Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Kabul et cok sevimsizsin. :) seviyene dusmedim diye deliriyorsun kesin. Bana durduk yere nasil uyuz olmayi basardin merak ettim. Beni tanimadan bana karsi nefretle yaklastin. Ama sunu bil iyi bi oyuncu degilsin. Hani yapmacik samimiyetin belliydi yani ilk bastan. Sonradan icindekini nasil belli ettin oyle. Ne zaman gorsen beni laf sokmaya calisiyorsun. Kendini kucultuyorsun bilmiyorsun. Sen benim muhatabim olamazsin ki. Sende benle muhatap olacak zeka yok herseyden once. Uzgunum ben senle tartismam bu yuzden. Orda delirmeye devam etmek zorundasin yani.

acabaaa sen çooookkk mu tatlısınn?
çok mu balsın? nesin sen kuzum?
şeker misin nutella mısın can mısın aşk mısın?

her şeysin!mis kokulumsun! doyamadığım sevdiğim!

Bana sevmeyi ogretseydin simdi bu kadar sana karsi acimasiz olmazdim. belki seviyodun ama neden gostermedin ozaman diyer kardeşlerim gosterirken neden bana göstermedi simdi ne sana nede aileden biride sevgi gostere biliyorum belki bazen isettiriyosun ama bazende oyle birsey yapiyosun ki sana hiç acimak gelmiyo içimden..

Son düzenleme:
simdide deyer verdim herkez sirtimdan vurar oldu nedeni size cok mu değer verdiyim için kötü dusunmek istemediyim için mi herkez cok acimasiz nefret ediyorum sizden

1 yıl sonra buraya girip şu yazdığımı okuyacağım bakalım ne değişmiş olacak hayatımda... eğer unutursam 1 yıl sonra bu msj gören beni etiketlesin Evet ev arkadaşım seni artık hayatımda istemiyorum... özgür olmak istiyorum hayatımdan çaldığın 12 yılıma bir 1 yıl daha eklemek istemiyorum... Sana ne çok şey verdim sevgimi herşeyimi yıllarımı sense bana sadece geri dönüp baktığımda tek ve en değerli şeyi kızımı verdin umarım hersey biter sana dair .

Dilerim beni bunca seyden sonra vefasizlikla suclamiyorsundur. Hicbir seye uzulmem buna uzuldugum kadar. Ben degil sensin bu durumun nedeni!!!

hepinizden kurtuluyorum asalak böcükler
tembel varlıklar, sığ beyinler, anca dedikodu yapanlar
hayatımın geri kalanını kendimden bilmemkaç yaş küçük insanlarla geçirmeye razıyım
yeter ki sizin gibi ot olmasınlar
bu emojileri kullanmayı çok özlemişim her yere koyasım var hele buuu

Bazen icindekileri sen bile tahmin edemezsin. Ben ne hissettigimi bilmiyorum. Bu olay beni ne derece etkiledi bilmiyorum.

Seni en sevmediğim zamanlarda bile sırılsıklam sevdim... Gözlerin bana yeter... Güzel gözlerin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…