Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hayatta bişey mi düzgün gitmez ya. ne suçum oldu ki. Acaba doğru insana mı düşemedikk... İstediğim çok bişey değil. Vallahi bak. Ya ben yanlışım ya sen. Tamam herşey mükemmel gibiydi ama neden içimdeki bu tedirginlik. Neden değersizlik ki. Bilerek yaptığını düşünüyorum. Dün kıskandın. Ve dün sana söylediğim sözü şimdi bana geri aldırmak için yapıyorsun.

sevmek çok zormuşşş:KK61:sevmemeeekkk çok zor:KK42:sevilmemeeekk çok zor:cry:sevdim amma sevildimmi bilemiyoruumm:KK68:çoookk sevdiğim bir parçanın güftesii dilime dolanıverdi.Oluyo bazen bende

En huzur buldugum yerdi senin yanin. Bir bebek gibiydim seninleyken. Ben seninleylen bendim. Seninleyken icimdeki kucuk kiz uyanirdi. Ondan seni cok kizdirirdim ondan yaramazca tavirlarim vardi. Kotu gunlerimiz oldu ama iyi gunlerimizde vardi. Kucuk kiz cocugu degilim artik. Buyudum senden sonra. Sen degil ki kimse icimdeki cocugu avutsun. Ben gercekten cok ozledim. Senin sohbetin bi baskaydi. Saatlerce senle sohbet ederdik hicte bikmazdik birbirimizden. Yoklugunu hic sevmedim. Kimse benimle saatlerce sohbet etmiyor. Kimse sen gibi anlayista gostermiyor. Sesini cok ozledim her seyden once. O huzur buldugum adami ozledim. Seni ozledim. Gulusunu ozledim. Senin sert tavirlarini kizisini sinirlenisini ozledim. Ben senle ilgili olan herseyi ozledim. Seninle olan kavga bile guzeldi. Biz seninle Tom ve Jerry gibiydik. Hic ayrilmayacak gibiydik. Niye boyle oldu cidden bilmiyorum. Beni sabahlari arayip da gunaydin deyisini ozledim. Senin telefonunla uyanip o uykulu sesini duymayi ozledim. Ben sana kizmayi bile ozledim. Dusun halimi benim. Kizmayi bile ozler mi insan. Ozluyormus demekki...

Artık bende herşeyden soğudum..kimseye güvenmiyorum...güvenemiyorum...herkes sadece ben akıllıyım diyor ben biliyorum diyor...ve nefret etmeye başladım...yoruldum...kimseyi anlayacak ne dermanım ne de gücüm var artık içime atıyorum herşeyi bazen ne yapmam gerektiğini bile bilemiyorum çıkmaza giriyorum.davranışlarım bile anormalleşiyor.herşeye şüphe ile bakar oldum kendime olan güvenimi yitirmek üzereyim...tek istediğim HUZUR...Onu bile çok görüyorlar bana...Suan beni hayatta tutan şey Çan'ımın içi OĞLUM...

Gözbebeğim, gözlerine bakınca eridiğim, sesini duyunca titrediğim, özlediğim...

Yüzüğümün eşi, ömrümün ortağı, kalan paydam...

Allah'a emanetsin. Şafak 128. :KK200:En Büyük TÜRKİYE

Anne niye her şeyi kötüye yoruyorsun. Niye?
Niye moral bozuyorsun sürekli???

Yarin yine sizi gorucem malesef koca meraklisi kizlar. Nefret ediyorum her ikinizden de. Cikarlarina gore hareket eden aşagilik basit her seyi bildiginj zanneden kus beyinliler. Size nasil tahammul ediyorum bilemiyorum. Igrencsiniz her ikinizde:))

Ben nasıl istersem öyle mi.
Yemin ediyorum bu laflardan o kadar sıkıldım ki. "Sen bilirsin", "peki", "nasıl istersen"... Önemseyen insanın lafları olamaz bunlar.
Çok çabalıyorsunuz da bıkıyorsunuz! Anlamıyorum gerçekten, anlamıyorum!
Yanlışı yapan benim sanki!

Böyle artık iletişime geçmeyelim falan diye konuşunca sanki daha çok iletişime geçesim geldi.
Gerçekten kararlı olmadıkça bu tarz şeyleri dillendirmek kararlı olmaya zorlamak sıkıntılı oluyor.
Doğru olan bu ama duygularım hala biraz daha önde...

Siz bilirsiniz insanlar:KK54:
İçimden geldiği gibi(samimi), art niyetsiz davranıyorum gördüğünüz hoşunuza gitmiyor diye(artık canım cicim olmamamdan mı başka bir şey mi bilmiyorum) içimden gelmediği halde istediğiniz davranışı göstermem, zamanla içimden gelirse anca. Kusura bakmayın artık:KK36:

Sen benim için çok değerlisin. Her ne kadar sana en büyük kötülüğü yapmış olsamda.. Keşke senin canını yakacağıma seni üzeceğime sadece benim canım yansaydı. En büyük korkum sana zarar vermekti ve sana zarar verdim. Bu yaptığımı unutmayacağım. Sonraki korkum seni kaybetmekti ve kaybettim. Ama sana zarar veren bir hayatmacerasi artık hayatından çıktı. Her şey için özür dilerim.. Kalbinde açtığım tüm yaralar için canını yaktığım için. Sen benim en çok sevdiğim insansın sen benim aşık olduğum sevdiğim önemsediğim düşündüğüm iyi olmasını istediğim özel insansın. Ve ben bu kadar değerli birini mahvettim. Keşke senin hayatına girip sana bu zararları vermeseydim hiç. Bundan sonra uzaktayım inşallah aklındaki kalbindeki ruhundaki yaraların hepsi iyileşir. Beni tanıdığın için çok şanssızsın ama ben seni seviyorum. Duamdasın, senin mutlu olmanı istiyorum sadece.Allaha emanet ol..

Toparladim kendimi bak sana soz vermistim. Artik cooook daha iyiyim anne. Sende farkindasin zaten ela gozlum. 3 gundur harika hissediyorum. Ve ben eskisinden de iyi olacagim soz sana. Bitti o hayattan bezmis hallerim. :21:

X