Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

İşte ben bu yüzden uyuma bu kadar çok takıyorum, önemsiyorum, karşımdakini değiştirmeye çalışıyorum bu da yanlış ve çok yorucu. Çok anlayışlı biri değilim, fazla kırılganım.
İstediğim gibi olmayınca bir şeyler hırçınlaşıyorum, özellikle belli konularda.
Tatmin olamıyorum, mutlu olamıyorum uyumsuz, boşluk yaşıyorum.
Bu boşluğu da özellikle sevgi gösterme şeklinde tatmin olmazsam yaşıyorum.
Bazi şeyler çok güzel birbirine oturmalı yoksa soru işaretleriyle mutsuz oluyorum.
Belki yanlış belki değişeceğim ama böyle.

Hani ışık görseydin üstüne giderdin. Eskisi gibi de değildin.
Ben böyleyim işte, görmedin ya da işine gelmedi.
Sinirlenip istemiyorum dediğim şeyi istiyorumdur çoğu zaman.
Sana ne kadar sinirleniyorsam o kadar iyidir aslında bu...
Ama sen gördüğüm gibi ele alırım ben dedin. Yapacak bir şey yok. Demek ki umudun yok ki üstüme gelmedin o zaman, açıklama yapma gereği bile duymadın, bak böyle böyle yapalım deme gereği bile duymadın. Ne anlayayım başka? Aşık olan taraf ben değilim ama sen ben ilk defa denerken sustun ve bence vazgeçtin. Belki de benim davranışlarımı önemsemek olarak algılamadın ama bilemiyorum, hani tipik kadındım ya, anlamış olman lazım.
Sen beni, ben seni yola getirmeye mi çalışacaktık kendimizce? Ne olacaktı.
Kadınları tanıyorsun ya hani, mutlu etmek de bir o kadar kolay aslında biliyorsundur. Yumuşatabilirdin beni..
Ama olay ne istediğinde/beklediğinde işte...
Bir de bana yalnız hissettirdin ya, hatırlıyorum bu sahneleri geçmişten, uyumsuzluğumuz bariz, kırılıyorum ama bile bile lades demiştim, akıllanmamışım heralde ki benzer şeyleri yaşıyorum.
Duygusal ama sert adamları niye buluyorum ki ben.
Şimdi sırf kafamda karakter profilin tam olarak şekillenmedi, önemsediğim her şeyi bilmiyorum diye eksiklik hissediyorum, her şey, senaryolar kafamda net olmalı.

Yine de kırdıysam özür dilerim, ketumsun çünkü, anlat ki anlayayım.

Yokluguna alismak en cok beni yoruyor. Bunca aciya ragmen hala aklimdasin. Bir zaman gelecek bir ani olarak kalacaksin. Cok aciyor benim icim biliyor musun? Yaptiklarini dusunuyorum ama olmuyor soguyamiyorum. Ne beni sogutur senden? Artik aglayamiyorum. Dondum kaldim sanki iyi degilim hic. Sen ne alemdesin acaba. Simdi sen baskasini mi seveceksin? Baskasina bebegim mi diyeceksin sık sık! Yo hayir bunlari dusunmek beni yipratiyor. Kimse seni benim gibi guzel sevemez. Iyi sevmezler seni kotu sever benim disimda biri. Eskisi gibi ol kizlara karsi. Sert acimasiz ve ilgisiz. Sevme olur mu birini? Sevme lutfen sevme. Ben dayanamiyorum artik Allahim. Bu nasil imtihan?

Çok kırılacakmışım gibi hissediyorum ama elim gidiyor mesaja resmen.

Konuşalım dedim de ne konuşcam bilmiyorum, hele ki sinirliyken nasıl sakin konuşcam hiç bilmiyorum...

Küskünüm dargınım bilmemki kime kızar söylerim ancak kendi kendime insanlarmı anlayışsız hayatmı nankör hislerim uyuşuk vicdanım kör. Samimiyetle gülüşen bir çift dudakta sevgilim dediğim şimdi çok uzakta sana bitti derken neden bittiğini bile bilelemek aslında bilmek ama kabullenmemek. Beni neden yaşıyorum diye kendi kendime düşündürürken anlamsız ama hayattan vazgeçtim sen yoksun içimde öyle bi boşluksunki artık kayboldun ama şunu bil ben seni çok seviyorum sende dedin ya bana seni seviyorum sakın unutma diye asla unutmucam sende bunu unutma sen benim kocamsın ama kocaman bir yaramsın bitsede içimden hiç gitmeyecek kalp ağrımsın....

Sevmeyebilirsin. Ben de hiç bayılmıyorum sana!
Düşmanlık niye edersin be kadın?!! Hem ayıp hem günah..
Ama hadi gözünaydın,nurtopu gibi bir düşman kazandın hayırlı olsun

sana mesaj attığıma çok pişmanım.
nasıl yaptım nasıl????!!!
akşam farklı öğlen farklı gece farklı sabah farklı düşünür mü insan? bu nasıl çelişkidir bünyemde barınan ?
gerçekten dedikleri doğru. ben oldukça zor bir tipim evet. bana da zarar karşı tarafa da.
boşluk anıma denk geldi ve kendime engel olmadım.
hata ettim.

inşallah mesajı hiç görmezsin ne diyebilirim ki.
onca şeyden sonra yakışmadı bana bu.

kararlı olmalıydım. özlem duygumu kendi içimde yaşamalıydım.
ama ben en çok ve en derin seni sevmiştim ne yapabilirim oofff. bakıp geç sen de. beni dikkate alma. umarım öyle olur. çünkü seni bir daha kesinlikle görmem. boşuna mesaja ona buna da lüzum yok.

Niye beni incittin? Ne gecti eline? Zaten yeterince parcalamistin kalbimi. Giderken ustune yok etmek zorunda degildin beni. Affedemem seni artik. Yazik ettin bunca guzelligi...

Seni çok özledim, çok seviyorum. Keşke her şey eskisi gibi olsa yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…