Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sana bir şeyi söylesek olmuyor, söylemesek olmuyor.
Söylesek niye söylüyorsun diye tersleme söylemesek ee söylemiyorsun nereden bileyim vs. diye tersleme.
Ne yapacağımı bilemiyorum!!!

Fikirlerimi şimdilik söyleyemeyeceğim sana arkadaşım, bakalım hayırlısı inşallah güzel olur :)

Neden bu kadar inat ediyorsun anlamıyorum.Hastayım ama tutmak istiyorum.Beni zor durum da bırakmayıp anlayış göstermen çok mu zor?

O gun yapma olur mu bisey. Lutfen o gunumu mahvetme. Benim icin cok onemli bir gunu tek bir sozunle yok etme. Aklim sende kalsin istemiyorum. Beynimi bulandirma. O gun beynime cok ihtiyacim olacak lutfen..

Ufacık bir şeyden tüm hayatın boyunca yaşadığın her şeyi döküyorsun dırdırla gerçekten çok sıkıcı.

Bana bak adam şu saçma inadını bırak artık ve bana karşı net ol bi gün iyiysen bi gün kötüsün hangisi gerçek yüzün göster bana demek istiyorumm

saçlarım ıslak, balkonda oturuyorum üşüyerek.. gidip yatmak ve hayaller kurmak istiyorum yıktıklarının üstüne.. ama gidip bavulumu hazırlamam gerek, yine yolculuk var.. bi kaç gün bu şehri sana bırakıyorum, kimseye zarar verme, olur mu..

Dört koca sene rüyalarımdaydın. Beni seviyorsun sanmıştım. Beni aldatıp, başkasıyla evlenmek zorunda kaldığını bile bittikten iki sene sonra şans eseri öğrenmiştim. Hayatımda bir daha birini sevemeyecek kadar kırgın, inatçı, güvensiz ve mutsuzdum. Sonra o geldi hayatıma. Doğum günümde bir hediyeydi. Ben o zaman anladım. Gerçekten beni bıraktığın için sana çok minnettarım. On yıllık bir saçmalığı sonlandırabilecek kudrete sahip bir gerçek aşk... Buraya yazardım ara sıra, artık sekiz aydır kalbim bambaşka. Eminim. Eğer burayı okuma lütfunda bulunan kalbi kırık başka kk kadınları varsa bu yazım aslında sizler için. Umudunuzu kaybetmeyin ve giden gereksizler için üzülüp kendinizi heba etmeyin. Bol şans

Demek facebookta durum guncellemesi olarak babalar gununu kutlamami istiyorsun he? Ulan oncelikli olarak sen acaba herhangi bi kutlamayi hak ettin mi? Sen nasil adi ve sahsiyetsiz bir insan ki bunu benden bekliyorsun. Icin disin gosteris olmus. Sen bize en sonne zaman guvenve huzur duygusunu yasattin ki? Ben soyleyim. Cocuklugumda.. hani katillerin, sapiklarin bile cocuklari hayatta sadece onlari taniyorlar diye kayitsiz sartsiz babalarina guvendikleri donemde...

Sana yaptiklarim fazla bile. Yuzund bile bakmamam lazim. Sen ne ac gozlu, hadsiz, kan emicisin sen. Sen benim hayatta verdigim bir imtihansin. Sen benim sevgiye iliskilere olan inancimi mahvetmis bir zavallisin.

Senin kadar kendinin farkinda olmayan bir insan daha var midir su hayatta.

Biliyorum ki bu saatten sonra asla degismeyeceksin. Tek istedigim beni rahat birakman. Seninle tum baglantimi koparmadan once yakamdan bir an once dusmen

hey gidi konu. :KK53: şu forumla dalga geçen sözlüklerin hepsinde birer tane bu başlıktan var şimdi. liderliğinle gurur duy. :eğlence:

Ne sacma sapan dusuncelerin vardi senin ya. Allahim bir de beynimi yikamaya calistin ya ne deyim bilmiyorum yani. :KK70: ya ben sen gibileri dinlermiyim? Sence seni konustururmuyum? Birde ustune konusturmuyorsun beni neler anlaticam diyorsun. Bos konusanlari sevmiyorum napim. :) beyin yikamak istiyorsan baska kapiya hadiiii. Gelmem sen gibilerin oyununa! Ve o insan hakkinda kimseye laf ettirmem! :KK66:

Bravo mükemmel bi zamanda terk ettin beni..
Eski sevgilim de dün beni aldattığı o pisliği istemeye gitmiş.. Bu yaz evlenir de bunlar..
Diyeceğim o ki süpersiniz.. Hepinizi unutucam, yoluma bakıcam..

X