Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ne guzel cocuklasiyorduk senle. Iki yetiskin olmadik hic biz. Iki kucuk cocuktuk her daim. Bir cocuk olmayi sevdik seninle. Biz boyle guzeldik cunku. Ne guzel kahkahalar atardik senle. Oyle icten oyle derin oyle mutlu kahkahalar. Ne guzel anlasirdik biz. Benim huysuzluklarim senin cocukca sevmelerin ne hostu sevdigim. Sabra burundum aylardir. Imtihan bitmiyor bir turlu. Biz bir araya gelemeyecek kadar guzeldik. Bilirsin muhtesem seylerin sonudur bozulmak. Oyle iste. Sana yazamiyorum bari buraya yazayim dedim. :)

Seviyorum seni canimmm annem ask beni bazen dövüp aglattigi halde yine anne demektir ışte ask buuu canimm annem ❤❤❤❤❤

Oyle bir film izledim ki her dakikasinda agladim. Icime oyle bir oturdu ki o sahneler. Kendimi kotu hissettim. Bu kadar oldugunu bilmiyordum. Ben degismedim hala ayniyim sadece sen farklisin. Yinede uzuldum. Boyle yasamak iskence gibi olmali. Cok zor. Hayat cidden cok zor. Insan olmayi bir turlu basaramadik. Her sey olduk bi insan olamadik. Oyle iste. Sana diyemiyorum bari buraya dokeyim icimi. Sen bu sikintilari yasama insallah. Gozunden bi damla yas gelmesin istemem. Diyorum ya her seye ragmen sen farklisin. Rabbim senle olsun hep seni korusun insallah. Seni seviyorum...

Sen beni yine deli ettin
Sonra da yine sevdirdin
Bile bile yenildim kendime

Sen Beni yine kandırdın
Sabredip sana katlandım
Sen sağ gösterip soldan çaktın

Niye kimse bana inanmiyor desene bi Allahin cezasi? BEN INSAN DEGILMIYIM? Niye hic lafim gecmiyor???? YETER BE! Ciksin be bu ruyada ciksin. Cikmasa sasardim. Sirasiyla cikti ne gorduysem al iste siradaki geliyor. Boyle hissetmek yipratiyor. Yapamam ben bu kadar kotu biri degilim. Kandirma beni o gun geldiginde. Karakterim tek servetim. O giderse ben ölürüm...

Bu yazıyı okuyacak olsaydın buraya yalnızca üzgün surat bırakmak isterdim.. ve alt dudağımın yer çekimine yenik düşme sebebinin sen olduğunu bilmeni.. aslında benim tek derdim sen değilsin, ama sen olsaydın yanımda, sanki diğerleri daha önemsiz kalırdı.. ne bileyim.. bence yanımda olsan sadece ben mutlu olmazdım, sen de mutlu olurdun gibii.. gibi gibi gibi.. sen yolunu seçtin, artık ne diyebilirim ki...

Yine günlüğe yazacaktım ama seninle dertleşmek istediğim için buraya yazıyorum. Gece oturdum balkona, uzun uzun düşündüm ağladım. Karşımda biri varmış gibi ona anlattım derdimi. Kendi kendime sorular sordum. Kafamın içindeki o düşünceler baya meşgul etti. Gözyaşlarım eşliğinde. Neden imkansıza aşık oldum ben diye sordum. Hiç sevilmedin sevilmeyeceksin hayatmacerasi, bu gerçeği gece bir kez daha gördüm. Sevilmek değilde senin sevdiğin olmak isterdim.. Hiç bir zaman gerçekleşmeyecek bir şey bu. Seni o kadar özledim ki, yanımda olsan hiç konuşmasam sadece sarılsam, sadece uzun uzun sımsıkı sarılsam.. Ben özledim seni. Seni sevmeyen birini canından çok sevmek, onunla konuşamamak bunlar çok zor. Gece bir şeyi daha fark ettim. Fotoğraflara bakamıyordum ya artık gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor. Ben seni çok özledim. Hani diyor ya şiirde sana geri dönmemem unutmam için bana şans dile diye. Ben bunu istemiyor, yani unutmak için şans dinlemiyorum. Ama içimdeki bu salakça umudu yok etmem için bana şans dile. Senin tarafından sevilmeyeceğimi anlayabilmem için bana şans dile. Hiçbir zaman senin aşık olduğun kadın olamayacağımı anlamam için şans dile bana. Geri gelmeyeceğini anlamam için şans dile. Sadece kendi içimde uzaktan seni sevebilmeyi başarmak için bana şans dile. :KK43: Birde çok mutlu ol olur mu, canın hiç yanmasın, seni çok seviyorum ve seni çok özledim. Keşke bir kez gelsen.. Allaha emanet ol meleğim..

Farzet ki sen evlenmedin ve karın hamile değil bırakıp gitmenin üzerinden tam üç yıl geçti bir insan hiç mi unutamaz güzel kötü tüm yaşanan günleri her hafta karşıma çıkışların sanki başka biriyle hayata başlamadım da hala bir yerlerden çıkıp gelip seni çok özledim diycekmişsin gibi sana kanayan kalbim hiç iyileşmiyor yaptığın kötülükleri de hiç unutamıyorum..

Sen sabah akşam spor yapsan nolur:) Spor ayakkabının üzerine elindeki tesbihi napıcaz, kenar mahalle delikanlısı:) Bir kavga olsun oradan nasıl tüyüdüğünü bilmiyoruz sanki, gösteriş için de belli bir siyasi ideolojiye bağlıymış gibi gösterdiğine? Facebookta 2013 tarihli gönderilerinde tam tersi partiliymişsin alla allah bak sen şu işe:) Sen yallah günübirlik kızların yanına :deli:

Sen benim hangi günahımın bedelisin acaba çok merak ediyorum. Hayatımda senin kadar görgüsüz,kaba,cimri,fesat,ikiyüzlü,bencil,açgözlü be bir o kadar da kalbinin kötülüğü yüzüne vurmuş çirkin bir kadın görmedim be.. bütün kötü Vasıf'lar mı bir insanda toplanır bir insanın hiç mi iyi tarafı olmaz.Allahım seni benden beni senden uzak etsin.o bet suratını görmekten bıktım nolur git hayatımdan...

X