Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne bunu sana demem ama buraya yazmak istiyorum. Ben seni dinlemedigime cok pismanim. Sen cok hakliymissin. Annem ben yine senin dedigine geldim. Cikmam artik sozunden.
Biliyormusun herkes ayni seyi soyluyor. Haksizda degiller gorunen onu gosteriyor. Ama benim kalbim tersini soyluyor. Ben bu yasima dek hep kalbimi dinledim. O ne derse peki dedim. Cok az yanildim. Cokca kazandim. Ama cok sabirli olmam gerekiyor. Dikenli yolun sonu gul bahcesi biliyorum. Diken varsa gul cokta uzakta degildir. Sabra burundum. Bekliyorum. Ben Rabbimin izni ile yanilmayacagim biliyorum. Rabbime biraktim huzurluyum rahatim. Benim icimdeki ates O^na teslim. Sende Rabbime emanetsin. Unutma bunu sen demistin. ^VAKTI GELIR BIR GUN^ . . .
Beni kırdın ama seni affediyorum Bana yalan söyledin ama seni affediyorum Beni ağlattın ama seni affediyorum Beni uykusuz bıraktın ama seni affediyorum İşimden olmamı sağladın ama seni affediyorum Çoğu arkadaşımla görüşmemeye başladık senin yüzünden ama seni affediyorum Beklentilerimi hiç karşılamıyorsun ama seni affediyorum Sürekli bağırarak tersleyerek konuşup beni incitiyosun ama seni affediyorum Yıpratıyorsun çoğu şeyi ama seni affediyorum Neleri affetmedim ki affetmek büyüklüktür sırtındaki yükü atmaktır. Atıyorum tüm yüklerimi seninle ilgili bana acı veren beni üzen her şeyi atıyorum yerine güzel düşünceler mutluluklar bırakıyorum sevgi herşeyin ilacı seni seviyorum seni affediyorum hayatıma kattıkların için sana teşekkür ediyorum iyi ki varsın yaşanmışlıklarım iyi ki üzülüyorum da sevincimin kıymetini daha iyi biliyorum şükürler olsun allahım her şey için her şer için hamdolsun yaşadığım için nefes aldığım için sağlıklı olduğum için bi ailem oldugu için evimiz oldugu için aç olmadığım için herşey için şükürler olsun rabbim. Tek derdim bu olsun tek derdim sen ol sen hep ol da bir yolu bulunur iyi anlaşmanın hep güllük gülistanlık olucak degil ya . Seni oldugun gibi kabullenmeliyim seni değiştirmemeliyim herşeyine karışmamalıyım biliyorum beni sevdiğini hemde çok sevdiğini . Eminim hiç olmadığım kadar. Bana iyi ki öyle bakıyorsun sen bana öyle baktınya tüm affetmelerimi sana sakladım ben de yaşa dosayıya canın sagolsun sevgilim herşeyim seni çok seviyorum .
Merhaba sana, zorlu bir mücadelen geçtiğini biliyorum. Ama fark ediyor musun zaman hızlı geçiyor. Ben seni sabırla bekliyorum, iyi ol, mutlu ol. Takma kafana hiç bir şeyi. Bu kadın seni seviyor.
Icime sigmiyorsun yine bu gece. Gozlerimden yas olup akiyorsun. Titriyorum yoklugunda urkek bi guvercin gibi. Oyle gucsuzum ki tek umudum Rabbim. Baska kimsem yok bi Rabbim var. Alev alev kor yanginlarda yaniyorum sanki. Kimse gormuyor be icten ice curuyorum. Vuslata erene dek de curuyecegim. Eksik yanim solumda sizim bu gece bir baska coktu ozlemin icime.
Sabahın 04:45 i ve ben seni çok özledim. İçimden geçenleri yazacak durumda değilim bile. Gel artık nolur. Hayırlıya çevrilsin ve gel.. Allaha emanet ol canımın içi..
Bana yaptığınız saygısızlıkların hepsine o da maruz kalsın kıçına tekmeyi bir vursun inşallah o zaman kimin ahı bu dediğinde aklına geleyim bencil pislik seni bencil !!! Nefret etmiyorum, iğreniyorum ve tahammül edemiyorum!!!
Ve sen: onlar yüzünden bana ne kadar çok haksızlık etmiştin sevgililik dönemimizde... Unuttum sanma... Sadece senle yaşadığım mutluluklar üstünü kapatıyor bunların... Ancak unutmadım. Sessizce içimde tutuyorum. Bazen yüzüne bakınca hatırlıyorum. Sonra gülüyorsun içim eriyor resmen. Çok kinci birisi değilim ama unutmuyorum.
"Dilersen dağları denizleri aş git, izini sürer bulur seni yine de ahım" diyor dinlediğim şarkı.. Saf salak duygularla sana kalbini açan bi kızla oyun oynadın, ah aldın ya.. Bugün yarın bir gün ya da mahşerde çıkar karşına.. Helal et demiştin ya hakkını, etmemiştim, hala da etmiyorum..