Çok şükür iyisin.. O çok berbat bir korkuydu. Birde bir şey söylemek istiyorum. Hani yıllarca aynı kişiyi sevip aşk acısı çekenler var ya onları anlayabiliyorum. Benimki henüz yıllar olmadı. Olmasını da istemiyorum. Gelmeni istiyorum. Aşk denilen şey zehirli bal gibi. O kişi gidince o zehir tüm vücuduna yayılıyor. Aslına bakarsan çok karmakarışığım. Seni hiç tam anlamıyla unutmak istemiyorum çünkü gelmeni istiyorum. Aklıma ne geldi biliyor musun? Hani senin için ilk zamanlar inşallah çok sevilirsin, mutlu olursun demiştim. Hatırladın mı? O gün o duayı ederken seni seven kişinin ben olacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi geçmedi de. Mutlu musun? Seni sevinin ben değilde başkası olmasını ister miydin? Sana başkasıyla mutluluklar dileyecek durumda olamıyorum ama mutsuz olmanı asla istemiyorum. Ne olursa olsun asla mutsuz olmanı istemiyorum. Sen gittikten sonra durmadan evlilik muhabbetleri açılıyor, önceden konusu açılmazdı şimdi ise iki konudan biri o. Gözlerim doluyor. Özledim seni. O gün öyle bir tarih olmasın demiştim. Ama sanırım olacak. Bak ben yine diyorum nolur öyle bir tarih olmasın.. Seviyorum seni.. Allaha emanet ol aşık olduğum adam..