Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bugün senin doğum günün ve ben sana bu kadar yakınken, bu kadar uzağında olmak zorundayım.. teşekkürler, ne diyebilirim ki sana başka, kutlu olmasın günün de..

Her şey o kadar ani gelişiyor, hayatım o kadar hızlı değişiyor ki, şaşıp kaldım bu işe.

Ben böyle değildim.

Ne yaptın bana?

Dunyanin en yakisikli adami oldugunu sana daha once soylemismiydim? Yakisikliligin soyle dursun, peki o insani sarhos eden karizman, ve kisiligine ne demeli? Peki ya o gulus? Yahu.. ne kadar harika biseysin sen

Rüyamda gördüm seni. Çok zor görürüm normalde.
Kötü gördüm ama, yani bana kötü.
3. bir kişi daha vardı rüyamda...
Öküz.

Gerçekten saf sevginin karşılığı bu muydu? Tirnaklarimla kazidigim emek ettiğim her anında yaninda olduğum bir nebze olsun kendimden odun verip senin icin çabaladığım bu evliliği senin bencilligin yüzünden sonlandiriyorum. Sinirliyim kirginim kizginim. Ama affediliri yok. Ne kadar cok vazgectiysem kendimden o kadar cok aci cekiyorum iste. Kendi acimi kendi kuyumu sana yaptıklarımla kazmisim haberim yok... Sen adam degilmissin ya bende enayiymisim... Ama biliyor musun ben asla kaybetmem... Yasadigim hersey bana ders olur ibretlik olur. Yokluğun yada senden vazgecisim eksiklik olmaz. Sadece bir sonraki hayatima daha tecrubeli devam ederim... Bu yuzden sen kendine yan... Bense bosa gecen günlerime emeklerime..sinava delilerce calisip 0 alan ogrenci gibiyim... Cok calistim ama olmadi...

O rüyadan sonra bugün beni düşünüyormuşsun hissine kapıldım, bilmiyorum ne kadar doğru ama böyle hissediyorum.
Bir yaz bakalım ya, aklım gidiyor ama ben yazmayacağım.

Baldan adamım
Kalbimin tek sahibi
Sana sürekli yeniden aşık olmam nedendir?
Zaten halihazırda üst düzey aşıkken bunun mütemadiyen yenilenmesi ve üstüne her gün bir aşk tuğlası daha örülmesi nasıl iş?
Büyü var sende büyü. Ondan ben böyle oldum.
Zaten olmasa bir insan evladı nasıl böyle olağanüstü kokar ki? Sevgilimmm

Bana şunu takma bunu önemseme denmesi aynı zaman beni önemseme, bana fazla içten davranma demekle aynı şey...
Ben anca o dediklerinizi karşımdaki insanla belli bir mesafedeyken, önemsememi azaltırsam yapabilirim.
Yapmamı istiyorsanız da uzaklaşmamıza göz yummalısınız.
Mesela şuan sen bana bunları deme anlatma diyorsan sana buna göre davranırsam belli bir samimiyette değiliz demektir.

"Sen sandığım şey belki benim yüreğimdi.."
Ki öyle.. hep öyle.. hep hayalimdeki adama aşık oluyorum, sadece fiziksel özellikler meslek aile vs size ait.. karakter tamamen benim hayalimdeki adam.. ve siz o adamın sadece yüzde yirmisi filan oluyorsunuz..

ben bugün sana inanamadım nedense.
bence bazı şeyler işine gelmediğinde 'durumu kötü bi hasta var aşkım. hastane bugün çok yoğun.' gibi şeyler uyduruyorsun.
bana öyle geliyor. yanılıyorumdur umarım.

Anne haklı da oluyorsun haksız da şu aile içindeki meselelerden dolayı.
Evde gereksiz bir huzursuzluk sen zaten huzursuz olmaya, üzülmeye ve sinirlenmeye yer arayan yapına iyice geriyorsun kendini de bizi de. Bari haksız olduğun yerlerde destek olayım ağzımı açayım istiyorum ama şimdi desem ki millete haksızsınız şöyle olmalı annem bu konuda haklı desem ben aile içinde kötü olurum ömür boyu aile içinde bana laf çarpmaya başlarlar dedikodum dönmeye başlar sen bana destek çıkmaz 180 derece dönersin ki yapıyorsun hep. Ya abartılı övüyor ya da yeriyorsun.
Bu yüzden hiç bir şey diyemiyorum.
Bari birebir konuşabilelim kendi aramızda ama sen arayıp onları "Vind böyle böyle dedi bak haklı buluyor beni" diyerek kendi haklılığını arttırma isteğiyle millete kötü yaparsın beni haklı olduğumuz halde. 2 gün sonra da onlar bize/sana şöyle şöyle yaptı sen neler dedin onlara deyip bana carlarsın, beni kötü yaparsın.
Bu yüzden ağzımı açamıyorum sana.
Ailen düşmansa bilemem(senin o sinirli anlardaki düşüncelerine göre), ben değilim, babamla da aynı düşünüyoruz.
Her şey kötü düşünmeyi bırak. Doğru söylediğin yerler var ama bir o kadar da abarttığın haksız davrandığın yerler var.
Mesela hakkımda düşündüklerinin %80 i yanlış. Kötüye yoruyorsun anca. Başkalarına benzetip duruyorsun beni, kötüye çekerek.
Bazen millete "Vind bu konularda hiç bir şey demiyor" diye övüyorsun ya, söylerim bazı noktalarda aslında ama sana söylenmiyor işin özü bu.
Onlar çocukları neler diyordur da kim söylüyor "çocuğum şunu dedi hakkınızda" diye. Ben duymadım.
Şuan haklısın dediğim için bile pişmanım, gidip "Vind hiç yorum yapmaz ama çocuğum da dayanamadı söyledi haklısın diye" diyebilirsin.
Çok şükür kardeşim yok, bence bu hayırlı olmuş gibi.
Annem yeteri kadar üzdü beni zaten, böyle canımı sıksa(lar) çok daha fazla takar üzülürdüm ben. İyi olma ihtimalleri de vardır tabi ama beni kötü olması daha çok ilgilendiriyor.

Bazı insanlara "neden" diye sormak istiyor sonra of neyse şimdi tartışma/huzursuzluk çıkacak boşver salla mesafe koy en iyisi diyor ve susuyorum. A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…