Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

hayatıma giren insanlarla seyahatlere çıktım, tatil yaptım ama yurt dışına ilk defa seninle çıkıyorum sevgilim. maceraperest ve hayatı film gibi yaşama hevesimin sonucu bu tabii.
mini tatilimiz çok güzel geçer inşallah. :dua:
yolculuk başlasın. ^.^ :KK55::nazar:

Özür dilerim. Üzdüğüm için özür dilerim. Sana layık bir evlat olamadığım için özür dilerim. Hiç gülmediğim için, seni hiç bir zaman güldüremediğim için özür dilerim. Diğerleri gibi normal olamadığım için, mutlu olamadığım için, mutsuzluğumla mutsuz ettiğim için özür dilerim. Benim gibi bir çocuğun olduğu için çok sanşsızsın. Bunun içinde özür dilerim.. :KK43:

Çok özledim aşk. :KK200:
Stresinden regl olamıyom zalımın ogluuuuu:dondurma:
Şafak 146 En Büyük TÜRKİYE
Silopi adam görsün. En Büyük TÜRKİYE:KK19:

Sana ihtiyacım var ama yoksun. Yine yazmayacaksın biliyorum. Aklımdan çık olur mu ama gitme. Yaz ya lütfen.

Bu yanlış konularda benzer ya da zıt olan olan huylarla anca birbirimizi yeriz biz.

Bir boşluk oluştu.. Sende durumlar nasıl merak ediyorum. Iyi misin? Ya bir şey söyleyeyim mi, iyi ol. Iyi ol, iyi olduğunu bileyim. Birde gerçekten ne istediğini bileyim. Ah bi bilsem. Bilsem zaten bu kadar ikilemde kalmazdım. Daha net olurdu her şey. Keşke bilseydim
Sen artık dönmeyeceksin demi, of :KK43: Keşke yazsan... Hadi yaz dön :KK43:

Bana karşılık vermiyorsun ya, öylece susuyorsun ya sinirimi alamıyorum.

Arkadaşların inanılmaz bencil ve pislikler!
Bu iğrençler ile nasıl arkadaş oldun ya?
Allah'ından bulsunlar!

Ben seni ne kadar çok sevdim biliyor musun? Bilemezsin ki.. Bir daha eskisi gibi olmayacak değil mi? Bunları neden yaptığını keşke bilseydim. Neyse artık söyleyeceğim hiç bir şey kalmadı sana. Mutlu ol, Allaha emanet ol..

Ah güzel sevgilim gönlü geniş yârim. .
Nasılda sabırlısın bana karşı :KK36:
Bak gör öyle mutlu olacağız ki, Cennet anaktarım benim. .
Huzurum. .
Ümit köşem. .
Bana hayat veren adam :KK37:

Yok canım ben de umursamıcam artık seni.
Birbirimizi değiştiremeyiz. En azından beni bu şekilde değiştiremez inat etmemi sağlar uzaklaştırırsın anca. Mantıksızlık diz boyu.

X