Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Gerçekten inanamıyorum ya gerçekten şu düştüğümüz nokta çok komik değil mi? Yakışmıyor ama yazmayacağım inat değil mi?

Sen bana boş yere sinirli konuştuğun sürece benden sakin konuşmamı bekleyemezsin, terbiyesizlik de böyle bir şey değil.
Ben de insanım değil mi?

canımın içiiiii mis kokuluum ben kendimi kötü hissedince bana polikliniğin önünde de selfie çekip atarmış. pazartesi yoğunluğunu bile ezip geçermişş.
hahahha =D yaa sen ne tatlısın güzel suratlım. bebeksi aşkım.
beni rahatlatmak için yaptıkların ahhh ahhhh!
her şeyimmm!!!!!! yüzümü güldürenim.

Ruhumu okşuyorsun, sohbet güzel ama aşk yok..
Üzmek istemiyorum seni.
Bir yandan da içimde bir korku var, niye bilmiyorum. Tam güvenemiyorum, farklı bir rahatsızlık var içimde. Olabilecek bir iki sebep var aklımda ama umarım sadece budur... Ne olursa olsun olumsuz bir durum yaşamak istemiyorum.
Rabbim hayır etsin, gönlümü feraha çıkarsın.

Eski günlerimizi çok özledim ne güzel zamanlarmış. Çıkarsız yalansız huzurlu... Ben bize neler yaptım zaman bize neler yaptı. Eskisi gibi olabilirmiyiz biz sadece ikimiz. Bıraksak bu aileleri biz bir aile olsak. Sen bana şarkılar söylesen ben dinlesem.

Finalsiz geçtiğimi öğrendiğim gün sana koşup gelmiştim, sen de "biliyodum, aferin benim kızıma" dedin hatta. Fısıldayarak söylemiştin o kadar net hatırlıyorum ki. Ödül olarak birlikte gittiğimiz eskişehir gezisi... Ya bunlar hala bana o kadar yakın ki... Turdan ayrılıp gece boyu ordaki bi kafede oturup konuşmamız... Sabah olmaya başlayınca 6 otobüsüne yetişmek için koşmamız.. Senin "bu hızda koşacaksan kucağıma alıcam haberin olsun" diye söylenmelerin... Her sigara yaktıgında sana yavru kedi gibi bakıp "bana da versene" demem ve senin sağlığıma zararlı oldugunu anlatan destansı konuşmaların... ( sonra dayanamayıp kendininkinden veriyordun:) ) Sürekli hırkanın ucunu çekiştirerek "bana kahve alsana" demem ve birlikte kahve içme rekorlarına koşmamız... Ders çalışmak ayağına kafede sabahlamalarımız... Ya of... O kadar çok şey var ki kafayı yiycem artık bunlar bana çok ağır geliyo anlıyo musun? Bunların bu kadar fazla olması beni yoruyo. Sırf bu anılar yüzünden bile nefret ediyorum senden

Gece uyandığımda 04.40'tı, saatim çaldı öyle uyandım. Uyandım bir baktım Yunanistan'dan cevapsız çağrı. Sonra gözüm takıldı 2. bir cevapsız çağrı vardı, telefonuna sürekli duymadığı için cevaplayamadığı çağrılar düşen birisi olarak gün içinde gelen bir çağrı sandım, sonra baktım gizli numaraymış.

Beni o saatte gizli numaradan arayabilecek 1-2 insan tanıyorum. Bir de seni tanıyorum, seni onlarla aynı kefeye koymadım dikkat edersen, çünkü sen benim bu dünyada gördüğüm, bir şekilde muhatap olduğum, hayatıma giren diğer insanlardan daha farklısın. Sen benim bu dünyada içimden gele gele beddualar ettiğim, öbür dünyaya bir hesap bıraktığım tek kişisin, sen benim bu dünyada görüp, göreceğim en kötü insansın, karaktersizsin, menfaatçisin, oyuncusun, kötüsün sen ya, çok kötüsün hem de, kalbin kötü, kalbin kirlenmiş senin. Düşündükçe seni midem bulanıyor, senin yüzünden ben ilk kez kendimi bu denli kirlenmiş hissettim, sen benim ruhumu kirlettin, kalbimi kirlettin, en çok da bu yüzden nefret etmiştim senden.

Dün gece sen aradığında tüm bunları düşünmedim ama, acıdım sana, zayıflığına acıdım, kalbinin, ruhunun kirine acıdım, bir zamanlar o kadar çok üzüldüğüm için kendime acıdım, bir zamanlar kendimi düşürdüğüm, senin beni düşürdüğün duruma acıdım, şu anki zavallılığına acıdım,

Sana dair bende kalan tek şey bir dua, Allah sana karşı içimde kalan tüm kırıklıkları temizlesin kalbimden, sana ettiğim tüm beddualardan vazgeçeyim öyle ki değil bu dünyada, öbür dünyada bile bir daha asla görmeyeyim seni...

Çok özledim seni biliyor musun? Günün birinde gitsem bile hiç değişmeyecek bir şey var. Seni çok sevdiğim gerçeğini hiçbir şey değiştirmeyecek. Tam iki yıl önceydi, sana bir şeyler demiştim verdiğin cevap çok farklı gelmişti, senin fikrine katılmamıştım. Nedenini bilmiyordum ama seni daha tam tanımıyorken bile bana hep farklı geliyordun. Diğerlerinden çok farklı.. Ben iki yıl önce o senin söylediğin benim ise anlam vermediğim o durumu yaşıyorum. Bomboş yazıyorum yine ama öyle söylemek istedim. Gelmeyeceksin biliyorum, beni hiçbir zaman sevmeyeceksin bunu da biliyorum. Allaha emanet ol..

Bugun dediklerimi duysan nefret ederdin benden. Gerci sen anlayislisin kirilsanda nefret etmezdin eminim. Ama kendimle celisiyorum farkindayim.

Neredesin şuan, çok korkuyorum. İyi misin? Nolur artık girsen, dön ya da. En azından iyi olduğunu bileyim çok korkuyorum ya. İnşallah iyisindir. Allaha emanet ol canımın içi..

Sol yanimda bir aci var. Boyle busbuyuk koccaman cok aciyor biliyormusun? Sen opucuk kondurmadikca da sol yanima gecmeyecek o aci. Hani boyle sen gelsen ben mutlu olsam sevinsem olmaz mi? Sevmek iyi gunde olmaz bunu anlamayan zihniyetten nefret ediyorum ben! Evet bana aci veren canimi yakan adami seviyorum! UTANMIYORUM SOYLERKENDE! ASIGIM USTUNE ONA! GEL YAK CANIMI YENIDEN HER SEYINLE KABULUMSUN! Cocuklasmaya ihtiyacim var. Gel hadi yoklugunda yetiskin rolu yapmaktan cok sıkıldım. Gel de gercek kisiligimi gun yuzune cikarayim. Bir elma sekeri al gel kandir hadi beni. Bilirsin cok severim. Keske birakmasaydim seni. KESKE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…