Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Nefes alamiyorum kimsem yok bu hayatta sende yoksun ilgisizliginden umursamazligindan biktim dogurcam bi tarafinda degil yetti canima nesin sen ya neeeeee :mad: delirttin beni sanki bendim pesinden kosan pisman ettin evliligimi sevgimi hamileligimi herseyi pisman ettirdin:KK42:

19756377_989232674553186_195448744243347921_n.jpg

Hayatımda hiç kimseyi hiçbir canlıyı incitmedim. Yolda salyangoz görünce tutup yol kenarına koyan insanım. Ama seni şöyle o siyah saçlarından tutup evire çevire dövmek istiyorum kızım. Parçalamak istiyorum seni. Nefret ediyorum senden be. Ne haysiyetsiz ne pis insanmışsın sen. Allah düşman başına vermesin.:KK11:

Nede cok yalvardim sana o gün. Aglaya aglaya, hickira hickira. Beni sensiz birakma, ben sensiz gücsüzüm, sensizlik beni hircinlastiriyor dedim dedim dedim.... Sen yine kendi dogru bildigini yaptin, beni yine yine ve yine sensizlige mahkum ettin. O aksam sen gidip yattin ben yine sensizligin canimi ne kadar acitacagini yazdim yazdim yazdim. Aglaya aglaya... O gece gözyaslarimla islandi yastigim. Sabaha karsi yarim yamalak uykuya daldim. Tüm bu yalvarislarima ise senden gelen cevap cok soguk bir günaydin oldu. Ertesi gün yanlis yaptigini belirten bir mesaj attim ve sen yine gittin yattin... Bana yine gözyaslarimi biraktin. 2 hafta dedin bana, 2 hafta. Bu sürede konusma, hic bir sey deme dedin. Ben simdi sabirla o 2 haftanin gecmesini bekliyorum. O gün geldiginde hani bana acimadin ya, feryadimi duymadin ya, bak yapma böyle, beni sensiz birakma dedim ya, yaparsan beni bitir cünkü ben seni bitiririm dememe ragmen vazgecmedin ya, iste o gün geldiginde gözlerinin icine bakarak bitirecegim seni. Tek dilegim ve umudum bana bictigin 2 haftalik ceza dolmadan o feryatlarim cinlasin kulaklarinda ki bitirmeyeyim bendeki seni...

Son düzenleme:
Sıkıldım artık çok bilmişlerden.
Şimdi yazmıştım bir şeyler ama sildim, sadece kendimi analiz ettiğimi ve yanlış gördüğüm şeylerin, bana yaşatılan tavırların çok canımı sıktığını belirtmemi anlamayıp ön yargılı davranarak "kendini beğenmiş" damgası yiyeceğim en iyisi susayım dedim ve başkalarının çok bilmiş düşüncelerini önemsemiş oldum tekrar. Ah ben ah.

Kırgın ve kızgınım . Ama daha çok kızgın.
İnsanlara kendimi anlatamıyorum . Beni bencillik ve kıskançlıkla suçluyorlar. Bu buraya ilk yazışım , anladım ki en iyisi insanın kendiyle dertleşmesi . Suçlayıcı cümleler yerine , kendi kısılan sesimden dökülen cümleler .
Alışamadım hiçbir şeye , bu sahte bütünlüğe , sonu gelmeyen sinir harbine ve daha da çok fazlasına .
Kendimi bı kalabalığın içinde öylesine hapsolmuş hissediyorum ki ..
sylvıa plath'ın sırça fanusunu hatırlatıyor bu ev bana .
İçim çöküyor , içim içine içine çöküyor ve yok oluyor .
Sonra yeniden doğu veriyorum .
Kendi sancımı kendim çekiyor ve kendimi doğuruveriyorum tekrar bu eve .
İçim içime öyle çöküyor ki , içim içime sığmıyor .

Keşke gerçekten burayı okuyabilsen, keşke artık o beklediğim mesajı atsan. Emin olamıyorum be çocuk kafam çok karışık aydınlat beni artık.

Gönlümden zaten çok uzaktasın istesen de bu saatten sonra erişemezsin , keşke gözümden de uzak kalsan çok uzaklara gitsen keşke ...

Bugün tipik bir evladını modundayım.. Balkonu yıkayan, bulaşıkları daha temiz olsun diye çamaşır suyu ekleyip elinde yıkayan, zeytinyağlı bamya pişiren, dolaplarda çamaşırları düzenleyen benim bugün:hamarat::temizlik:

O beğendiklerin gibi çocuk yetiştirebilirdin sen de bir parça rahat bırakarak ama yapmadın.

Seni tam affedeceğimde,geçmişin buğularını siliyorsun,ellerimi iki yanıma düşürüyorsun.Hatırlamıyor gibi yapsanda,herşeyi çok iyi biliyorsun aslında.Tek bilmediğin,kalbimdeki yara izlerinin ne kadar da derin olduğu...
Değişmiş gibi görünsen de,aslında sen aynı sensin.Bir sözün geçmişe kapılar açıyor,ve ben o kapılardan gelen rüzgara bile tahammül edemiyorum.
Amacın ne,seni asla affetmemem mi?
Bilmiyor musun,derin yaralar,iyileşse bile dokundukça sızlarlar.İçinde ki eski kötüyü uyandırma ki,seni biraz olsun affedebileyim,senin yanlışlarının tam aksi,beni doğruya ulaştırıyor,ve ben yanlışlarından nefret ediyorum.
İyi ki dayandığım bir omuz,iyi ki çocuklarım,iyi ki başımı gönül rahatlığıyla koyduğum bir yastığım var...İyi ki...

Çok üzgünüm kuzularım. Size daha çok vakit ayırmalıydım bu günlerde. Telafi edeceğim en kısa zamanda.

X