Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Seni ne kadar sevdiğimi bilsen ya da az önceki yaptığımı görsen deli misin dersin. Sen bile kendini bu kadar sevmiyorsundur belki.. Mutlu ol olur mu, çoooook mutlu ol.. Mutlu olmayı hakediyorsun sen

Beni şu kadar anlamiyorsun ya, azicik onemsemiyorsun ya, diyecek söz bulamiyorum artik sana...!!! Mal! Öküz! Aptal!
Yine agliyorum...! Yine sinir oluyorum...!
Sana olan sevgim var ya, azaldi gitti bu tavirlarindan dolayi... Bunu bilsen ne yapardin acaba...
Bi de aciklarini hep guzel anlardan sonra yakaliyorum ya iyice sinir oluyorum, sevindigim seyin mutluluğunu yasayamiyorum, kursagimda kaliyor...
Yine Allah'a havale ediyorum seni. Ne halin varsa gor... O deli gibi sevgimi söndürdün ya kocaman bir bravo!!!

Bugün sana hayran olduğum tek taş yüzük modelini kesinlikle göstermeliyim.
Bana o tarz bir model almalısın.
Taktım ben bu işe. İsteğim dışında bir yüzükle gelme sonra.
Umarım başarılı olurum. Mesajı alırsın.
hihihihi

Hayatımın en güzel günleri hep seninle beraber olduğum günlerdi annem, bu dünyada bana cenneti yaşattın. Hiç büyümeyecekbebeğin seni çok ama çok seviyor güzel annem.

Aglamayacagim sen gozyaslarimi haketmiyorsun. Defol git kalbimden aklimdan. Cik git sanki hic tanimamisim gibi...

Yüzüğü yine gösteremedim.
Çekiniyorum hep yaaa pfff.
Neyse en azından gelinlik modeli konusunda yorum yaptık. ^.^
Bunları seninle konuşup hayale dalmak güzel gerçekten.

O kadar dokunuyor ki yüreğime umursamaz tavırların .
Ne oldu da bu hale geldin sevdiğim?
Yanımdayken eşimken bile hasretim sana .
Kokuna , tenine , dudaklarına, sarılmaya öpmeye.
Neden benimken yabancısın bana .
Seni kim aldi benden?
Kim sebep oldu böyle olmamıza.
Neden kopamadin o annen denecek illet kadından.
Neden gerçek yüzünü görmemek te direttin.
Neden hep beni ittin kendinden . Oysa sana en yakın olmak isteyen benken .
Sana hapsolmusken .
Buna en gönüllü benken.
Neden yaraladın beni?
Suçum kendimden önce seni düşünmek miydi?
Kesinlikle...
Üzgünüm.
Yorgunum.
Acı çekiyorum .
Farkediyorum, artık benim içimde de sona geliyorum.
Bitiş yakın, son yakın.
Sana doyamadım. Kimse doyamasın.
Canım eşim...

Ne kadar boş yaşayan bir insansın. Yaz gelince elinde kokteylinle havuz başında fotolarını görürüz artık yine.. Asalak!!

Canım arkadaşım Rabbim sana sabır versin.Yavrun melek oldu sen de inşaallah acını çabuk atlatırsın.
Çok üzgünüm çok ..

Sen sevgi dolu bir adamdin. 2 gun oncesine dek ustume titrerdin. O 2 gunde ne degisti? Bunda bir is var biliyorum. Bir insan 2 gunde degismez. Daha 2 gun once bambaskaydin. Bunun altinda baska bir sey yatiyor ama inan bilemiyorum.

Sadece evi süpürüp banyoyu temizliyorsun ben mutfak temizliği yemek ütü toz vileda ve camlara bakıyorum kitap okumaya zor vakit buluyorum tozla viledayı da sen al artık lütfen =)))

Kim yikadi senin beynini? Rahat etsin artik ailen. Calmiyorum bak seni onlardan bundan sonra. Biz ayrildik ya mutlu olsunlar. Biz bittik ya huzura ersinler. Ne kotuluk isledim de hic istenmedim? Ne yaptim bir kerecik olsun deselerdi! Lafim sozum olmadi benim hic. Lafi duyan hep ben oldum. Ama pisman olacaksin. Cok pisman olacaksin. Yoklugum agir gelecek sana. Biliyorum bu sen degilsin. Bensiz duramayan adam bu olamaz. Saatlerce konussa doymayan adam bu olamaz. Ben simdiden cok ozledim. Gulusunu sesini kizisini. Kucuk bir cocuk gibi olusunu cok ozledim. Bendeki seni cok ozledim. Konusup konusup aniden susup ustune seni seviyorum demeni cok ozledim. Ben sana bu kadar katlandim. Bu kadar cabaladim. Sonum gozyasi olmak zorundamiydi? Sen benim askimsin oylede kalacaksin. Benim ailemde senin ailende mutlu olsun simdi. Bizi ayirana dek ugrastilar. Ne diyeyim ki artik. Canim cok aciyor. Nasil katlanirim sensizlige aklim almiyor. Ben hic iyi degilim. Bu ayrilik bana agir geldi midemi bulandiriyor.

Ani degisim neden olur aklim almiyor. Niye boyle oldun birden? Daha 2 gun once ne yapiyordun ne degistirdi seni? Kim aklina girdi kim ne yapti sana bilmiyorum. Ama bu sen degilsin. Benim askim bu adam olamaz. Sen bana karsi aniden soguyamazsin. Ya sen sesimi duymadan gun gecirmezdin. Ya sen benim sozumden bir an olsun cikmazdin. Nasil olur 2 gun icinde degisirsin. Askim noluyor anlamiyorum. Bak hala askim diyorum sana. Hala askimsin sen benim. Biz birbirimize ne kadar yakisiyorduk. Ne kadar iyi anlasiyorduk. Noldu bize. Biz niye bittik?

Istemiyorum istemiyorum istemiyorum seni unutmak. Ben seni unutmak icin sevmedim. Hayir zamanla yokluguna alismak istemiyorum. Kim koydu bizi bu hale. Kim yakti benim canimi bu kadar. Kim seni degistirdi. Allahim dayanamiyorum. Seve seve unutamam ben. Bu ruya olsun nolur. Nolur nolur ruya olsun. Biz ayrildik mi?

Ben bu sureci nasil atlatacagim? Yok butun gun seni dusundum resmen. Aksam olunca isten donusunu ozledim. Bak cikis saatin geliyor. Ben bugun gecikecegim demeni bile ozledim. Keske yine benim olsan. Ya nolur biri kabus bu hadi uyan siz ayrilmadiniz desin. Ben ayrilalim dedim ama baska turlu de olmuyordu ki. Bilemedim arkandan aci cekecegimi. Tahmin edemedim bu kadar icime isledigini. En cok neyi ozleyecegim biliyormusun? Kisik sesle konusmani ozleyecegim. Ben kizdim mi hani oyle konusur guldururdun ya beni. Cok sevmisim ben seni ya. Oyle boyle degil. Butun gun agladim. Bugun de duyamayacak miyim sesini? Bugun de mi duyamayacagim? Allah askina cok ozledim ben. Dayanamiyorum. Sesini duymadan uyumadim ben hic aylardir. Dun de duymadim bugun de mi duyamayacagim? Ben nasil katlanacagim bu duruma? Seninle gulusmelerimizi cok ozledim. Bitmeyelim biz nolur. Cok pismanim...

Ozlemin ne zaman agirlassa buraya yaziyorum. Ne yapayim secenegim mi var? Acaba suan napiyorsun. Ozledin mi sende beni? Evde misin acaba suan? Yoksa calisiyormusun? Aileni cok kiskaniyorum. Onlar suan senle beraber belkide. O sesini duyuyorlar gulusunu tatli tavirlarini goruyorlar. Bense senden mahrumum. Neler hissediyorsun kimbilir. Ben niye ayrilmak istiyorum dedim ki. Ah be nasil pismanim anlatamam. Belkide elinde telefon arasam mi aramasam mi diye dusunuyorsun. Belkide mesaj atmakta kararsizsin. Kesin arasan acmam. O kadar da inatciyim. Ama sen yinede ara. Belki acarim. Kesin acarim bence ben. Ara nolur nasil acmam o teli. Sesini duymam lazim. Ya ben resmen huzurumu kaybettim. Allahim bu nasil aci.

Bu kadar trip neden acabaHem suçlu hem güçlü olmayı nasıl başarıyorsun merak ediyorum

Uyudun mu ki? Allahiiiim sen ne tatli oluyordun uykuluyken bak aklima dustu nasil icim acidi. O sarhos sesine bayiliyordum ben senin. Nasil ozledim 2 gundur. Boyle arada uyuyup kaliyordun ya bende uyandiriyordum seni. Ne tatli tepki veriyordun uyaninca. Melek gibi uyuyordun tipki. Seni bilmem ama ben cok kotuyum. Cok ozledim. Ozlemi hic bu kadar siddetli hissetmemistim. Bir an once uyumak istiyorum ama girmiyor gozume uyku. Sensiz cok bos her sey.

Gitme lütfen.. Aklımdan çık ama tamamen gitme. Beni hiç sevme, hiç konuşma, hiç karşılaşmayalım ama gitme. Senin iyi olduğunu uzaktan da olsa göreyim. İzin ver seni uzaktan seveyim. Nolur gitme. Çünkü daha fazla merak ediyorum, korkuyorum. Bu korku çok farklı. Canımın yanmasından, senin iyi olmayışından korkuyorum. İnan sevmeni istemiyorum sadece izin ver yanında olayım. Lütfen lütfen iyi ol ve gitme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…