Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Deli ettin beni biliyor musun, cidden şu yaptıklarımı bilsen delirdiğime kesin inanırdın ve korkardın. Sanırım hayatım boyunca bu yaptığımı söyleyemeyeceğim. Ama eğer nasip olursa bir gün evlilik yıl dönümünde sana bu yaptıklarımı anlatacağım. Bugün yaptığım şeyi de. Sonra yazdığım o kitap var ya Onu sana hediye edeceğim. İnşallah nasip olur da verebilirim sana. İmkansız ama imkansızı imkanlıya çeviren Rabbim bunu da imkanlı kılar inşallah.. Seni çok seviyorum ve çok özledim. Allaha emanet ol canımın içi..

Keşke daha sakin olabilsem, keşke seni incitmesem, keşke kıymetini bilsem..
Keşke insanların kötü olduğunu görsen, keşke seni kimsenin üzmesine izin vermesen..

Keşke şuan evimizde olsan, güzel bir yemek hazırlasam mum ışığında, sende her zaman ki gibi elinde çiçeklerle gelsen, sarılsan, koklasan..

Sana çok ihtiyacım var çok çok çok..

Ihmalkarlik cok kotu bi huy biliyormusun? Cok kotu bedel odetir insana. :) sende bedelini agir odedin eminim. Ama hala aynisindir eminim. Bu huy ustune yapismis gibi. Dikkat et bir gun hayatinla odersin bu durumun bedelini. Bir seyleri ihmal edemezsin. Sen cocuk degilsin! Kendine gel! Sagligini ihmal edemezsin! Etrafindaki olaylari ihmal edemezsin! Kaybedersin! Ve her seyden once sevdiklerini ihmal edemezsin. KAYBEDERSIN! Tipki beni kaybettigin gibi. . .

Anlamıyorum eline ne geçiyor , kalp kırmak hoşuna gidiyor olmalı tek anladığım bu , elime düşersin bir gün o günü Rabbim ölmeden bana göstersin de öyle alsın canımı

Mune Mune abla asla küfür etmem edeni de sevmem etmeyi de sevmem ama hakikaten en ağır hakaretleri de yağdırsam öfkemin geçmeyeceğini bildiğim için en iyisi susayım ben yine .

Icim parcalaniyor sanki suan. Bir tarafim kopuk gibi. Aglamak istiyorum. Ben seni hala her seye ragmen seviyorum be adam! Ne kadar aci bu durum biliyormusun? Ille de sen diye atiyor bu kalp. Dayanamiyorum artik sensizlige. Sesini nasil ozledim bi bilsen. Gozlerim doluyor su satirlari yazarken. Nasil islemissin icime bi turlu sokup atamiyorum. Sen diye deliriyorum hala sana deli gibi asigim. Cok ozledim. Ozledim demek su hissettigim duyguya yetersiz. Canimin diger yarisi hisset nasil yandigimi. Seni terkederken bu kadar sevdigimin farkinda degildim ben. Yaramazim can bildigim cocuksu yanim. Bu gece bir baska coktu hasretin icime...

Sevgilim,
En karanlık günlerime güneş oldun. Seninle yolumu buldum. Ben seninle büyüyorum. Sen bu dünyada en harika eş olacaksın en harika baba olacaksın. Kavuşmak yuvamızı kurmak için çok sabırsızlanıyorsun aşkım ama yolun başındayız henüz sabret. Sabret ki herşeyin en güzeli olsun. Ve bana hep böyle aşkla bak sevgilim. Seni çok seviyorjm

BANA YAŞATTIKLARINLA BENİ BÜYÜTTÜN. HAYATI ÖĞRENDİM SAYENDE. SEN OLMASAYDIN ŞUAN İNSANLARI BİR BAKIŞTA TANIYAMAZDIM. ALLAH BELANI VERSİN AMA İYİKİ DE TANIMIŞIM ŞEREFSİZ

Anne çok beddua eder oldun ya, eskiden yapmazdın.
Hayır sana kötülük yapanları geçtim arada bana da yapıyorsun haksız yere, bir gün tutsa üzülmeyecek misin?

X