- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradan tam bir sene gecmis ve yine SON gorusmemizi yaparak gittin :d defol git hakikaten artik ya gercekten Istanbul sensiz cok guzel huzur doldu icim :dBoyle gidecegini sanmiyordum. Gecen hafta ramazan boyu beni gormeyecegin icin uzulurken hic bi seyler bitecek gibi degildi. Ama ben o gorusmenin son gorusmemiz oldugunu hissetmistim. Yemin ederim sen ne oldugunu bile hatirlamadigim seyler anlatirken ben yuzunu hafizama kaziyordum. O iri sayilabilecek gozler nasil gulerken oyle tatli kisilabiliyordu? Burnun agzina gore biraz buyuk muydu? Erkek adamin burnu accik buyuk olurdu tabi. Sakal bir adama bu kadar mi yakisirdi? Sakalsiz da baby face olurdun o da baska tatli olurdu. Saclarinla da bayagi ugrasiyodun degiyo gibiydi sanki. Sampuanin cope gidince nasil uzulmustun. Allah airporttaki seni uzen kadinin mustehakini versin. Allah seni uzen herkesin versin seyini ne diyim o minnos surat uzulur mu? Wcye giderken bile seni izledim. Bir fizik bu kadar duzgun olabilirdi. Senin yakindigin zayifligin, zayiflik bir adama ne kadar yakisabilecekse o kadar yakisiyodu. Spor salonu batmis da uyeligin yanmismis. Yansin, benden cok seni gorecek her yer yansin gitsin. Simdi sen gittin galiba. Son konusmamizda yine yerli yersiz guldum ama bitti galiba. Ilk konusmamizda da oyleydi gul gul ölmüstüm gerekli gereksiz. Sesli gulunce kiziyordun. Cok da umrumda degildi. Beni doyasiya guldurebilen bi sen vardin. Sana neydi gulecektim istedigim gibi. Sinav sonrasi bogure bogure aglarken bile guldurmustun beni. Sehir disindaydin, kendin de bok gibi gun gecirmistin, bi yandan araba kullaniyordun, bi yandan bi yere ugruyodun, o halinle beni arayip arayip guldurmustun. Simdi sen gidince ben her animda benim modumu degistiren tek adami da kaybedecegim. Herhalde bana bi daha sabahlara kadar sarki soylemez, baglama da calmazsin. Sesin galiba duydugum en iyi ses. Ya da bana oyle geliyor bilmiyorum. Bana oyle geliyor ki ben senin gibi birisini bir daha hic taniyamam. Buna uzulmuyorum. Cunku beni bu kadar kolay yoneten tipler tehlike arz ediyor benim icin. O yuzden cok da kederli degilim bittigine galiba. Sanki devam etse uzun vadede kimligimi kaybedecektim senin yorungende. Sirtimdan bi yuk kalkmis gibi hissediyorum itiraf etmek gerekirse. Sadece eger seni arkadas olarak tanima sansim olsa her sey daha guzel olurdu diye dusunuyorum. Kaybetmek zorunda kalmazdim seni hic. Yoksa bu hal ile zaten devam edemiyorum. Cehennemin dibine de gitsen umrum degil. Yok gayya kuyusuna da dusme kiyamam, beni cok guzel sevdin hakkini yemeyeyim. Zaten sen yaptigin her seyi guzel yapiyosun. Cok guzel guluyosun, cok guzel dertleniyosun, cok guzel anlatiyosun, cok guzel sarki soyluyosun, cok guzel ankara havasi oynuyosun, cok guzel giyiniyosun, cok guzel yuruyosun, cok guzel gozlerime kilitleniyosun, cok guzel gozlerini kaciriyosun, cok guzel kibirleniyosun, cok guzel utaniyosun, cok guzel iltifat ediyosun, cok guzel kufrediyosun. Adama kufur bile yakisir mi ya hu yemin ederim o bile yakisiyor. Birlikte gecirdigimiz tum zamana yemin olsun ki senin yaptigin benim begenmedigim bi sey olmadi. Gidisini dahi begendim :d bi insan bu kadar guzel gidebilirdi :d sen kendi dunyanda cok tatli bi bebeksin. Allahtan cok fazla bebek istemisim ki seni verdi bana. Ben de doya doya sevdim. Ama yanlis bi duaymis. Ben baska bi sey istiyomusum. Benim dunyamda yerin yok. Ait oldugun yerde iyisin. Orda kendine gore tiplerle mutlu olursun insallah.