Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

İnsanlar neden bu kadar acımasız ve bencil hep bana hep bana.Halbuki ben seni yarı yolda bırakmadım dün akşam 8 lere kadar çalıştım da neden bugun de saat 6 dan sonra beni başka bir işe yollamaya çalışıyorsun.Ustelik evimin uzak oldugunu bildigin halde.Azcık vicdan yahu

Bugün anladım, bitti..
Hiç bitmez dediğimiz şeyler son buluyormuş. Buna inanmak istememiştim ama bitti. Gerçekten bitti. Sondu. Olamazdı.

O kadar yorgunum ki farz etmeni istemiyorum işte gel de sarılayım sana özlüyorum...

Tam 31 satır 520 keimelik bir şey yazdım. 6 ekim cuma günü o gün buraya girip uzun uzun yazarım sanırım. Öyle bir tarih olmasını istemiyorum. Şimdi sana yalvarıyorum son kez ya bırakma beni gitme ya da aklımdan ve kalbimden de çık.

farkındayım, çok uzattım ve bu durumu buraya biraz da ben getirdim ama sana olan duygularım sahte arkadaşlık rollerini kaldıramadı.. çok üzgünüm. lüften eskiden bana bakarken gülen güzel gözlerin şimdi öyle sinir ve kinle bakmasın....

Kaybettigim kokusunu bir kez bile içime çekemediğim onun için geceler yıllar boyu gizli gizli sessizce awaz awaz bağırıp ama ona ulaşamadığım yawruma yazmak isterdim. Ölüp çüresede bedenim yinede acısı geçmez ewladımın. İlk bebeğim. Kuzum. Kızımın.

Ben yine bilmediğin gibiyim. Yine sabah oldu, sonra gece oldu, yine özledim seni. Bugün yine yolda gelirken seni düşündüm. Her gün evime girmeden önce kafamı yukarı kaldırıp gökyüzüne bakarak söylediğim cümleleri bu akşam yine yaptım. O şarkıyı açıp yine seni düşündüm. Bugün yine fotoğraflara baktım. Bugün ağladım da. Yani anlayacağın tıpkı dünki gibi ondan önceki gün gibi, bugünümde seni düşünerek, sensizliğinle hayalinle geçti.. Seni seviyorum. Seni çok özledim birtanem..

Uzun sureden sonra ilk kez bunlari hissediyorum. Oyle guzel ki...

Gokyuzu, yildizlar, ay bile sahit onu nasil istedigime. Allah'im, ne olur onu bana ver.

Bu inat bâki anladım. Peki sen geri adım atmayana kadar ben de atmam ki, işte bunu bilmiyorsun. Bu defa ben de inat ettim, hem de senden daha beter inatçı olurum şimdi gör bakalım

Kalbimi çok kırdın hemde öyle saçma nedenlerden dolayı kırdın ki farkında bile değilsin... Nasıl bu hale geldik bilmiyorum

Lutfen gidelim bu evden..herkesten uzaga gidelim.. dokunamasin kimse mutlulugumuza.. huzurumuza.. mesafeli olalim herkese.. cok fazla iyi niyetli olmayalim mesela..lutfen. biri bi sey dediginde hayir demeyi ogrenelim artik.. biri bi laf dediginde ona gerekeni soyleyelim ki bi daha demesin bize oyle laflar.. ve lutfen artik su sigarayi azalt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…