Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bugünlerde gerçekten bitkinim. İyi olacağıma galiba git gide kötüleşiyorum..
Bi çıkış yolu ..

Ah benim sana olan bu aşkımla nasıl baş edeceğim, seviyorum seni anlasana be ne kadar sevdiğimi.. Zor mu bu kadar anlamak.. Evet aşığım. Sende artık dönsen ya, Allaha emanet ol

Aklım, mantığım senin dışındaki şeylere kapalı sanki.. Sürekli sen varsın aklımda. İyi misin? Merak ediyorum seni :/ Allah'a emanet ol canımın taa içi..

Kiskandigin icin bir ara o cocukla arami actin. En yakin arkadasimdin sen benim. Yakismadi. Daha unutmadim su tavrini. :) o cocukla samimi olusum onda gozum oldugu anlamina gelmez! Benim icin siradan bir erkekti. Sadece arkadasimdi. Anlastigim iyi girgir yaptigim biriydi. Tamam ona karsi bos degilsin anliyorum da sakindigin insan sencede yanlis degil mi? Hala icimde kaldi bu olay. Ne dedin de o cocuk irtibatini aniden kesti bilmiyorum. Sonradan pisman olup yeniden arami yapsanda ben sana kirildim. Merakli degilim kimseye. Bu seferde ben kopardim iletisimimi. Mutlu olun ikiniz. Lafim kalmadi benim artik...

Senin dediğin gibi senden daha iyilerine layıksam ben eğer neden seni özlüyorum.. bu da benim salaklığım demek ki..

Ya sabır!
Kavga çıkarmalık sinirlendirmelik konular açıp bir de sinirli/kavgacı ben oluyorum ya, Ya sabır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…