Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senden nefret ediyorum evlendiğime bin pişmanım hayatımda gördüğüm en karektersiz insansın kızıma ve bana yaptıklarını rabbim görüyor birgün bunları ödeyeceksin ne desem az sana sen bana vurarken kızım da 3.5 yasındaki kızımda sana vurdu senin tokatın değil kızımın haliydi beni yıkan kimsenin ahı kimsede kalmadı
Senden de nefret ediyorum artik. Nefret ettiklerimin arasina hosgeldin! Canimi yakan kimseyi hayatimda barindirmam! Anladin mi beni? Bana benim gibi insanlar lazim senin gibi yalanci iki yuzlu cikarci insanlar degil! Yalanlarinda bogul insallah. Yalanla cikarla hayat donmez keske anlasan. Bu saatten sonra ister anla ister anlama zaten umrumda degil. Hayat senin bana ne? Bir daha yoluma cikmaman dilegiyle...
Burayı görme ya da bilme imkanın yok. Şimdi dönüp baktığımda seni sevdim mi ya da hâlâ seviyor muyum bilmiyorum. Ama ister istemez aklıma geliyorsun. Bir gün bana gelmeni istiyorum ama seni kabul etmek için değil. Sana kendi yaşadıklarımi yaşatmak için. O gün kendimle barışacagim söz.
Yokluğunda ölürüm sanıyordum ve gerçekten her ayrılıkta ölümü yaşamıştım. Ama senin ne KADAR adileştiğini ve bu kadar çirkinleşeceğini inanki tahmin etmiyordum. Demek ki 5 yıl geçmesi gerekiyormuş. İlk defa ölmeyeceğimi anladım. Bir mikrobu yaşamımdan attım.En büyük dileğim beni araman. Araki.... sen artık sevmediğimi öğren. Çünkü biliyorum ki senin için geberdiğimi sanıyorsun. Ama öyle değil. Hala ararım sanıyorsun. Beni facebookta senin gibi pislği sildim diye engellemişsin. Ama whatsapın açık. Demek hala bekliyorsun. Boşuna bekleme. Adamsan azıcık adamlığın kaldıysa sen ara ve GÖR !!!
Seviyorum seni seviyorum! Ne yapayim Allah askina ne istiyorsun benden? Canimimi istiyorsun? Al senin olsun! Ruyam da cikmis zaten hala ne yapmami bekliyorsun? Konusma buyuk Allahin cezasi! Yeter artik ya dayanamiyorum zaten. Bir kosede sessiz sessiz seni severek olmek istiyorum. Bitti artik bitirdin beni.