Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ne yazacağımı da bilmiyorum sadece çok sinirliyim senin gibi bir arkadaşa degmezmis hersey bu kadar basit olmamalıydı....
Bir kere daha anladım insana kendinden başka DOST yokmuş!!!!!

Yazsam faydası olacak mı? Olmayacak dimi? Ben sana nasılsın diye bile arayıp soramıyorum onlar ise seninle çok rahat konuşabiliyor.. Hani dün ağlayan o arkadaşın vardı ya muhtemelen onunla konuştun moral verdin. Heh işte bende o kız gibi ağladım. Tek başıma. Bekledim ama gelmedin. Hayatın boyunca sol yanın hiç yanmasın. Ve karşılıksız kimseyi sevme olur mu, sen mutlu ol.

Sana bugun cok sinirliyim, elimde olsa yanina kosa kosa gelip kafani kirardim:tokat:

Mallar benim, boşanıyoruz tamam ama ben aldım hepsini. Ah ben her şeyi ayarladım. Avukatla evlenmenin ve boşanmanın bedelini ödeme vakti. Bay bay güzelim :KK66:

Sevmek, aşık olmak güzel şeyler ama zor. Gel birlikte aşalım tüm zorlukları. Hayatın sıkıntılarına birlikte göğüs gerelim. Hani bazen insan anlatma ihtiyacı hisseder ya; karşısındaki yargılmadan dinlesin ister. Sen anlat ben seni hayatım boyunca dinlerim. Hani bazen insan sarılmak ister, sımsıkı sarılmak ve susmak.. Ben sarılırım sana sımsıkı. Birlikte aşalım tüm zorlukları. Ellerimden tut, iyi olalım. Kalbimde sen varken sensiz olmak çok zor. Gel birlikte mutlu olalım, ayrı olmayalım.. Sende sevsen, bence güzel olur hadi sende sev :)

Anne sana kendimi niye anlatamıyorum ben ya.
Niye.
Sayende kapalıyım sana karşı bu yüzden beni tam tanımıyorsun, bir fikrimi söylediğim anda da en basit en kolay aklına gelen karakter özelliğini bana yapıştırıyorsun. Hiç sorgulamıyorsun.
Ben gayet bilinçli bilerek konuşuyorum ama bunu göremiyorsun.
Çünkü zamanında beni hiç anlamaya çalışmadığın yerdiğin için sana çok kapandım.
Normalde de sakin sessiz biriyim ama sana özellikle kapandım.
Bu son konuşmamızdaki muhabbette de saf falan değilim ama anlatamıyorum.
Kafandaki ben, ben değilim.
Çok düşünen biriyim anlamıyorsun.
Çünkü iç dünyamı açmıyorum.
Zaten özel dünyamı hayatımı yaşadıklarımı da sana açamam. Normal bu.
Uğraşamam beni yermelerinle suçlamalarınla da...

Dünya bir yana, canım abim bir yana. :KK200: Rabbim güzel kalbinin ekmeğini hep sana yedirsin can kenarım. Allah başımdan eksik etmesin. :dua: Ayağına taş parçası bile değmesin. :nazar:

Amiiinnnn:dua:

Beni şartlarımız üzmedi, sen üzdün.
Kendine güvenmiyormuşsun.
Bana yaz, sana bunu söyleyeceğim.

Simdi yaz bakalim yazabiliyorsan :p dun gece itibariyle hatti kirdim. Diger yazacagin yeride seni engelleyip kapattim. Anlayacagin bu masalda burda bitti. Uzgunum. Hadiii isine. Son tavrindan sonra bende bittin sen.:KK66:

O cocugu 2 senedir oyaliyorsun. Milleti kendine asik edip birakmayi marifet mi saniyorsun? Mutlu olamazsin sen. Cunku haketmiyorsun..

X