bugün biraz gripal enfeksiyonum var..hatta birkaç gündür.Evde olmak güzel,bazen yalnız kalmayı seviyorum.Helede hafif kapalı yağmurlu günlerde..herkesin olduğu gibi benimde iç dünyam duygularım var..bazen uyutmayan gündelik sorunlar..iş dünyası..v.b.Ama beni yoran iletişimsizlik.Sen çırpınırsın,mücadele edersin..yakınına gelirsin..kılı kırk yararak ziyaret edersin..iç dünyan karışıktır..hatta yanlış anlaşılmaktan korkarsın..Daha ne yapabilirim ki diye düşünürsün.Oysa seni suçlar..çünkü bencildir yada korkak ya da sana güvenmiyordur..ne bileyim. bir arkadaşım demiştiki:))sevdiğim çocuk peşime ..sanırım annesini babasını gönderiyor..tepkimi merak ediyor herhalde dedi.iyi de kız bilmiyor ki tanışmamış ki..fotoğrafını bile görmemiş onların..ne desin kızcağız.Sadece acaba diyor ..:))çok enteresan yani..gel kızın yanına kendini tanıt..öyle değilmi..Diyorum yaa..en büyük problem iletişimsizlik..sonra kimse..kendini haklı görmesin Fazla mı karamsar konuştum..içinizi sıkmayım:)güzel hatırladığınız, çıkarsız ,içinizi titreten,gördüğünüzde bile ayaklarınızı yerden kesen,kalp ritminizi fazlasıyla arttıran..ve sizi hep güzel yada yakışıklı hissettiren..evet bu!!diyeceğiniz ilişkiyle kalın..Hoşçakalın(eğer böyle birileri varsa..onları üzmeyin)