Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
artık her şey iade edildiğine göre beni rahat bırakabilirsin. seni istemediğimi kabullenmenin bu kadar zor olacağını, bu kadar iğrençleşeceğini tahmin etmezdim.
Ozleminle basa cikamiyorum. Gercekten varligindan daha yorucu yoklugun. Ben bugunleri nasil atlatacagim? Ne diye sevdim ki bu kadar? Ayrilmamaliydim senden. Ama sartlar bunu gerektirdi. Simdi soylenmenin faydasi yok. Cok ozledim ama biliyormusun? Ben seninleykende ozluyordum seni. Yoklugun canimi cok acitiyor. Kim ne derse desin hakkinda ne dusunurlerse dusunsunler benim biricigimsin sen. Kalbim sana ait. Bir baska erkek inan umrumda degil...
Beni sevdigini biliyorum hissediyorum. Neredeyse bir sene olacak ve hala seviyorsun. Sana karsi buyuk bir vicdan azabi yasiyorum. Keske bazi seyleri farkli yapabilseydim. Ben seni hep hatirlayacagim. Buruk bi gulumsemeyle. Insallah sen de mutlulugu bulursun. Allah ikimizin de yaninda olsun. Bizi utandirmasin insallah.
Seni bazen yoruyorum. Hatalarimi biliyorum. Ama elimden gelmiyor... Lütfen birbirimizin hatalarını affedelim. 3.kişilerin bize zarar vermesini engelleyelim..
Biz konusurken aniden beni susturup beni sevdigini soyluyordun ya hani aklima dustu. Biz ikimiz aslinda cok tatliydik. Kime uyduk bu hale dustuk sevgilim? Sana kizmiyorum gucenmiyorum. Sadece ozledim. Yasadigim tum kotu hatiralari unuttum. Ben cok hastayim. Hastaligim sen olmadikca duzelmeyecek. Sanirim ruyam cikacak. Biz mutlulugu gec yakalayacagiz. O ruyayi ilk gordugumde ne alaka demistim ama simdi simdi anliyorum gercegi. Seninim ben bunu unutma. Bazen ozlemim yogunlasiyor iste o zaman ne yapacagimi sasiriyorum. Gozumden yaslar yagmur gibi sel gibi akiyor boyle o zaman. Agliyorum ve Rabbime siginiyorum. Hemen Rabbime teslim oluyorum kalbim ferahliyor. Bu huzur hicbir seyde yok. Sakinlesiyorum biliyormusun? Omrum benim sen iyi ol gerisi bos zaten. Seni seviyorum kucuk bir kiz cocugu gibi...
Gelemedin.. Gelemediğin yetmediği gibi aklım çorba gibi oldu. Ne olacak merak ediyorum Olsun beklerim yine de bakalım bu mesajından sonra da neler yaşayacağım
korkum bu sevgi platonik olarak devam edecek bu gidişle seni hiç aşamayacağım
bazen evinden yastığını çalasım geliyor. seneler önce gittiğin zorunludaki gibi yastığa tişörtünü geçirip sarışarak uyuduğum gibi... kokunla uyumak istiyorum
nasıl bu hale geldik nasıl benden vazgeçtin bu bi blöf müydü yoksa..
Sen yanımdayken çok daha güçlüydüm. Pişmanlık hiçbir işe yaramıyor bununda farkındayım. Keşke bir yolu olsaydı.. Bir dönsen, vazgeçsen kararından bu kez sende göreceksin aynı şeyleri yapmayacağımı. Ben hep böyle kaybetmekten korktuğum şeyleri kaybediyorum. En son ve en değerli sen vardın sanırım seni de kaybettim. Sana gerçekten çok ihtiyacım var ama sen yoksun, gittin.. Hani bir şeyi çok isteyince olurdu neden olmuyor bu? Hani çok isteyince sende hissederdin işaret olurdu? Neden olmuyor Neden konuşmuyorsun.. Bana iyi gelen tek şey sendin ve sende bıraktın. Bunu unutmayacağım. Ama geri dönersen .. Geri dön lütfen.. Allaha emanet ol..
benden önce bile olsa bodrumda antalyada görmüş olduğun tangalı ruslardan üstsüz güneşlenen kadınlardan seni feci kıskandım. Düşündükçe delirdim ve söyliyim deli gibi internette araştırma yaptımm
Seni kalbimden atamıyorum, sen nasılsın, nasıl başardın uzak durmayı konuşmamayı. Çok özledim seni. Seninke konuşmayı çok özledim. Nolurdu gelseydin. Sana cidden ihtiyacım var neden anlamadın, neden ya? Hadi gel artık kararından vazgeç
İnsanların her dediğine, yaptığına, kararına sadece "sen bilirsin" demek istiyorum artık. Yorgunluk var üzerimde. Gitmek istiyorsan sen bilirsin, susmak istiyorsan sen bilirsin, beni yanlış anlıyorsan sen bilirsin.. Kendi asıl istediğimi de önemseyesim yok. Bu zamana kadar önemsedim ve üzülen hep ben oldum.
Seni artık sevmiyorum be adam. Pardon adam dedim.. o yüzündeki maske düşünce pek bi bosmussun.. aşkın gözü harbiden de körmüş.. bende bı zamanlar körmüşüm.. seni görmemiş amâ gözlerim.. yazık..
Eski konumu okudum. İlk konuşmamızı buraya yazmışım. Ne kadar saf masummus sana olan duygularim. Ya şimdi.? Şimdi hissisizim nasıl sevmis kalbim senin gibi riyakar birini.. iyiki oğlum var ama keşke seninle bir daha hiç konusmasak oğlumuz için bile.. tahammül edemiyorum sesini dahi duymaya. Buraya yazdıklarımı şimdilik okumayacaksin ama giderken sana bı mektup yazicam. İçinde ne yazacak biliyor musun ? DEFOL HAYATIMDAN
Bazen kelimeler anlamini yitirir. Sadece susar sukut icinde beklersin. Konussan caresi yoktur bilirsin. Konussan tesiri yoktur bilirsin. Gozlerin dalar gider uzaklara. Ah dersin derinden yurekten keske boyle olmasaydi. Sonra ellerini acarsin Rabbine sana birakiyorum dersin. Beni sorarsan bu haldeyim. Sen ne yapiyorsun bilmiyorum ama bendeki yara derin. Ne dikis tutar ne kanamasi durur. Acir durur sadece geceler boyu gunler boyu. Icime gomdum bu yarayi. Gorunuste saglamken bedenim icten ice curuyorum goren yok duyan yok bilen hic yok. Sen ki benim kurtulusumdun. Sen ki benim canimin diger yarisiydin. El olmakta nerden cikti ki? Vardir bir sebebi. Allahin bildigi illa vardir. Sabredelim bakalim. O en guzelini bilir.