Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Özel mesaj attım size.

Abi yaa niye hakkinda oyle dusunuyorlar senin aklim almiyor. Bana gore harika bi abisin. ❤ sohbetin dusuncelerin yerinde ve dogru. Ozellikle Ataturkcu olusun sana olan saygimi cogaltiyor. Bosver kim ne derse desin ben seni seviyorum abimsin benim. Gercek abim olsan bu kadar sevmezdim belkide.

Zaten sigarayı bırakmışım yeni felaket sinirliyim, elimin tersiyle ağzına bir çakarsam duvarı öpersin. Germe beni lütfen. Pişman olacağım bir şey yaptırma. Normale dönmemi bekle bence. Zaten gıcığım, yaşanılanlar aklıma gelip duruyor. Nefret ettirme kendinden. Öfkemi açığa çıkarma, sonu gelmez o öfkenin biliyorsun.

Anne, yaşım 26, hala hayatımda biri olup olmadığını biraz fazla sorgulamıyor musun sence?
Kaldı ki işsizken birini bulma ihtimalim hem yok hem de istemem rahat gezemeyeceğim için.
"Haftasonları gece çok duruyorsun" ne yahu? Ben haftaiçi de öyleyim. Laf alamadın yani ağzımdan ki bir şey yok zaten.

Ekstra olarak şu aile meselelerinde haklı olduğun yanlar var ama bazen çok gereksiz kurcalayıp alınıp büyütüyor kendini fazla sıkıntıya sokuyorsun. Madem mesela o insanı sevmiyorsun takma paylaşımlarını ya, söz paylaşınca noluyor yani, doğru değil zaten.

Ruyamda bile sinir bozucusun. Sirf yaptigim tavirdan dolayi nasil gicik gicik konustun oyle. :) ohhh iyi yaptiiiiim!!! Sana hakettigini yaptim!!! Zerrede pisman degiliiiiim! Oh olsuuuuun!!!

Bir gun imkanim olursa sitemler yagdiracagim sana. Bir gun imkanim olursa gozyaslarimla bogacagim seni. Bir gun imkanim olursa oyle bi tokat atacagim ki sana o an neye ugradigina kalacaksin. Bir gun imkanim olursa beni bu ateste bir basima koydun diye nefretimi kusacagim yuzune. Bir gun imkanim olursa eger her seye ragmen hala sana deliler gibi asik oldugumu soyleyip yuruyup gidecegim o saskin bakislarinla ortada birakip...

Hala süslerimi benden izinsiz atmana çok sinirleniyorum o boşalan yeri gördükçe!

aşkım yine aklıma geldi şimdi
renkli gözlü erkeklere 'ıyyy' derken
senin gibi okyanus yeşili gözlere sahip birine aşık olmam nedir?
büyük konuşmayacaksın işte şu hayatta.
mis kokulu sevdiğim.
ben de her an deli gibi özlüyorum seni.
ben de her sn aklımda ve kalbimde taşıyorum.
kavuşmamıza az kaldı.
az kaldı sayılır diyelim daha doğrusu.
1 aydan az sonuçta.

Babam koah sen kalp/tansiyon/kolestrol hastasısın için sigaraları bakalım, bir şey denmiyor ki...

Sana hiçbir zaman hakkımı helal etmiyorum, etmeyeceğim... ahirette her damla gözyaşımın bedelini kat be fazlasıyla öde inş.... sen beni her daim kırdınya incittinya bedenimi ruhumu ne denir ki sana vicdan azabı içinde kavrulll... ve beni hiçbir zaman unutama....

ellerini yiyebilir miyim?
kafan da çok güzel senin ya.
her yerin çok güzel.
benim gözümde senden daha güzel bir varlık yok ki zaten.
saatlerce izleyebilirim herhalde.
oooofffooffff. aşırı çok seviyorum. aşırıı.

1 ay oldu bugün sen gideli.. sanki hiç hayatıma girmemişsin gibi aslında, hayatım aynı şekilde devam ediyor.. ama girdin, çok derin değil ama izin var, özletiyor.. eskiden yalnızlık üzerdi beni, şimdi sensizlik üzüyor.. kalbim sadece seni istiyor.. yoluma bakamıyorum, dön.. unutmadan ben..

Boyle biseyi yapsam uzulurmuydun? Kotu kalpli biri gibi davranip seni uzmek bana yakismazdi eminim. Dusunmem bile yakismadi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…