Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Lütfen bana anlayis göster.
Beni sev ve düşün.
Bana değer ver.
Ilginden mahrum etme.
Kötü sözlerle sana olan sevgimi azaltma
Içimi yakma.
Evliligimizi yokuşa sürüp psikolojimi zira sokma.

Yanında olduğumu bill
Inat için inanmadığın şeyleri söyleme.

Öyle doğru ki

Insanın eşi tarafından değersiz önemsiz

Muamelesine tutulması berbat bişey.
Suan ağlıyorum ama yanında değilim.

Hiçbir duyguma inanmıyor.
Sevgime..
Aglayisima
Uzuntume
Sinirime

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkindalik hayatin tum guzelliklerini yok ediyor. Soylesene boylesi daha mi iyi? Bana sorarsan iki turlusunude istemiyorum. Beynim su sira karisik.

Seviyorum seviyorum seviyorummm!!!
Her hücreni her şeyini!
Kadife gibi ses tonunu, saçını sakalını mis kokunu, güzelden öte yumuşacık ellerini...
Eriyorum adeta şirin aşkım bal aşkım. :dondurma::KK200::confused:

Biz seninle ne zaman mutlu olacağız be yar?

Evet haklısın,ikili ilişkilerde karşılıklı olmalı sevgi ,saygı ,duygusuz,bencil insanla yaşamak zordur tabi,üzülme mevlaya sığın ,her insanın imtihanı farklı oluyor,elbet güzel olan bir huyu vardır ..

Boyle gidecegini sanmiyordum. Gecen hafta ramazan boyu beni gormeyecegin icin uzulurken hic bi seyler bitecek gibi degildi. Ama ben o gorusmenin son gorusmemiz oldugunu hissetmistim. Yemin ederim sen ne oldugunu bile hatirlamadigim seyler anlatirken ben yuzunu hafizama kaziyordum. O iri sayilabilecek gozler nasil gulerken oyle tatli kisilabiliyordu? Burnun agzina gore biraz buyuk muydu? Erkek adamin burnu accik buyuk olurdu tabi. Sakal bir adama bu kadar mi yakisirdi? Sakalsiz da baby face olurdun o da baska tatli olurdu. Saclarinla da bayagi ugrasiyodun degiyo gibiydi sanki. Sampuanin cope gidince nasil uzulmustun. Allah airporttaki seni uzen kadinin mustehakini versin. Allah seni uzen herkesin versin seyini ne diyim o minnos surat uzulur mu? Wcye giderken bile seni izledim. Bir fizik bu kadar duzgun olabilirdi. Senin yakindigin zayifligin, zayiflik bir adama ne kadar yakisabilecekse o kadar yakisiyodu. Spor salonu batmis da uyeligin yanmismis. Yansin, benden cok seni gorecek her yer yansin gitsin. Simdi sen gittin galiba. Son konusmamizda yine yerli yersiz guldum ama bitti galiba. Ilk konusmamizda da oyleydi gul gul ölmüstüm gerekli gereksiz. Sesli gulunce kiziyordun. Cok da umrumda degildi. Beni doyasiya guldurebilen bi sen vardin. Sana neydi gulecektim istedigim gibi. Sinav sonrasi bogure bogure aglarken bile guldurmustun beni. Sehir disindaydin, kendin de bok gibi gun gecirmistin, bi yandan araba kullaniyordun, bi yandan bi yere ugruyodun, o halinle beni arayip arayip guldurmustun. Simdi sen gidince ben her animda benim modumu degistiren tek adami da kaybedecegim. Herhalde bana bi daha sabahlara kadar sarki soylemez, baglama da calmazsin. Sesin galiba duydugum en iyi ses. Ya da bana oyle geliyor bilmiyorum. Bana oyle geliyor ki ben senin gibi birisini bir daha hic taniyamam. Buna uzulmuyorum. Cunku beni bu kadar kolay yoneten tipler tehlike arz ediyor benim icin. O yuzden cok da kederli degilim bittigine galiba. Sanki devam etse uzun vadede kimligimi kaybedecektim senin yorungende. Sirtimdan bi yuk kalkmis gibi hissediyorum itiraf etmek gerekirse. Sadece eger seni arkadas olarak tanima sansim olsa her sey daha guzel olurdu diye dusunuyorum. Kaybetmek zorunda kalmazdim seni hic. Yoksa bu hal ile zaten devam edemiyorum. Cehennemin dibine de gitsen umrum degil. Yok gayya kuyusuna da dusme kiyamam, beni cok guzel sevdin hakkini yemeyeyim. Zaten sen yaptigin her seyi guzel yapiyosun. Cok guzel guluyosun, cok guzel dertleniyosun, cok guzel anlatiyosun, cok guzel sarki soyluyosun, cok guzel ankara havasi oynuyosun, cok guzel giyiniyosun, cok guzel yuruyosun, cok guzel gozlerime kilitleniyosun, cok guzel gozlerini kaciriyosun, cok guzel kibirleniyosun, cok guzel utaniyosun, cok guzel iltifat ediyosun, cok guzel kufrediyosun. Adama kufur bile yakisir mi ya hu yemin ederim o bile yakisiyor. Birlikte gecirdigimiz tum zamana yemin olsun ki senin yaptigin benim begenmedigim bi sey olmadi. Gidisini dahi begendim :d bi insan bu kadar guzel gidebilirdi :d sen kendi dunyanda cok tatli bi bebeksin. Allahtan cok fazla bebek istemisim ki seni verdi bana. Ben de doya doya sevdim. Ama yanlis bi duaymis. Ben baska bi sey istiyomusum. Benim dunyamda yerin yok. Ait oldugun yerde iyisin. Orda kendine gore tiplerle mutlu olursun insallah.
Aradan tam bir sene gecmis ve yine SON gorusmemizi yaparak gittin :d defol git hakikaten artik ya gercekten Istanbul sensiz cok guzel huzur doldu icim :d

öyle sevgi dolu..öyle tatlı bir ilişkiniz varki...resmen o samimi duyguları gülümseyerek okudum..insan giderken bile şık olan birine..defol der mi hiç..:KK20:hayırrrr bu olmadı..burayı sevmedim...bazen insanlar gitmek istemez..harbi..istemez yaa..olaylar,iş hayatı,aile..v.b. yada kısaca rüzgar seni atar...başka bi tarafa..nolur..sevdiğiniz insanları incitmeyin..nolur..bu pis hayat her geçen gün bana insanların kendi menfaatleri uğrunda başkalarını nasılda harcadıklarını gösteriyor..onun için saf güzel duyguları paylaştığınız adamları,kadınları üzmeyin..bitsede:cry: saygıyı yitirmeyin..nolur

Seni o kadar çok özledim ki, sana sarılmayı o kadar çok isterdim ki :KK43: Çok özledim seni, bir şeyler düzelsin artık lütfen.. Allaha emanet ol canımın taa içi..

Kiz hislenmis mesajimi alintilamis, biri de hemen ayar veriyo :) saka tabi yeni uye diye aciklama yapilmis

Def de ederim, yoluna gul de dokerim, sevmek rezilliktir kontesim. O okudugun mesaj gecen senenin ama.
Ben sevmeyi seviyorum, sevecek bir seyler bulurum. Bazen birinin buyuk konusup efe efe gidisini severim, bazen kuyrugunu kistirip fini fini donusunu. Ama adamin kendisini sevmiyorum artik. Bi sure kapattim kendimi, baktim olmuyo hayat bayagi guzel cunku, ben de onun defterini kapattim. Zaten benimleyken guzelmis, bensiz kertenkeleye benziyo :d

Ben birilerini uzuyorum, birileri de beni uzuyor. Hayatin acilardan ibaret oldugunu ogreneli cok oldu. Sen de korkma aci cekmekten, cektirmekten. Korkaklarin asik olmaya hakki yok

Son düzenleme:
Suanda sana cok sinirliyim.
Sonradan benim suratima vurmaman icin hic icimden gelmeyerek sana "ben de seni seviyorum " dedim.

Hih, pislik

Tam da bana bağlanmışken, aşıkken sana bunu yaşatmak istedim.
Yoksa cesaretim olmazdı belki de.
ama inan dünya yansa umrumda değil.
aşktan öte sevdiğim. :KK200:
ne kadar umursamaz olabiliyorum sana bu kadar deli divaneyken bile!!! :cool:bence ben manyağım.gerçekten. :KK64:
ama meraklan biraz bakalım. :KK62::KK59:
seni tepetaklak etme sırası bende. :KK6::KK31:ilişkimiz oturmadan önce yaşadığım üzüntülere say bunu.
her şeyin yolunda olması sıkıcı mı geldi ne... yaramazlık yapmadan duramıyorum nedense. seni heyecanlandırayım biraz.:KK62:

X