Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ne yaparsam yapayım benden kurtulmayı başardın. Öyle büyük bir kalp kırıklığıyla bıraktın ki beni seneler sonra bile içimi sızlatıyor. Ben en çok kendime kızıyorum biliyor musun? Aşkımın gözümü kör etmesine izin verdiği için. Düzelir sanarken her şeyin tuzla buz olmasını zor kabullendim. Aslına bakarsan hala kabullenemediğim şeyler var. Belki sonsuza kadar sürmesi gerekmezdi ama beni niye böyle iğrenç bir şekilde bıraktın? Nasıl yanıp kül oldum biliyor musun? O küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum şükürler olsun eskisinden iyiyim. Bu gece fotoğraflarını gördüm karınla belki ondan böyle bi' tuhaf oldum. Mutluydun, mutlu ol zaten gözüm yok. O son günümüz geldi aklıma, o söylediğin cümleler. Gayet sarmaş dolaşken Başkasına aşık oldum diyip terk edişin. Bu şekilde terk edilmeyi bana nasıl layık gördün? Hiç mi merhametin yoktu. Yokmuş demekki napalım. Ölmediysek bunu da atlatırız.

Senin canin sagolsun ciddiyim. Dun geceki dusuncelerimden sonra bunu diyorum sana. Ne yaparsan yap yeter ki iyi ol. Neyine yandim bu cocugun Allahim!

Omrumun tek ve ebedi sahibi derdim sana hatirladin mi ne kadar da cok severdim. Ne kadar zor evlendik herkese inat ama niye simdi boyleyiz niye onlar hakli ben sana omrumu adamisken bu hayati guzel yasamak varken bu yarattigimiz zorluklar niye. Bu ofken niye bu kinin kime ayrilalim mi bunu mu istiyosun peki ben babamin yuzune nasil bakicam kizim okul mu o mu dedignde ben o dedim o adama bu secimi ben yaptim nasil giderim soyle. Yazik bana 6 yilima yazik keske hic evlenmeseydim ne acelem vardi ha ama sevdim ya sevdim ama yanlis adami sevdim hata benim.

Ay bagirip cagirmayi kes. Defol git disarda konus telefonla. Herkes seni dinlemek zorunda degil. Deli misin nesin ya...

17 ağustos....Büyük deprem...Kaybettiğim arkadaşlarım....18 yıldır sizlerle vedalaşamadım...Adınızı mezar taşlarında gördüm inanamadım...
18 kez ağaçlar yaprak açtı,döküldü...
Küçükler büyüdü,büyükler yaşlandı...
Keşke sizlerde büyüseydiniz,keşke sizde yaşlansaydınız....
Keşke aramızda olsaydınız...
Keşke...

20799506_109175479801709_1515648463410058477_n.jpg

Bir şeyler oluyor ama ne?
İyi mi kötü mü adını koyamıyorum.
Bence "vız gelir tırıs gider, umrumda değil" diyeceğim bir durum oluyor şu anda.
O denli hissizim çünkü.
Bu da mı merkürün geri gidişinden yoksa? :KK53:
Duygularım alınmış gibi. Çok boş, çok umursamaz haldeyim.
Rahatlatıcı bir duygu.:KK51:

Uzun uzun yazmak isterdim. İçimden geçen her şeyi.. Şimdi değil ama yakın bir zamanda yazarım. Seninle o konuşmayı yaptığımız yere gidiyorum. O gün kullandığın cümlenin aynısını bugün dedin. Ben nefret ediyorum kendimden. Şuan sadece sana sarılıp ağlamak istiyorum. Sana kendimle alakalı bir sır vereyim. Ağladığımda yastığıma sarılır öyle hıçkıra hıçkıra yastığa sarılıp ağlarım. Biliyor musun bugün arabayı gördüm iş çıkışı, plakası senin şehrindi. Sadece tek bir rakam görüyorum ve seninle alakalı olunca yüzümde gülümseme oluyor. Bilmiyorsun. Hiçbir şey bilmiyorsun. Hiçbir halt bildiğin yok. Kördüğüm. Ben sana sadece kalbimi değil ruhumu da vermişim. Aklımı.. Sabahın 4.48 i ve ben seni özledim. Seni özledim. Allaha emanet ol birtanem..

onu buraya getirmek de ne demek. hiç utanma yok sende. yüzün bile kızarmadı yüzüme bakarken. ben seninle yaşadıklarımı içi boş yaşamadım. içimdeki hisler doğrultusunda yaşadım. bunun beni incitebileceğini zerre kadar düşünmedin değil mi....

X