Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

sevgilimi alman beni yendiğin anlamına gelmiyor.

ben mutlu huzurlu ve istediklerimi elde ediyor olduğum sürece ben kazanmış durumdayım.

artıklarım senin olabilir.

Neden istememişim bak. Sen yıllarca iste, ben isteyince git. Anlamışım gerçekten sevmediğini!
Sinirliyim!

Keşke bana verdiğin sözleri tutsaydın. Söylediklerinin gerçek olduğunu ancak böyle ispatlardın. Ilk sansi bulamadik belki ama ikinci bir sansi bize kader vermisken oyle birden bahanelerle benden kaçmasaydın biryandan diyorum ki keske onun yerinde olsam en azindan dusuncelerini ögrenirdim fenamı ?

Seni çok özledim ve çok merak ediyorum. Kötü durumun da kötüsü varmış bunu anladım. Şuan gelmenden çok senin için endişeleniyorum. İyi misin? Arkadaşına sorma imkanım olsa ona sorardım seni. Düşündüm acaba sana ulaşsa mı diye ama olmadı işte. Çok korkuyorum. Nolur iyi olduğundan bir haberim olsun. Önümde bir sürü beni bekleyen işler var, kağıtlar var. Onlara odaklanmam gerekiken odaklanamıyorum. İyi misin? Hisset işte iyi olduğunu bileyim. Şu haber bir gelsin de rahat nefes alabileyim. Deli gibi korkuyorum. Çok korkuyorum. Sadece dua edebiliyorum Allahım ona bir şey olmasın ömrümden onun ömrüne ver o iyi olsun diye. Artık şu haber gelsin. İyi olduğunu öğreneyim yoksa kafayı yiyeceğim, kötüyüm :KK43: Allaha emanet ol canımın içi..

Cikmaz bir sokakta gibiyim. Aslinda cikarim da ben inatla cikmamayi tercih ediyorum. Cunku ben deliyim. Gul bahcesi dururken dikenleri seciyorum. Ihanet kokan dikenleri. Ihanet! 6 harf derin bi aci biliyor musun?

Çok şükür iyisin.. O çok berbat bir korkuydu. Birde bir şey söylemek istiyorum. Hani yıllarca aynı kişiyi sevip aşk acısı çekenler var ya onları anlayabiliyorum. Benimki henüz yıllar olmadı. Olmasını da istemiyorum. Gelmeni istiyorum. Aşk denilen şey zehirli bal gibi. O kişi gidince o zehir tüm vücuduna yayılıyor. Aslına bakarsan çok karmakarışığım. Seni hiç tam anlamıyla unutmak istemiyorum çünkü gelmeni istiyorum. Aklıma ne geldi biliyor musun? Hani senin için ilk zamanlar inşallah çok sevilirsin, mutlu olursun demiştim. Hatırladın mı? O gün o duayı ederken seni seven kişinin ben olacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi geçmedi de. Mutlu musun? Seni sevinin ben değilde başkası olmasını ister miydin? Sana başkasıyla mutluluklar dileyecek durumda olamıyorum ama mutsuz olmanı asla istemiyorum. Ne olursa olsun asla mutsuz olmanı istemiyorum. Sen gittikten sonra durmadan evlilik muhabbetleri açılıyor, önceden konusu açılmazdı şimdi ise iki konudan biri o. Gözlerim doluyor. Özledim seni. O gün öyle bir tarih olmasın demiştim. Ama sanırım olacak. Bak ben yine diyorum nolur öyle bir tarih olmasın.. Seviyorum seni.. Allaha emanet ol aşık olduğum adam..

Kötü şeyler yazmıştım.. sildim, sana yakışmadığı için değil, bana yakışmadığı için..

Son düzenleme:
En çok uyumadan aklıma geliyorsun en yoğun zamanı geceler. Hastalığın geceleri nüksetmesi gibi. Kırgın olduğunu biliyorum haklısın da her zaman ki gibi ama ben de özlüyorum. Rüyalarım hep sana rezerve. Geçen gün nişanlanacaktık rüyamda kalktım bakıyorum acaba ne demek. Ne olacağımızı hiç bilmiyorum. Çok geç olmadan yeniden başlasak ta yarıda kalmasa. Rüyam gibi . Bir bulsam seni yeniden eskisi gibi çok seveceğim seni. Sana dair herşeyi de. Faldan medet umar oldum. Gelecek diyorlar bekliyorum. Son zamanlarda yaptığım şey bu seni beklemek. Bana ait olduğuna inanıyorum. Allah büyüktür be Mehmet. :KK200::KK60:

Gitme demek istiyorum. Hayatımdan gitme. Ne olur her şey eskisi gibi olsun. Yine öyle gülümse. Yine sen benim eskiden tanıdığım güzel gülüşlü sevdiğim ol. Gitme de ne olur gitme. Sensiz yapamam sensiz nefes alamam Allah aşkına gitme de ve durdur beni. Sen de gitme ne olur. Böyle olmasın. Yine aşk taşı yüreğinde boşver olanı biteni. Yine gir dünyama . Yine al götür beni. Yüreğim ellerinde. Yüreğini elime koy. Bir daha hiç gitme. Gitme sevdiğim..

Ne diyecegimi bilmiyorum suan. Icimden bir sey demekte gecmiyor artik. Sanirim yoruldum. Aklima neler geldi bugun. Oturdum dusundum. Tatli tatli gulumsedim yasadiklarimiz aklima dustukce. Ben senden bunu beklemezdim. Inanamiyorum gercekten. Bu kadar nasil degistin? Bunu nasil basardin? Senin bana sık sık soyledigin sarkiyi soyledim. Seni hissederek soyledim. Sen gibi olmadi. Sen gibi soyleyemedim. Senin sesin cok guzel. Boyle anlatamayacagim kadar guzel. Pamuk gibi yumusacik gunes kadar sicak. Belki gunestende sicak. Ben hala olanlara inanamiyorum. Altinda baska bi sey yatiyor. Nedense hep oyle hissediyorum. Tum yollar ihanete cikarken nasil boyle diyorum bilmiyorum...

Çok şükür o haberi aldım ya iyi olduğunu azda olsa bildim o korku geçti içimden. Ama bu kez ben iyi değilim. Senin yanımda olmana ihtiyacım var ama sen yoksun. Biliyor musun bazı şeyleri hiç bilmeyeceksin. Mesela bana söylediğin o cümleler beni kaç gece ağlattı bunu hiç bilmeyeceksin. Yastığım ıslak kaç gece yattım seni düşünerek bunu bilmeyeceksin. O kızın mesajını okuduğumda o akşam kalbimin içindeki o sızıyı hiç bilmeyeceksin. En kötüsü de ne biliyor musun; seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeyeceksin. Bunu yazarken bir yanımda dua ediyor lütfen geri gel ve bil diye. Üzüldüğümü, kırıldığımı. kalbimin paramparça olduğumu, ellerimin ellerine ihtiyacı olduğunu, sensiz geçen günlerimde sana ne kadar ihtiyacım olduğunu, senin hayalinle konuştuğumu bunları hiç bilmeyeceksin ama en azından seni ne kadar sevdiğimi bilebilseydin keşke..Hani derler ya hayatının merkezine onu koyma, kimse senden önemli değil diye.. Bilmem belki haklılar ama ben öyle yapanlardan değilim. Koyuyorum işte. Bırak hayatımın merkezine koymamayı hayatımda senden hariç ne varsa hepsini çıkardım. Hayatımın bizzat kendisi sen oldun. Senin varlığın oldu. Kendimi değil bir tek seni düşünür oldum. Hani çocukların kollarını açıp işte bu kadar seviyorum demeleri varya bende yüreğimi kalbimi açıp sana işte bu kadar seviyorum demeyi isterdim. Seni ne kadar sevdiğimi bilmeni isterdim. Korkuyorum. Bir gün birine aşık olacaksın ve bana geri gelmeyeceğinden korkuyorum :KK43: İşin kötüsü hayatta korkularımı yaşayan biri oldum. Bu kez tersi olsun. İyi ol, mutlu ol, gel olur mu? Günlerde geçse, haftalarda geçse, aylarda geçse gel olur mu? Çünkü kalbimdeki yerin hep aynı. Sen benim aşık olduğum ve gözlerine baktığımda gözlerimin dolduğu, aşık olduğum tek adamsın. Lütfen bırakma beni gel. Gözlerinin içine tekrar bakmak istiyorum. Allaha emanet ol birtanem :KK43:

O tarih öyle bir tarih hiç olmasın dedim ama bu gece itibariyle öyle bir tarih olmuş olacak :KK43: Sana yalvarıyorum o tarihi silmeme izin ver, geri gel.. :KK43:

Sen kadar becerikli degilim. Hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum. Cok etkilendim. Yalniz bir seyi farkettim sen varken ben iyiymisim. O kadar uzuyordun kizdiriyordun ama yinede hic hasta olmadim. Ama seni biraktim hastaliktan basim kalkmadi. Varligin yoklugun kadar acitmiyormus. Keske ses etmeseydim. Pismanim. O gunleri tercih ederim bugunlere.

X