklarım dan da bı habersın bılıyorum kendı içimde buyutup bıtırmekte ne kötüymuş .Aslın da baslayıpta bıtmesı daha kötu ya bıde kalkmıs sunu tanıyormusun dıyo utanmaz sanane tanırım yada tanımam sen ad söyle yeter ıyı ki olmamıs rezıl ederdı benı benım temız ,ıyı yureklı ınsanlara ıhtıyacım var dalgacılara degıl.

Bu aralar sana olan hislerim o kadar nefrete yakin ki...
Benim gibi insani kendine kusturme bence

aile baskısından kaçıp erkenden evlenen insanları anlamaya başladım artık!
“30umdan önce evlenmeyi düşünmüyorum, hele hele okurken evlenmek aptallık” diyen ben, 22imde evlensem mi diye düşündüm!

düşün yakamdan. yeter!
boğuyorsunuz beni. boğuluyorum.
az rahat bırakın. çok şey istemiyorum.
sizin gibi düşünmek, yaptıklarınızı yapmak zorunda değilim.

yeter.

Ben bu gece çok özledim seni.. Yüzünü, sesini, seni.. Ben bu gece çok özledim. İçimde dolup dolup taşıyor. Bu gece daha farklı, bu gece daha çok.. Ben bu gece dayanamıyorum, çok özledim..

Allahtan sabir diliyorum. Baska turlu katlanilmiyor. Gomdum icime. Secenegim yok zaten baska. Bir yandan da Allaha biraktim. Dua ediyor muyum? Hayir. Tek bir sozum var sadece Sen ne istersen o olsun Allahim diyorum. Veren de O sevdirende O cunku. Tamamen O^na biraktim anlayacagin. Ama bir hayalim vardi. Onu cok istiyorum yasamayi. Yinede hayirlisi olsun...

Yurtdışına gitme durumu olursa gelsen beraber gitsek.
Öyle bir tarih olmasını istemiyorum biliyor musun? Hemde hiç istemiyorum. Olmasın öyle bir tarih..

Bırakma beni desem, gel desem, özledim seni desem, beni bırakma desem duyar mısın sesimi? Hisseder misin? Bırakma beni canımın içi, bırakma.

Güçlü olmalıyım eskisi gibi. Bana hayran olduğun, ilgini çektiğim, beni her dakika merak ettiğin zamanlardaki kadar. Zaaflarımı zayıflıklarımı sorunlarımı saklamalıyım senden. Benimle ilgilenmemenden dert yanmamalıyım. Buna hiç ihtiyacım yokmuş bunu hiç düşünmemiş gibi yapmalıyım. Eskiden gerçekten öyleydim ama şimdi beni buna iten sensin malesef sevgilim. Çünkü artık ciddiye alınacak birini görmüyorsun karşında değil mi. Hasta ve psikolojisi bozulmuş sürekli dırdır eden biri var. Sadece sen değil ailem de bunu görüyor. Derdim varsa açıp ellerimi dua edip içimi dökeceğim Allah'a. Ne ailem ne de sen hiçbiriniz görmüyorsunuz beni.

İki ay önce dayım için aynı cümleyi duymuştum doktordan. "Yapacak bir şey yok eve götürün "
Kaybettim dayımi. Şimdi de senin için söylüyorlar aynı şeyi. "Otuz yaşında daha" dedim doktora. Yüzündeki ifade değişmedi. Yapacak bir şey yokmuş. Yegenlerimi annesiz bırakmasan keske. Benim artık ölümlere dayanacak gücüm kalmadı. Öyle dayanılmaz ağrıların var ki, huzura ereceksen git sen de. Ne diyeyim ki.

Bak burada saçma sapan görümce gelin tartışmalarını anlatıyor kadınlar. Dün elimi tutup "sen benim kardeşimsin" dedin ya, keşke anlatabilsem insanlara gorumceden kardeş de olabildiğini. İsteyince kardeş kadar da sevebileceklerini. Ben seni çok seviyorum dünyanın en tatli yengesi. Gorumcen değil kardesinim ben evet. Artık ağlamaya bile takatim kalmadı biliyor musun. Buraya niye yazıyorum onu da bilmiyorum. Belki iyileşip okursun olmaz mı? Belki yine geyik yapariz birlikte. Sen yeter ki gitme.

ne o öyle whatsapp'ta "yazıyor" çıkıp da hiçbişi yazmaman??? sonra o durum ne öyle, niye koydun o saçma şeyleri oraya beni mi düşüreceğini sanıyorsun sen :KK70: tanımıyor musun sen beni, diyorum ya vallaha da çocuksun, ha bir de face.de kedi falan paylaşıp durma. onu da yemezlerrr :KK70:

Ben aslinda boyle olacagini o ilk anda anlamistim. Sana soyleyemiyorum dalga gecme veya yalan sanma diye. Ama ben o gun eve gelip yatagima yattigimda, ilerde benim icin ne anlama gelecegini hissetmistim

Birgün buraya iyi ki geldin yazabilecek miyim? :KK43: Çok özledim seni. Gittikçe her geçen gün artıyor özlemin. Başedemiyorum. Bazen soruyorum neden diye? İmkansıza aşık oldum. Senin gelmen imkansız biliyorum. Sevmen imkansız biliyorum. İmkansız gibi bir şey bu. Kalpleri ısındıran Allah senin kalbini de bana ısındırır mı? Tekrar seni görebilir miyim, yine sarılabilir miyim eskisi gibi? İmkansızı istiyorum olsun istiyorum. Nolur olsun artık :KK43:

X