Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anne 26 yaşındayım ve hala bana kimle konuşuyorsun diye bağırıyorsun ya, ne diyeyim sana!
Karışamazsın artık, öyle bir hakkın yok.

Bayildim ben bugun biliyormusun? Simsiyah oldu ortalik! Insanlar basima toplandi! Bayilirken bile beynimde o son lafin yankilandi! Artik seni istemiyorum. Cok fazla uzuldum yeter. Iyi ki ayrilmisim senden. Gereksiz bir varliktin zaten hayatimda. Kararimin arkasindayim artik umrumdisisin! :KK66:

Nasıl bu kadar kolayca çıkarabildin? Hiç mi görmüyorsun ne kadar çok sevdiğimi.. :KK43:

Her şey belki hallolur ama şu karşı cinsle yakınlığını halledemeyiz, kabullenemem, çooooook zor.
Bir gün böyle bir rahatlığa ulaşırsam gökten mor kar yağar anlarsın.

Yalvarırım son bir mesaj at, sana demem gerekenler var. Allah aşkına hisset. Nolur dön, bu kez yaz artık öyle demeyeceğim. Ya deli gibi acı çekiyorum nolur hisset. Lütfen..... Bu kez farklı nolur yalvarırım dön lütfen bu akşam dön nolur ya :KK43: :KK43: :KK43: dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor nolur lütfen yaz bu akşam..

Şu huyun olmasa hepsinin üzerinde konuşurduk ama bunu kaldıramıyorum...

"Sende bulduklarım değil, sensiz kaybettiklerimdir önemli olan."
Bir kitaptan alıntıdır. Ama cidden düşüncemin bu yönde olduğunu bilmesini çok isterdim.
Ve bir kez olsun sevdiğimi söyleyebilmeyi.
O yüzden:
"Seni çok seviyorum, senin için senden ve hatta kendimden vazgeçtiğim adam.
Seni çok ö(z)lüyorum..."

Biz olamayız. Bunu kabullenemiyorum. Aşk da yok(sevgi var). Mantık/uyum da yok.. İlla yaşayıp kırılıp üzülmek istiyorum resmen! Nasıl bir zorlanma bu.

Öyle bir hayal kırıklığı oldu ki.. Merak ediyorum acaba bir gün vazgeçip döner misin.. Bir yanım deli gibi dönmeni bekliyorken diğer yanım dönmezse diyor. Ben yine yanılırım belki de.. Çok sözüm yok sana ama şunu bil olur mu ya da bilme ben sana defalarca dedim anlayamadıysan o artık senin sorunun. Ben seni çok fazla sevdim 've hala da seviyorum. Allah'a emanet ol...

Bu kadar kolay mıydı? Neden ben de vazgeçemedim senin gibi. Kendime bunu soruyorum ama bulamıyorum. Nasıl bu kadar çok sevdim. Neden senin yaptığın gibi vazgeçemedim. Lan bu kadar kolay mı diye sorasım geliyor ama görüyorum ki kolaymış. Bir bana zor zaten. Öyle bir kalp var ki birini sevince unutmuyor. Ben çok severim diye düşünüyordum ama çok sevmiyormuşum yani çok demek az kalır. Yeni bir kelime bulmaları gerek sana olan sevginin ölçüsünü anlatmak için.. Allah'a emanet ol canım..

Omur boyu bekar kalacaksin sende o anne baba oldugu surece kimse evlenmez senle! Ben bile kactim halbuki ne anlayisli sabirli insandim. Dunya uzerinde bir sen kalsan erkek yine donup bakmam artik! Baban neyse de o annen tam bir facia!!!! Anne ogul mutluluklar size ben yokum artik. :KK66:

Yürü be yürü be yürü be yürü be adamda değilsin..

İleride Rabbim eline düşürmez inşallah anne.. Gerçekten bunalıyorum ve bazı konularda çok eski kafalı konuşuyorsun.
Ayrıca kadın-kız ayrımınız ve bunu vurgulamalarınız da çok iğrenç.

Ama sen dünden hazırmışsın yeniden görüşmeye.
Benim tek cümlelik mesajıma onca şey yazman...
Bu kadarını da beklemiyordum.
Araya biçok olay girdi. O kadar şey yaşadım.
Ciddi bir ilişkiyi yaşadım ve bitirdim o sürede.
Kilometrelerce ötelere gittim.
Ama senin etkin hiçbir yerlere gitmiyor. İçimde kalıyor demek ki. Yoksa fotoğraflarımıza bakıp ağlamazdım di mi?
Neden ille de sen? Neden?
Cevap vermesen hiç dönüp bakmayacaktım bile.
Şimdi ise yine deli gibi tutkumuz, özlemimiz, ikimiz de alev alev... çırpınıyoruz tekrar.
Sanki hiç ayrılmamışız gibi... Nasıl bir bağ?
Nasıl bir büyüdür bu?
Değer mi yine her şeye? Benim mis kokan aşkım.
En sevdiğim. Tek sevdiğim. Hiçbir erkeği yerine koyamadığım baldan yapılmış bebeğim.

X