Gece uyandığımda 04.40'tı, saatim çaldı öyle uyandım. Uyandım bir baktım Yunanistan'dan cevapsız çağrı. Sonra gözüm takıldı 2. bir cevapsız çağrı vardı, telefonuna sürekli duymadığı için cevaplayamadığı çağrılar düşen birisi olarak gün içinde gelen bir çağrı sandım, sonra baktım gizli numaraymış.
Beni o saatte gizli numaradan arayabilecek 1-2 insan tanıyorum. Bir de seni tanıyorum, seni onlarla aynı kefeye koymadım dikkat edersen, çünkü sen benim bu dünyada gördüğüm, bir şekilde muhatap olduğum, hayatıma giren diğer insanlardan daha farklısın. Sen benim bu dünyada içimden gele gele beddualar ettiğim, öbür dünyaya bir hesap bıraktığım tek kişisin, sen benim bu dünyada görüp, göreceğim en kötü insansın, karaktersizsin, menfaatçisin, oyuncusun, kötüsün sen ya, çok kötüsün hem de, kalbin kötü, kalbin kirlenmiş senin. Düşündükçe seni midem bulanıyor, senin yüzünden ben ilk kez kendimi bu denli kirlenmiş hissettim, sen benim ruhumu kirlettin, kalbimi kirlettin, en çok da bu yüzden nefret etmiştim senden.
Dün gece sen aradığında tüm bunları düşünmedim ama, acıdım sana, zayıflığına acıdım, kalbinin, ruhunun kirine acıdım, bir zamanlar o kadar çok üzüldüğüm için kendime acıdım, bir zamanlar kendimi düşürdüğüm, senin beni düşürdüğün duruma acıdım, şu anki zavallılığına acıdım,
Sana dair bende kalan tek şey bir dua, Allah sana karşı içimde kalan tüm kırıklıkları temizlesin kalbimden, sana ettiğim tüm beddualardan vazgeçeyim öyle ki değil bu dünyada, öbür dünyada bile bir daha asla görmeyeyim seni...