Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bilmedigin bi sirrim var biliyormusun? Duysaydin eger hayatinin sokunu yasardin. :)) bizim hayatimiz o kadar cok benziyorki birbirine. Ayni tarihte ayni aciyi yasamamiz bile cok tuhafti. Birbirimizden habersiz ayni acilari cektik biz. Hic bilmiyorsun bilmeyeceksin de. Cok istedim sen anlatirken hayatini ama bende aynilarini yasadim demeyi. Her seferinde anlayamazsin beni dedin. Seni benden iyi kimse anlayamazdi bilmiyordun. Bilmedigin bu sirrimi belki bi gun sana anlatirim. Bakalim kismet..

Gercekten uzgunum canini acitmak istememistim. Bilirsin uzulmeni istemem. Ama bunu yapmak zorundaydim. Beni suan anlamiyorsun biliyorum ilerde mutlaka anlayacaksin. Ben cok istedim bunu bil yeter benim icin. Hos bunu bile bilmiyorsun suan. Aslinda suan ne biliyorsun onu bile bilmiyorum. Ben gercekten uzun zaman sonra yasadigimi anlamistim. Guzellikler seninleydi. Bu bir masaldi sanki. Uzulmem yersiz biliyorum. Yinede huzunleniyorum iste. Cok dusundum bunu bugun. Ben seni gercekten unutmak istiyormuyum bilmiyorum. Bunun icin cabaladikca daha cok aklima dusuyorsun. Sana ait ne varsa yok ettim. Yetmedi unutmama. Kalbimde ve aklimdasin cunku. Eskisi gibi degilim alisiyor gibiyim yokluguna. Hayattaki en buyuk aci bu sanirim sevdigini bir baskasi ile paylasacagini bilmek. :) Sana tek bir hitap seklim vardi. Onu kimseye soyleyemem artik. O sana ozel olarak kalacak. Ben zerre pisman degilim. Ne seni tanidigima ne seni biraktigima. Ayrilmak zorundaydim senden. Sevgin icimde en derinimde yasayacak ve sen bunu hicbir zaman bilmeyeceksin..

Bana ön yargın var gibi hissediyorum, "ne alaka, neden yani" demeden de geçemiyorum kendi kendime ama neyse, aklımda bulunsun sadece ona göre düşünürüm, çok da mühim değil, sadece ben insanların düşüncelerini gereksiz önemseyebiliyorum.
Yanılırsam iyi olur tabi.

Kendimi hiç bir zaman affetmeyeceğim özür dilerim her şey için. Her gün senin iyi olman ve mutlu olman benimse ölmem için dua edeceğim. Seninle olmayı çok isterdim. Bir mucize olmasını ve her şeyin düzelmesini çok isterdim. Kendine iyi bak, sen çok özel bir insansın. Birde şunu unutma seni hep seveceğim canımın içi.. Allaha emanet ol birtanem

Gece tertemiz bırakmıştım ocağı. Inox olduğu için zor temizleniyor. Çakmak aralarını kulak çubuğuyla temizlemiştim. Bezle temizleyince içine su kaçıyor tutukluluk yapıyor. Hala ellerimde yağ çöz tahrişleri var :KK61:

E be koca kişisi! Bir sucuklu yumurta ile o ocak o hale nasıl geldi? Anlamıyorum nasıl beceriyorsun? Özeniyorsun, bir şeyler yapıyorsun tamam Allah razı olsun.. Ama ben yemek yapınca tertemiz kalan mutfak sen girince nasıl bu hale geliyor :cry:Dolaplara yemek suyu damlatmayı her seferinde nasıl başarıyorsun :kızgın: Dolap kulplarına, yağdanlıklara, su ısıtıcıya, buzdolabına neden elin pis dokunuyorsun :mad: Mermer su içinde kalmış yine, su ısıtıcı bozulacak.. Ay delircem ben bu evi yeni temizlemiştim :confused:
Sen bi eve gel hele ben sana sorcam:KK69:

Sevdim ben seni hemde cok. Ne olursa olsun hala cok seviyorum. Bu kalpte bi Rabbim bi sen varsin askla sevilen! ❤

En son buraya mesaj attığımda bakalım neler olacak yazmışım ve birşeyler gördüm olmlu gözüyle baktım sonra annemden duyduklarımla tamamen olumsuz oldugunu düşündüm. Ama hissettim biliyor musun sen olabilirdin simdi hiç umudum yok ama vurdun duymazda degilim cok ağlattın beni ben çok yoruldum bu belirsizliklerden ama hala nasip diyorum biliyor musun. Bekliyorum bu sefer dananın kuyrugu kopacak ya sen ya bir baskası ama acı verir ya nasıl bir adama o kadar umut bağlayıp bir anda unutup baska birine yönelirim ki aklıma gelirsin sen neyse ALLAH diyorum sadece susuyorum.

Sevgiline "askim seni bugun de cok seviyorum" diye mesaj yollayinca yeterince mutlu olmuyor mu? Ille de facebukta her Allah in gunu ona ne kadar asik oldugunu bangir bangir bagirman mi lazim? Hayatiniz palavra be kardesim

Bir insan hem çocuk ruhlu hem olgun olabilir, ister susar ister çok konuşur, insanları etiketlemekten vazgeçtin artık, her şeyin yeri ve zamanı vardır.

Sana anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki . Hepsi içimde birikti .

Evet anne dogru tahmin :) eger bu sarki caliyorsa bil ki ozlemim icime sigmiyordur. Ama sana yok oyle bi sey demem gerekiyordu. Ozledigimi bilme. Istemiyorum..

sen o güzel ellerinle, kulaklarınla, gözlerinle ve hayran olduğum aklınla, mesleki bilginle ne hayatlar kurtarıyorsun sevdiğim! hastaların ne şanslı.
bal aşkım!
mutluluğum benim. :KK200:
seni çok özledim. kavuşacağımız gün için
içim kıpır kıpır bekliyorum. :dondurma::KK200:

Keşke beni aldatmasaydın. Ben sana geldiğimde küçüktür. Sen benm çocukluğum sen benim Gençliğimdin. Ben sende büyüdüm senle büyüdüm. Çok deli sevdim ben seni. Bazen diyorum oda seviyor muydu emin olamıyorum. Bazen de diyorum o da sevdi beni
Snra diyorum seven aldatır mı hamile karısını ? Karısı gece tek basına evde onun işten gelmesini beklerken o baska kadının kollarndan çıkıp gelir miydi. Ama ben öyle çok seviyordum ki inanmadım o kadına. Annen bile erkektr yapar derdi de herkes yapar o yapmaz derdim ben. Çok güzel sevdim ben seni. Gözüm kapalı sevdim gözüm senden başkasına kördü vallahi. Sende bunu çok iyi biliyordum. Naparsam yapayım gitmez diyordun. Öyle de oldu neler yaptın gitmedim senden benden kızımızdan. Ama o gece beni aldattığını hemde defalarca öğrendiğimde gittim senden benden bizden. Sana söylicek çok şeyim var aslında ama artık karşılaşmamız karşılaşsakta konuşmamız imkansız. Sen başka hayatta sen başka hayatta. Evliyim smdi ama yanımdakinin yaptıklarını sen yapsaydın çok mutlu olurduk. Biz hiç biz olduğumuz için kavga etmedik. En çok da buna yanıyorum. Hep annenler yüzünden kavga ettik. O olmasa biz çok mutluyDuk. Birde mesela hiç ismimzle hitap etmedik ya birbrmze hep aşkım bitanem dedik. Şimdi senin ismini söyleyince bi tuhaf oluyorm. O zmn da tuhaf olurdum sen ayşe diyince ben etrafa bakarım ayşe kim diye. Çnkü hiç ismimzle hitap etmedik ki biz birbirimize. Bu çok acı. Şimdi iki yabancı olmamz çok acı. Kızımız büyüdü 4 yasında Anaokulunda gidiyor. Seni tanımıyor. Resmini görse kim bu der. Babasını eşimi biliyo çok şükür. Ama senden çok iyi baba olurdu buna eminm. İçimi yakan çok şey var. Belki.kavuşmamız ahirete kalmıştır.
Daha çoook var söylemek istediğim ....

X