Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kızımın kolunu ısıran adam dün söyleyemedim içimde kaldı seni de köpekler ısırsın inşallah:sinirli:

Hakkımda ne düşünüyorsanız 10 katı sizin olsun :KK66:
Allah yaptıklarınızı yanınıza koymasın.
Dedikodularınızı, yalanlarınızı, saçma sapan fikirlerinizi alın ve çıkın hayatımızdan.

Ne kıymet bilmez, huzursuz varlıklarsiniz ya hu. Allahtan da mi korkunuz yok.
İnsanın hayatında stres ve sıkıntıdan başka yer kaplamıyorsunuz.

Aynı kendin gibi sorunlu insanlarla karşılarsın inşallah.

:kusmuk:

a91de41ba8738ae8d070880b8943bab8.jpg

neden mi?

çünkü çok sevmen gerekiyordu beni.
çok sevmen gerekiyordu ki terk ettiğimde acı çekesin.

sana bu dersi verebildiğim için her gün Allah'a şükrediyorum. :dua::dua::dua::dua::dua:
sen en yoğun duygulardayken, bana sımsıkı sarılmışken seni uçurumdan atma şansını yakaladığım için huzurdan, mutluluktan ağlayasım geliyor bazen.
yeryüzünde bunu hak eden en canavar insanlardan biriydin çünkü.
sonradan tamamen değişmen ve o aşık hallerin hiçbir şeyi kurtaramadı bu yüzden. mayan bozuk bi kere.

şimdi kendi kendine kudurmaya devam edebilirsin.
:KK55:

Ablacim ozur dilerim. Bu gune dek gunahini aldim affet. Ben hep seni kotu bildim. Hep cadi gibi gordum. Meger sen cok farkliymissin. Hep oglun yuzunden oldu. Allahin cezasi ortaligi karistirdi. Herkesi birbirine dusurdu. Ben nasil anlamadim senin iyi niyetini. Aslinda bazen belli ediyordun ama bilemedim. Ya bir de kinlendim sana. Cok utaniyorum suan. Affet beni nolur. Seninle iletisim kuramiyorum ama dilerim beni affedersin. Benim sucum gunahim yok abla. Hep oglun bunlara sebep. Bilemedim goremedim gercekleri. Goruncede cok gec oldu. Sen belli etmeye calistin ama diyemedin ki. Kim bilir o oglun neler dedi de kapadi agzini. Ben her seyi beklerim ondan. Gece gece vicdanim sizladi. :KK43: insallah arkandan dediklerimi oglun sana yetistirmemistir. Ay bir de laf tasima huyu vardi oglunun. Vallahi saka gibi.

Aynı anda grip olduk. :110: Sen orda uzaktayken grip olmak bile hakkım değil gibi geliyor ya tek başına dağlarda bayırlarda... Neyse günler sonra kavuşacağız sevdicekkk inşallah. :KK200:

Kıyamam sana!:KK200:

Bana ulasabilecegin her yeri kapattim. Artik tamamen yoksun. Ama hala kalbimde bir sizi var. Gecer demi bu? Cunku seni sevmek istemiyorum. Gerci seni bana yazdiysa Rabbim yine bulursun beni. Ama yazmadiysa eger acik dursa da yollar nafile. Uzulmuyorum bu yuzden. Ben Rabbime biraktim her seyi. . .

Gün geçtikçe daha iyi anladım. Hiç sevmemişsin demek ki. Ben yine kendi kurduğum bir hayale inandım. Kendi hayal dünyamda yaşamışım. Artık hayal bile kurmayacağım. Bitti.

Canim annem bitanem benim niye sen benim aklimi karistiriyorsun? Neden bunu yapiyorsun annecigim? Ben dogru olani yaptim. Caydirmasana tatli kadin! Sen onu sevmezdin bugun ki dediklerin beni sasirtti. Dusuncelerin niye degisti? Dua mi ediyor napiyor bu cocuk! Caresizlik kotu bi sey tamam ama onun caresiz kalmasi gerek. Gidip hattimi yeniden mi alayim yani? Ama kirdim ben onu! Alasim yok. :KK43:

Deliriyorum.. biraz önce ofisinin önünden geçtim, ışık açıktı bu saatte.. son görülmen 2 saat önce.. napıyosun orda, biriyle misin :KK43: bunu sormaya hakkım var mı.. senin bana bunu yaşatmaya hakkın var mıydı..

19 eylül 2017.. Canım yandı bu gece benim. Önceki gecelerden daha farklı hemde. Saatlerce baktım, böyle canımın yanmasını tarif edemem sana. Hava almak için çıktım. Duvarlar üstüme üstüme geldi. Yine yastığıma sarılıp ağladım. Normalde böyle azda olsa rahatlardım ama bu kez rahatlayamadım. Senle konuştuğumuz yerdeydim. Çöktüm yere oturdum ağladım ulan. Ah be.. İçimde bir şey var. Normalde bana ait olması gerekiyor. Ama sana aitmiş gibi her an seni düşünüyor. Nasıl böyle kördüğüm oldum sana? Ben nasıl bu kadar sevebildim, nasıl? Pişman değilim. Yanlış anlama sen sevilmelerin en güzelini hak ediyorsun. Sen tamda aşık olunacak birisin. Ama aması var işte. Ben sensizliğe dayanmakta çok zorlanıyorum. Öyle bir tarih olmasından korkuyorum. Aşk bu acısı da olur. Belki alışılır da. Ama ben istemiyorum alışmakda istemiyorum. Unutmak da istemiyorum. Çünkü seni kaybetmek istemiyorum. Ben bu hayatta seninle mutlu olmak istiyorum. Kalan ömrümü seninle geçirmek istiyorum. İşten eve geldiğimde senin yüzünü görmek istiyorum. Küçük çocuklar gibi boynuna sarılmak istiyorum sımsıkı. Sabahları uyandığımda ilk seni görmek istiyorum. Hafta sonları sahilde senin elinden tutup gezmek istiyorum. Ben seninle gülmek istiyorum. Ben senin yanında ağlamak istiyorum. Ben ömrümü seninle geçirmek istiyorum.. Sensiz olmak istemiyorum. O yazıyı bugün gördüm ya tarif edemem o durumu.. Bak hala diyorum sana nolur öyle bir tarih olmasın. Yalvarırım olmasın. Sende sev, geri gel, mutlu olalım lütfen geri gel.. Allaha emanet ol sevdiğim canımın içi...

Son düzenleme:
Hep ikili konustum ben. Dilim ayri kalbim ayri konustu. Disim kirarken seni kalbim hep agliyordu. Sen hic bir olaydan gulerek bahsettin mi icten ice aglarken? Ben onu da yaptim! Uzgun olusumu gormesinler diye. Hattimi alip almama konusunda kararsizim. Artik kaybol istiyorum. Diger yanimsa birakamiyor seni. Ben senden sonra anladim ki hickimseyi boyle sevmemisim. Seni sevdirende Allah. Vardir elbet bir bildigi Yaradanin. Ben O^na biraktim bizi. ❤

O kadar çok özledim ki seni..Dünden beri her şey daha farklı gibi. Dayanmam gitgide zorlaşıyor. Unutuyor musun tamamen beni? Bıraktın mı bu kez gerçekten? Çıkıp gelmez misin? Bir bekleyenin olduğunu bildiğin halde gelmez misin? Sahi biliyorsun demi seni hala bekliyorum bunu bil be adam. Bari bunu bil. Seni ne kadar özlediğimi bilmiyorsun, ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun. Bari beklediğimi bil. Senden tek isteğim bana oyle bir tarihi yaşatma lütfen :KK43: Gel artik.. Allaha emanet ol canımın içi..

Babacim ve annecim keşke şu inadinizi ve gururunuzu bi kenara bırakıp ne beni sizden ne de sizi benden mahrum birakmasaniz...

X