Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok nankör ve bencilsin senin için yaptigim fedakarliklarin hepsi boş karşılığında sadece saygisizlik görüyorum o kadar ayrıca çok sinsi Kinder ve intikamcisin sana artık asla guvenmicem

Terbiyeniz saygınız yok onu gördükte pişkinliktede üstünüze yokmuş! Bakalım daha ne marifetleriniz var.

Yahu eşek kadar adamsın biraz mantık olur bi insanda.
Gerizekalı olduğunuzun farkında olmamanız çok üzücü.
Ergen gibi ben bişey yapmadım suçlu onlar modunda takılmana sadece gülüyorum

Gerçi bundan sonra olacaklara şaşıramıyorum daha ne kadar alçak olabilirsiniz ki!

Senin tarafından sevilmeyi çok isterdim.. Beni bırakmamanı isterdim. Geri gelmeni seni tekrar karşımda görmeyi isterdim. Zili çalan kişi sen ol isterdim. Beni sevmeni ve gelmeni o kadar çok isterdim ki.

Eski sayfaları okuyorum. Sonra bir üyenin yazdıkları daha çok dikkatimi çekti, sevmiş belli yazmış sayfalarca. Hala devam ediyorum okumaya. Sonra son mesajlarına baktım. Aradan dört sene geçmiş. Ve son mesajlarda umutsuzluk ayrılık olmuş. Aynı kişiyle mi bilmiyorum. Ama hep çok sevenler neden kaybediyor? Başkalarını boşverelim de bak aklıma ne geldi? Hani klişe laflar varya kavuşamayınca aşk olur derler. Öyle mi? Birini çok sevmek ne demek bana bunu öğrettin. Birinin yanında sevdiğinin gözlerine bakarken o anki duyguları öğrettin bana. Sevdiğin insana sarılmak ne demek bunu öğrettin bana. Özlemek ne demek bunu öğrettin. Hepsi birer kelime. Sevmek, bakmak, sarılmak, özlemek. Ama birer kelimeden çok daha fazla şey barındırıyor. O güce sahip olmayı isterdim. Birazda şu işlerim maddiyat iyi olsaydı alsaydım çantamı gitseydim dünyanın bir ucuna. Ben, ihtiyaçlarımı giderecek eşyaların bulunduğu bir çanta ve bunları yapabilecek param. Gittiğim yerlerde de kafamın içinde sen olur muydun? Ben seninle gitmek isterdim oralarada. Bırak orayı ben senin yanında olsam o da bana yeterdi. Düşünsene aynı evin içinde sen ben hatta çocuklarımız.. Ben seninle yaşlanmak istiyorum. Ben seninle yaşamak istiyorum. Ya tüm hayatımda sen ol istiyorum. Hayalin değil bizzat canlı olarak sen ol istiyorum. Gün içinde anlamlı anlamsız biriktirdiğim şeyleri akşam eve gelip sana anlatmak istiyorum. Saatlerce susup seni dinlemek izliyorum.
İşten geldiğinde yorulduğunda canın sıkıldığında seni izleyip komiklikler yapıp seni mutlu etmek istiyorum. Birbirine aşık iki insan olalım istiyorum. Bunların hepsi olmayacak hayaller mi? Yazdım işte. Sıkıldım yazdım. Özledim yazdım. Bu arada evet özledim seni.

Makyajımı silmek zor geliyor.. bunu söyleyip sarılmak isterdim uykulu uykulu, belki de omzunda uyumak.. neyse, önemli değil:)

Kapıyı çalan sen olsaydın, bugün buraya mı geleceksin, görebilecek miyim seni bugün orada?

Sana yalvarırım bırakma beni, sende sev ve bırakma, dön artık özledim gitme, beraber mutlu olalım ..

Buradan tamamen mi gideceksin, orada olduğunu biliyorum. Gözlerine bakmayı, yanına gelmeyi isterdim ama olmuyor.
Tut ellerimden desem tutar mısın, bırakma beni desem. Yanına gelemiyorum şimdi, gözlerinin içine bakamıyorum şimdi, ama suan yanında o iş arkadaşlarından, seninle konuşan o insanlardan toplantıdaki o insanlardan hepsinden daha çok seviyorum seni. Biliyor musun ben çok yorgunum artık. Sana sevgimi anlatmaya o kadar yorgunum ki.. Geçen akşam eve geldim, tek başımaydım yine. Geçti saat. Uzandım. Boş boş duvara baktım. Baktım. Baktım. Sonra ağlamaya başladım. Hani böyle insan kollarını birbirine kenetler ya kendinde aynen öyle yapıp ağlamaya başladım istemsizce. o an ışte sen yanımda olsan sana sarilabilmeyi isterdim. Neden ne kadar sevdiğimi görmüyorsun? Birgun seni bu kadar çok sevdiğimi anlar mısın? Düşüyorum demiştim önceden dustugumde kalkardim önceden. Ama ben artik ayağa kalkacak hali kendimde bulamıyorum. O kadar yorgunum ki.. Sessiz çığlıklarımı duyar mısın? Sana olan sadakatimi sevgimi anlar misin? Sana olan aşkımı anlar misin? Yoruldum ben. Tükenmek üzereyim. Her geçen gün biraz daha tukeniyorum. Artık anlatamıyorum, sen anla sana olan sevgimi. Karşına çıkıp gözlerine bakamıyorum. Gozlerimdeki seni gör. Bendeki seni gör. Gitme. Gel beraber mutlu olalim. Gel beraber olalım. Gel beraber ilerde çocuklarımıza anlatacak anılar biriktirelim. Gel beraber gozyaslarimizi silelim. Sen dusersen ben kaldiririm. Yorgunum ama sen gelirsen tum yorgunluğum gecer. Güçlü olurum ben, sen gelirsen. Cesaretim yok o diğerine de yurtdışına da ama sen gelirsen daha cesur olurum ben. Sen gelirsen her şey daha güzel olur. Sana ihtiyacim var. Bırakma beni desem, gelir misin? Düşüyorum. Kalkmamak üzere düşüyorum. Bu denizin ortasında düşüyorum. Yanımda olur musun? Gelir misin?

Bu haftasonu da gecsin, onumuzdeki butun haftasonlari sicak icecek, battaniye, ve film keyfi yapicaz sekerim

Ama ben senden aşırı hoşlandım napıcaz şimdi.. konu mu açsam, napıcam ben ya.. benim aradığım erkek senmişsin bunu anladım bugün, koruyan kollayan sahiplenen cesur.. seninle olsam çok güvende hissederim ki ben.. telefon numaranı almam da tam bi fırsatçılık, peki o numarayla ne yapabilirim ki şimdi...

Vardın mı evine? Yanına gelememiş olsamda aynı mekanda olmak çok başka bir şey.
Kafam çok karışık. Çok yorgunum. Artık bir şeyler düzelsin istiyorum. Ben böyle yazıyorum ya arkadaşda önceden konuştuk benim sevgimin çok olduğunu söylüyorlar. Kimse için değmez, unut gitsin diyorlar. Ben onlara anlatmaktan yoruldum. Senin farklı olduğunu, bendeki sevgi denilen şeyin sende nasıl olduğunu onlar bilmiyor. Onlar senin üzüldüğünü bilmiyorlar çünkü. Onlar senin kalbini bilmiyorlar. Ben seni biliyorum, kalbini biliyorum. Mucizeye ihtiyacım var. Artık düzelsin istiyorum. Senin tüm sıkıntılarını, dertlerini bitirmek istiyorum. Elimden gelen tek şey dua. Artık tükeniyorum. Allahım düzelsin, senin acıların, hayatın zorlukları düzelsin, kalbimiz birbirini sevsin ve mutlu olalım, beraber olalım istiyorum. Ben bunu istiyorum. Artık olsun olsun bir kere de güzel şeyler olsun şu hayatta be. :KK43:

X