Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Engelini kaldırsam mı? Niye bu kadar özlüyorum? Dün bir arabayı senin araban zannettim, sanki beni görünce yavaşladığını hissettim, hiç girmeyeceğim sokağa saptım o arabanın peşinden.. en son bir marketin önüne park etti sanki, ya da gözden kaçırdım gitti.. marketin önüne park eden araba senin değildi.. ben de döndüm kendi yoluma.. güya.. sanki kendi yoluna dönmek öyle kolay bir terk edilişten sonra..

Beni yine sevemez misin? :KK43: Seni çok özledim.. :KK43: Allah'a emanet ol canımın içi

Ah anne ah.. Negatif her şeyin.. Her şeyi çok büyütüyorsun. Kendine ediyorsun.

İnşallah günün birinde seni ne kadar çok sevdiğimi anlarsın. Umarım o gün geç olmaz. Keşke geri gelsen.. Allaha emanet ol

Yarın bayram..evet..koca bir ramazan ayı daha bitti..oruç tutamasamda..her gün güzel iftar sofraları hazırladım eşime..buradan..tüm kadınlar kulübü dostlarımın ,mübarek bayramını kutlarım..büyüklerimin elini,küçüklerin gözlerini,yaşıtlarımında yanaklarındaaaannn en içten sevgimle öpüyorum..iyi bayramlar bal şekerlerim:KK200:kazasız, belasız ,:KK36:sorunsuz bir bayram diliyorum..sizleri seviyorum fahri psikologlarımm

Hic samimi gelmiyorsun bana. Niye senden hoslanmiyorum cozemedim. Belki de bu yuzden uzaklastim senden. Yok cidden icimden muhatap olmak gelmiyor. :110:

Bir selam gönder bari bayramdan bayramaa..
Ne güzel türkü dimi.. Sen ne adi insansın ya, umarım bugün herkes sana evlen artık, yok mu biri diye sorar da aklına ben gelirim heheh :KK70: bayram münasebetiyle engelini kaldırayım mı, hayır canım, engeli kendin aş gel :p

Seninle tsm dinlemek istiyorum..
(normalde kendi kendime açıp dinlemem)

Bu kadar söylenecek enerjiyi nasıl buluyorsun sürekli konuyla alakalı alakasız milattan öncesi sonrası bir ton şey..
Sıkıldım.

X