Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bir sus Allah için bir sus ya sürekli bela okuya okuya lanet olsun kahretsin diye diye musibet geliyordur zaten senin başına bir sus Allah için çok sıkıldım.. Kendimi bildim bileli uzun süre ne zaman güldün ne zaman terslik yapmadın ne zaman sustun da şimdi sussam iyi olurum dimi diyorsun. Gereksiz bir ton şey, kendi kendine ediyorsun bizi suçlayarak!
Bir de beddualara başladın iyice tövbe tövbe ya...
Bunaldım!

Son düzenleme:
seni öyle seviyorum ki! bu aşk beni hem göklere çıkarıyor hem de mahvediyor sanki.

bir insan bir insanı bu kadar sever mi ya! bu nasıl bir şey Allah'ım!

benim tatlı aşkım. canımın içi. en sevdiğim!!
her şeyim!

Ekürin olan o gerizekalı arkadaşının telefon numarasını buldum.. meslektaş olunca bazı şeylere ulaşmak daha kolay sanırım.. sen online olunca huzursuzca bakıyorum o da online mı diye, genelde online oluyor, için huzur doluyor..

Bir insanin gulusu bu kadar mi sinir bozucu olur? Ay ne sinir sevimsiz biseysin ya. Sinir hastasi manyak. Tipine bakan da seni bi halt zanneder.

Bazı şeyler tıkır tıkır oturuyor, bunun sen de farkındasın, biliyorum.

"Tereddüt eder insan bazı bazı. Şüpheye düşer sevdiğinden de sevildiğinden de. Gölge olmadan güneş, şüphe olmadan aşk olur mu? Bir insanı haftada yedi gün, günde yirmi dört saat aynı şekilde, hiçbir iniş çıkış yaşamadan sevmek mümkün mü? Hele seneler boyu. Mümkün değilse şayet neden bu kadar zorlanıyoruz sevdiğimiz insanları, sevmediğimiz anlar, hatta sevmediğimiz günler olduğunu kabul etmekte? Keşke söyleyebilsek birbirimize, dürüstçe: “Seni seviyorum ama şu anda değil. Seni görmek istiyorum ama bugün değil.” Keşke kırılmasak bunları duyduğumuzda, rahat olsak, anlasak. "

aşşşkkkkııımmm çok komiksin sen yaa ahahah
yaptığın o tatlılıklara ne demeli
ne kadar şirin olduğunun farkında değilsin sen.
canımın içi çok seviyorum seni çok

Seni çok özledim.. Keşke gelsen.. Gelsene lütfen ya..
Allaha emanet ol canımın içi..

Anne, sen bütün gün ağrılarından falan ay uy diye dolanıp söylenebiliyorken ufacık şeyden bağırıyorken ben kırk yılda bir ağır baş ağrısında ya da dizimin rahatsızlığından çok acıdığında inleyince, ay falan deyince "noluyo be, ağrıyorsa doktora git" diye sinirlenemezsin sanki her ağrımızda doktora gidiyormuşuz gibi. Sen hiç yapmasan bile sinirlenemezsin çünkü canım yanıyor napayım yani?
Bana bir şey olmasından da korkup sinirlenemezsin, çok saçma çünkü.
Yıllardır benzer şeyler yaşıyorum ve büyüdükçe daha bir bunalıyorum.
Hayret vallahi.
Yıllardır alışamadım, ben de sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…