Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

11 gün olmuş biteli.. zamanın hızını aklım almıyor.. azalıyorsun içimden gün geçtikçe, üzgünüm..

Lütfen bana anlayis göster.
Beni sev ve düşün.
Bana değer ver.
Ilginden mahrum etme.
Kötü sözlerle sana olan sevgimi azaltma
Içimi yakma.
Evliligimizi yokuşa sürüp psikolojimi zira sokma.

Yanında olduğumu bill
Inat için inanmadığın şeyleri söyleme.

Öyle doğru ki

Insanın eşi tarafından değersiz önemsiz

Muamelesine tutulması berbat bişey.
Suan ağlıyorum ama yanında değilim.

Hiçbir duyguma inanmıyor.
Sevgime..
Aglayisima
Uzuntume
Sinirime

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkindalik hayatin tum guzelliklerini yok ediyor. Soylesene boylesi daha mi iyi? Bana sorarsan iki turlusunude istemiyorum. Beynim su sira karisik.

Seviyorum seviyorum seviyorummm!!!
Her hücreni her şeyini!
Kadife gibi ses tonunu, saçını sakalını mis kokunu, güzelden öte yumuşacık ellerini...
Eriyorum adeta şirin aşkım bal aşkım.

Biz seninle ne zaman mutlu olacağız be yar?

Evet haklısın,ikili ilişkilerde karşılıklı olmalı sevgi ,saygı ,duygusuz,bencil insanla yaşamak zordur tabi,üzülme mevlaya sığın ,her insanın imtihanı farklı oluyor,elbet güzel olan bir huyu vardır ..

Aradan tam bir sene gecmis ve yine SON gorusmemizi yaparak gittin :d defol git hakikaten artik ya gercekten Istanbul sensiz cok guzel huzur doldu icim :d

öyle sevgi dolu..öyle tatlı bir ilişkiniz varki...resmen o samimi duyguları gülümseyerek okudum..insan giderken bile şık olan birine..defol der mi hiç..hayırrrr bu olmadı..burayı sevmedim...bazen insanlar gitmek istemez..harbi..istemez yaa..olaylar,iş hayatı,aile..v.b. yada kısaca rüzgar seni atar...başka bi tarafa..nolur..sevdiğiniz insanları incitmeyin..nolur..bu pis hayat her geçen gün bana insanların kendi menfaatleri uğrunda başkalarını nasılda harcadıklarını gösteriyor..onun için saf güzel duyguları paylaştığınız adamları,kadınları üzmeyin..bitsede saygıyı yitirmeyin..nolur

Seni o kadar çok özledim ki, sana sarılmayı o kadar çok isterdim ki Çok özledim seni, bir şeyler düzelsin artık lütfen.. Allaha emanet ol canımın taa içi..

Kiz hislenmis mesajimi alintilamis, biri de hemen ayar veriyo :) saka tabi yeni uye diye aciklama yapilmis

Def de ederim, yoluna gul de dokerim, sevmek rezilliktir kontesim. O okudugun mesaj gecen senenin ama.
Ben sevmeyi seviyorum, sevecek bir seyler bulurum. Bazen birinin buyuk konusup efe efe gidisini severim, bazen kuyrugunu kistirip fini fini donusunu. Ama adamin kendisini sevmiyorum artik. Bi sure kapattim kendimi, baktim olmuyo hayat bayagi guzel cunku, ben de onun defterini kapattim. Zaten benimleyken guzelmis, bensiz kertenkeleye benziyo :d

Ben birilerini uzuyorum, birileri de beni uzuyor. Hayatin acilardan ibaret oldugunu ogreneli cok oldu. Sen de korkma aci cekmekten, cektirmekten. Korkaklarin asik olmaya hakki yok

Son düzenleme:
Suanda sana cok sinirliyim.
Sonradan benim suratima vurmaman icin hic icimden gelmeyerek sana "ben de seni seviyorum " dedim.

Hih, pislik

Tam da bana bağlanmışken, aşıkken sana bunu yaşatmak istedim.
Yoksa cesaretim olmazdı belki de.
ama inan dünya yansa umrumda değil.
aşktan öte sevdiğim.
ne kadar umursamaz olabiliyorum sana bu kadar deli divaneyken bile!!! bence ben manyağım.gerçekten.
ama meraklan biraz bakalım.
seni tepetaklak etme sırası bende. ilişkimiz oturmadan önce yaşadığım üzüntülere say bunu.
her şeyin yolunda olması sıkıcı mı geldi ne... yaramazlık yapmadan duramıyorum nedense. seni heyecanlandırayım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…