Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok özledim seni :KK43: Tamda şuan sana o kadar çok ihtiyacım var ki.. Çok özledim canım yanıyor... Allaha emanet ol canımın içi..

Instagramda hikaye paylaşacak kadar ilgiye aç mısın.. kaç yaşında adamsın ya.. normalde gizli olan hesabı hikaye paylaşınca açmalar filan.. garipsin, çocuksun daha.. sesini duydum ama aylar sonra, hatta kaydettim.. ben de bi garibim.. fake hesapla dışlandığım hayatının kıyısında köşesinde gizli saklı işler peşindeyim, acınacak hal yani.. rezillik..

Son düzenleme:
Seni burda evimizde bırakıp gitmek çok koyuyor bana. Alışık değilim senden ayrı kalmaya. Ne bileyim 10 gün için bile olsa ayrı kalmak istemiyorum. Sanki elimi yada bacağımı bırakıp gidecekmişim gibi. Garip bir his. Tatile mi gidiyorum sürgüne mi belli değil. Alıştım sana takıntılı huysuz dırdırcı ama tatlı adam♡

Arkanda bıraktığın bu enkaza bir dön bak isterdim. Sen yaşam sevincimi, insanlara olan güvenimi sarstın. Dilerim bir gün sende bir başkasının sana yaratacağı enkazın altında boğulursun..

Affet her şey için özür dilerim affet... Her şey seni çok sevdiğimden meleğim... Vallahi bilerek değil... Yere göre sığdıramıyorum sana olan sevgimi güzel çiçeğim....... Keşke senin de beni sevdiğini bilsem...........
Kırmak istemiyorum seni Manolya'm.... Güzel çiçeğim, balım, ölürüm......

Son düzenleme:
Sevgilim seni ve kizimizi cok seviyorum. Arada tartissakda anlasamasakta, senin bir tebessümlü bakisin, kizimizin bir sarilisi icimdeki tüm negatifleri bir anda siliyor.istanbulun yorgunlugu, is sitresi bir anda kayboluyor.
Rabbim ailemize huzur mutluluk versin. Iki cihan askim

Biri var benimle ilgilenen, bu akşam onunlaydım.. beni eve bırakırken senin ofisinin önünden geçtik, ben camdan başımı eğmiş bu niye bu saatte ofiste diye düşünürken o da bana bir şey söylüyormuş meğer.. şaşırdı napıyorım diye.. neyse.. sen napıyorsun asıl.. birini mi attın ofise hayırdır, saat 23'lere kadar çalışacağını sanmıyorum, hem de haftasonu.. napıyosan yap, bak ben de boş değilim.. aptal beyinsiz pislik salak..

Yaz(m)ıyor..

Suçlu sensin ben hiç yazmam. :deli: Gece bekliyorum yazmanı. :63: Aklını başına al döverim bak seniiii. :işsiz:

Midem ağrıyor sinirden, tahmin et sebebi kim? Seni varya anlayamıyorum bazen. Askerde iyice psikolojin bozuldu. O değil beni de bunalttın. Bazen ne dediğini bilmiyorsun. :sinirli:

X